stefan_pg7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σας.Θελω τη βοηθεια οσων γνωριζουν απο αγορες κινητων απο κινεζικα sites επειδη θελω να αγορασω το coolpad f1 και ειναι η πρωτη φορα.Επισης εχει καποιος το coolpad f1 να μου πει εντυπωσεις?
larrysmf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φιλε καλησπερα. Περασε πολυς καιρος απο τοτε που εκανες το ποστ. Το αγορασες τελικα; θες ακομα να μαθεις εντυπωσεις; μπορω να βοηθησω και με κινεζικα site, εχω και την συσκευη να σου πω καλα και κακα. Πες μου κ στελνω.
skar1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φιλε καλησπερα. Περασε πολυς καιρος απο τοτε που εκανες το ποστ. Το αγορασες τελικα; θες ακομα να μαθεις εντυπωσεις; μπορω να βοηθησω και με κινεζικα site, εχω και την συσκευη να σου πω καλα και κακα. Πες μου κ στελνω. Ποια rom εχεις φορτώσει;
qiL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα,για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας που σκέφτομαι να το πάρω μπορείτε να πείτε εντυπώσεις,από που το πήρατε και αν αξίζει αντί του xiaomi hongmi 1s; Επίσης,τι να ζητήσω να κάνουν ώστε να είναι έτοιμο για χρήση δηλ με ελληνικά/google play κλπ;
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το xiaomi Είναι ανώτερο σε όλα του
xdimension Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Φιλε καλησπερα. Περασε πολυς καιρος απο τοτε που εκανες το ποστ. Το αγορασες τελικα; θες ακομα να μαθεις εντυπωσεις; μπορω να βοηθησω και με κινεζικα site, εχω και την συσκευη να σου πω καλα και κακα. Πες μου κ στελνω. καλημερα και καλη χρονια το περιμενω σε λιγες μερες και εχω καποιες απορειες,ακουσα οτι η καμερα του δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα αν του βαλεις το levono super cam ειναι οκ.ισχυει? επισης μπορεσες να βγαλεις καποια κινεζικα που εχει μεσα ή πρεπει να πειραξεις την ρομ?
sv2kgl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό. Αυτή τη στιγμή βγαίνει στα 117 ευρώ και απ'ότι έχω διαβάσει είναι φοβερό κινητό σε όλα του, με καλό support και πολλές rom. Όσον αφορά την κάμερα έχω διαβάσει ότι είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το xiaomi Είναι ανώτερο σε όλα του Τι εννοείς? Ποιο είναι ανώτερο δεν κατάλαβα. Λογικά το Coolpad θα εννοείς. Τέλος έχετε στα υπόψιν κάποιο άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά(Dual sim, 2GB ram, 5"+ κτλ κτλ) ?
xdimension Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εχω ακουσει απο πολυ κοσμο να λεει οτι δεν φτανει σε καμια περιπτωση τα 13p.καπου στα 8 ειναι
sv2kgl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εχω ακουσει απο πολυ κοσμο να λεει οτι δεν φτανει σε καμια περιπτωση τα 13p. καπου στα 8 ειναι Τα mp είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάς σε κάμερα, πολλώ δε μάλλον σε κάμερα κινητού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα