haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ήμουν χρόνια στην ΕΛΠΑ και μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος. Το σταμάτησα όμως για προφανείς λόγους (να μαζέψουμε λίγο τα έξοδα) αλλά τώρα σκέφτομαι να ξαναρχίσω αφού εκτός από μένα γερνάει και το όχημα και άρα χρειάζεται ένα plan B για περίπτωση ανάγκης. Επειδή η αγορά αλλάζει ταχύτατα τελευταία (εταιρίες κλείνουν, παροχές περικόπτονται, ποιότητα υπρεσιών υποβαθμίζεται, κλπ) θέλω να ρωτήσω ποια έχει το καλύτερο value for money αυτή την περίοδο. Σχετικά θέματα που έχω βρει googlάροντας είναι αρκετά παλιά και προφανώς δεν θα έχουν πλέον πολύ επαφή με την τωρινή πραγματικότητα. Με ενδιαφέρει κυρίως αυτόνομη οδική βοήθεια και όχι σαν πακέτο μαζί με ασφάλιση αυτοκινήτου ζητώ συγνώμη για τον τίτλο αλλά το σύστημα απορρίπτει τη χρήση της λέξης βοήθεια (ήθελα να γράψω "οδική βοήθεια") από τον τίτλο.
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αν πας μεσω ασφαλειας σου ειναι φτηνα κανα 20αρι το 6μηνο. αν δεν εχεις και φωναξεις ανετα 150-250 το 6μηνο αλλιως τηλεφωνεις σε εταιρειες με ιδιωτες που χουν γερανους... οπου δεν εχει γερανο η οδικη που επελεξες, λογικα θα εχουν κανει συμβαση με αλλη ωστε να σε εξυπηρετησουν...
haris_216 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Η Ελπα που είχα παλιά, ρώτησα και μου είπαν ότι είναι στα 90 ευρώ και δεν υπάρχει 6μηνη συνδρομή παρά μόνο ετήσια. Η Interamerican που είδα στο internet έχει το βασικό πακέτο στα 30/60 ευρώ (6μηνη/ετήσια). Σίγουρα υπάρχουν και άλλες προτάσεις αλλά, όπως είπα και στο αρχικό post με ενδιαφέρει να μάθω προσωπικές εμπειρίες για το ποια αξίζει σε σχέση με τις παροχές και όχι αυτά που απλά γράφουν τα site των εταιριών
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δοκιμασε μεσω της ασφαλειας σου! εγω 2-3 φορες χρησιμοποιησα της ασφαλειας(συνεργασιες ειναι) δεν με νοιαζε καν ποια ηταν και οταν δεν ειχα οδικη βοηθεια φωναξα εναν ιδιωτη απο το ινετ
cuspid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Προσωπική εμπειρία: Έχω Intersalonica (μαζί με ασφάληση). Την έχω χρειαστεί 3 φορές (!!!) τα τελευταία 4 χρόνια και με εξυπυρέτησαν άψογα και γρήγορα, την τελευταία φορά έμεινα στην ορεινή Ναυπακτία, στην μέση του... πουθενά . Το έβγαλα με τα χίλια ζόρια άσφαλτο και σε δύο ώρες μετά την κλήση μου ήταν δίπλα μου (ξημερώματα πια). Παλαιώτερα, βόρεια προάστια έκαναν 40 λεπτά (και πάλι αξιοπρεπής χρόνος). Δεν έχω παράπονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα