benign Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 αρα τον παω απο το e-shop ετσι ? Εφοσον εκανες οτι μπορεις πηγαινε τους το και περιεγραψε ακριβως τι σου κανει.Οταν δεν παιζεις games δεν υπαρχει προβλημα? Αν ειναι ετσι μαλλον vga φαινεται να ειναι. Μπορεις να δανειστεις απο κανεναν γειτονα μια vga να δεις τι γινεται?
+~CyBeR~+ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 βασικα εχω και μια 4870 για δοκιμη αλλα δεν το κανει μονο στα games και οταν παω να δω καμπιο βιντεο στο youtube κολαει το βιντεο και ο ηχος παιζει κανονικα αλλες φορες lagarei ο υπολογιστης τελος παντων θα δοκιμασω σε λιγο και την 4870 και αν δεν γινει τπτ τον παω απο εκει να τον κοιταξουνε και αφτοι
Peleus17 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αυτό με τα κολλήματα που λες, μήπως φταίνε τα Drivers?
Alithinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) φιλε benign ευχραριστω πολλυ για το ενδιαφερον σου αλλα δεν χριαζεται.Μιας κ ειμαι ελληνας κ την πατεντα την εχω κ εγω στο αιμα μου πειρα αυτο π ειχε η στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη κ το ανοιξα λιγο στο κεντρο ωστε να μπαινει σφινοτα κ τελικα τον εβαλα πανω κ τεριαξαι μια χαρα αλλα η βλακια ειναι οτι ο ανεμιστηρας κοιταει προς τα κατω η προς τα πανω δεξια αριστερα δεν γινεται γιατι περναναι αυτα τα σολινακια δν ξερω πως λεγονται τελος παντων απο θερμοκρασιες εχουμε αρκετη μιωση αλλα οπως θα δεις κ στην φωτο πιο κατω γινεται ενα μπαχαλο με τα προγραμματα το καθενα διχνει ξεχωριστει θερμοκρασια..να αναφερω οτι στο bios ητανε σταθερα στους 38 δες και μονο σου https://imageshack.com/i/ip006431j Τα προγράμματα δεν έιναι μπάχαλο,εσύ δεν ξέρεις καλά τις λειτουργείες τους. Ο αριθμός που σου παρουσιάζει το πρόγραμμα της Asrock σε αυτή τη φωτογραφία είναι η πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή (Temp). Ο αριθμός που δείχνει το Overdrive είναι όμως Thermal Margin,(Θερμικό Περιθώριο) όχι Temp! Το Thermal Margin δεν είναι η θερμοκρασία που έχει ο επεξεργαστής,αλλά το μέχρι πόσο περισσότερο μπορεί να ανέβει η θερμοκρασία του CPU μέχρι να φτάσει το όριό του! Και με 45c Thermal Margin είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από θερμοκρασίες,μιας και σημαίνει πως ο FX αντέχει εως και 45c παραπάνω από όσο ήταν εκείνη τη στιγμή! Το Overdrive σου δείχνει thermal margin ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνει ο κάθε χρήστης τη max θερμοκρασία του CPU του και να κάνει μαθηματικές πράξεις για να βρει πόσο απέχει απ' το max. Είναι βολικό εργαλείο και εγώ πλέον μόνο αυτό κοιτάω. Όταν ελέγχεις με Overdrive να θυμάσαι πως όσο μεγαλύτερος ο αριθμός Thermal Margin τόσο το καλύτερο,και όσο μικρότερη η τιμή τόσο το χειρότερο! Υ.Γ. Τι πείραξες και η συχνότητα είναι κόκκινη στο Overdrive ? Πες μας ακριβώς τι έκανες και που. Πείραξες πολλαπλασιαστή ? Volts ? Κάτι άλλο ? Πού ?Στο Bios ? Στο ίδιο το Overdrive ? Υ.Γ.2. Τα 1.35v για 3.5Ghz μου φαίνονται πολλά. Ο δικός μου FX πάει ως και 4.0Ghz με 1.28v. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από Alithinos
Ashmadia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τα προγράμματα δεν έιναι μπάχαλο,εσύ δεν ξέρεις καλά τις λειτουργείες τους. Ο αριθμός που σου παρουσιάζει το πρόγραμμα της Asrock σε αυτή τη φωτογραφία είναι η πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή (Temp). Ο αριθμός που δείχνει το Overdrive είναι όμως Thermal Margin,(Θερμικό Περιθώριο) όχι Temp! Το Thermal Margin δεν είναι η θερμοκρασία που έχει ο επεξεργαστής,αλλά το μέχρι πόσο περισσότερο μπορεί να ανέβει η θερμοκρασία του CPU μέχρι να φτάσει το όριό του! Και με 45c Thermal Margin είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από θερμοκρασίες,μιας και σημαίνει πως ο FX αντέχει εως και 45c παραπάνω από όσο ήταν εκείνη τη στιγμή! Το Overdrive σου δείχνει thermal margin ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνει ο κάθε χρήστης τη max θερμοκρασία του CPU του και να κάνει μαθηματικές πράξεις για να βρει πόσο απέχει απ' το max. Είναι βολικό εργαλείο και εγώ πλέον μόνο αυτό κοιτάω. Όταν ελέγχεις με Overdrive να θυμάσαι πως όσο μεγαλύτερος ο αριθμός Thermal Margin τόσο το καλύτερο,και όσο μικρότερη η τιμή τόσο το χειρότερο! Υ.Γ. Τι πείραξες και η συχνότητα είναι κόκκινη στο Overdrive ? Πες μας ακριβώς τι έκανες και που. Πείραξες πολλαπλασιαστή ? Volts ? Κάτι άλλο ? Πού ?Στο Bios ? Στο ίδιο το Overdrive ? Υ.Γ.2. Τα 1.35v για 3.5Ghz μου φαίνονται πολλά. Ο δικός μου FX πάει ως και 4.0Ghz με 1.28v. Εχω παρατηρησει οτι δεν εχει σχεση ο 6300 με τους 83ΧΧ στο θεμα των τασεων. Οι 83ΧΧ εχουν πολυ καλυτερη συμπεριφορα. Λογικο ειναι παντως, εαν διαβασεις περι "binning". Δεν εχεις αδικο ομως, με 1.38V ειμαι στα 4.4 rock stable εδω και καιρο. Στην ιδια ταση ειναι stable και στα 4.5 για οτι κανω, μιας και δεν εχω και σε μεγαλη εκτιμηση το stress testing. Τα 3.5 βγαινουν με ~1.28V απο το εργοστασιο για τον 6300 (disable turbo, auto voltage) που σημαινει οτι αναλογα το κομματι στα 1.28V μπορει να δει κανεις και 3.8-4Ghz.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 #Peleus οχι γιατι δοκιμασα και την 4870 με δικα της driver και παλι τα εκανε #Alithinos τιποτα δεν πειραξα και απο πουθενα ουτε απο πια συσκευη να κανει boot (ολα) ειναι στης default ρυθμισης.Αυτο με το thermal margin το καταλαβα πλεων οτι κανει αυτη τη δουλεια αλλα και παλι το cpu hm και το asrock extreme tuner δειχνουν διαφορετικες θερμοκρασιες... και να προσθεσω οτι οταν ανοιγα καποιο προγραμμα ο επεξεργαστης εφτανε εως και 3.8ghz υπαρχει καμια επιλογη στο bios ωστε να τον κανω να ειναι σταθερος στα 3.5 η εστω να μην παω πιο πανω ? btw τον πειγα στο e-shop απο την παρασκευη κ περειμενω νεα Πάντως για την EVO την ψύκτρα εχω ακούσει τα καλύτερα, καλα πηγαινέ το, αν του ρίξουν μια ματιά μπορεί να είναι κατι πασιφανές που δεν εχεις προσεξει εσύ. πχ να έχεις βάλει λάθος το CPU Fan, η κάτι παρόμοιο. Ικανοποιημένος απο τον AMD πάντως? Εγω ναί θα έλεγα απο πλευράς μου.. υπερικανοποιημενος ειμαι αλλα ακομα δεν τον χαρηκα καθολου οταν επαιζα και πατεισα ctrl-shift-esc και ειδα cpu usage 10% ειμουνα καπως ετσι μιας και με τον core 2 duo πρην ειμουνα στα 80-90%
atsoft Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δεν αποκλείετε πάντως να είναι και τροφοδοτικό. Τι τροφοδοτικο εχεις και πόσο καιρο?
+~CyBeR~+ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο και ειναι αυτο εδω http://www.e-shop.gr/thermaltake-lt-600pceu-litepower-black-600w-p-PER.700847
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν είναι και ότι καλύτερο πάντως το τροφοδοτικό αλλά ποιός ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα