Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα εβαλα αυτην που μου προτεινες στο παραπανω ποστ,και αποτι ειδα εκτος απο λιγο καλυτερη ειχε και usb3 connector που η προηγουμενη δεν ειχε και το κουτι μπροστα εχει μια θυρα usb3.

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι νεος στον κοσμο των υπολογιστων μεχρι τωρα κονσολακιας και ειπα να δοκιμασω και γω το κατι διαφορετικο χαχαχα.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:Το ποσο που διαθετουμε ειναι περιπου 700-800ευρω.

ii) Tη χρήση του υπολογιστή:Κυριως gaming.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Οχι.

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?:Οθονη υπαρχει μια samsung T28C570 Monitor TV,δεν υπαρχει στα αμεσα μελλοντικα μου σχεδια πιθανοτητα για αγορα αλλης.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:Οχι,παντως για πληκτρολογιο και ποντικι αποδεκτη καθε προταση καθως δεν υπαρχουν ακομα,extra απο την αναγραφομενη τιμη φυσικα.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?:Δεν εχω θεμα μιας και σκεφτομαι να το συναρμολογησω μονος μου,αλλα αμα η διαφορα στην τιμη ειναι ελαχιστη καλυτερα απο ενα.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:Αν και δεν εχω ξαναστησει pc πιστευω θα τα καταφερω χαχαχα.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?Βασικα ειμαι αναμεσα σε windows 7 και windows 8.1 αλλα εχω διαβασει οτι τα windows 8.1 ειναι καλυτερα για gaming τωρα ας μιλησουν οι πιο ειδικοι.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?:Ναι υπαρχουν βλεψεις για μελλοντικη αναβαθμιση και γιατι οχι και 2 καρτες γραφικων.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο):Οχι.

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?:Ισως να ανεβασω λιγο τις συχνοτητες χωρις να πειραξω ρευματα.

Αλλες παρατηρησεις:Θα ηθελα στην τιμη να συμπεριληφθει και ενα DVD-RW και αν γινεται να βαλουμε για κουτι το bitfenix prodigy αν τωρα δεν βγαινει η τιμη η υπαρχουν ασυμβατοτητες με αυτο το κουτι δεν υπαρχει προβλημα και να μπει αλλο κουτι εγω ειμαι καλυμμενος.

όχι windows για αγορά ;)

Δημοσ.

Βασικα εβαλα αυτην που μου προτεινες στο παραπανω ποστ,και αποτι ειδα εκτος απο λιγο καλυτερη ειχε και usb3 connector που η προηγουμενη δεν ειχε και το κουτι μπροστα εχει μια θυρα usb3.

Μια χαρά.

Δημοσ.

MrBananaz ηθελα να πω ποια windows μου προτεινεται,συγγνωμη αν παρερμηνευτηκα οντως ακουγεται λιγο περιεργο οπως το γραψα:-)Παιδια σας ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια,περιμενω το νεο συστημα απο μερα σε μερα με ανυπομονησια:-)))

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...