olel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όταν συνδέω το κινητό μου σε άλλα PC, το βλέπουν κανονικά ως μονάδα αποθήκευσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό. Το δικό μου PC φαίνεται να μην προσπαθεί καν να μπει στο web για να δει για τους drivers, παρά βγάζει κατευθείαν το μήνυμα, σαν κάτι να στραβώνει εξαρχής. Στη συνέχεια το βλέπει ως "unknown device" και το μαρκάρει με κίτρινο θαυμαστικό στο device manager. Στο "O υπολογιστής μου", δεν το εμφανίζει καθόλου. Το μόνο που συμβαίνει, είναι να ξεκινάει φόρτιση του κινητού. "Μία από τις συσκευές USB που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν τον υπολογιστή δεν λειτούργησε κανονικά και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows" Δοκίμασα πράγματα, κάνω ανίχνευση για αλλαγή υλικού, κατάργηση και επανεγκατάσταση της συγκεκριμένης θύρας, μέχρι που απεγκατέστησα και εγκατέστησα εκ νέου όλες τις USB! Όταν ξαναεγκαταστάθηκαν οι θύρες, τις βρήκε όλες τις συσκευές, εκτός από το κινητό! Όταν μάλιστα κάνω αναζήτηση για αναβαθμίσεις στη θύρα εκείνη, μου λέει ότι το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης είναι ενημερωμένο. Χρησιμοποιώ Windows 7 Ultimate service pack 1, 64-bit. Η θύρα USB που χρησιμοποιώ είναι στο πίσω μέρος του PC, που υποτίθεται ότι είναι το βέλτιστο που μπορώ να κάνω, αν και τις δοκίμασα όλες τις USB, αλλά τζίφος!
Αλκης K. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δοκιμασε να αποσυνδεσεις την καρτα sd απο το κινητο σου(εχει μενου)και μετα συνδεσετο με το pc. Υ.Γ Αν μιλαμε για ανδροιντ
olel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δοκιμασε να αποσυνδεσεις την καρτα sd απο το κινητο σου(εχει μενου)και μετα συνδεσετο με το pc. Υ.Γ Αν μιλαμε για ανδροιντ Γεια σου Άλκη. Ευχαριστώ για την απάντηση και ναι, είναι android. Δεν μπόρεσα να καταλάβω βέβαια τη λογική πίσω απ' αυτήν τη λύση, μιας και όπως έχω ήδη αναφέρει, σε όσα άλλα PC το έχω συνδέσει παίζει μια χαρά, τόσο αυτό όσο και το προηγούμενο τηλέφωνό μου που παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο. Παρόλα αυτά το δοκίμασα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά άλλη ιδέα κανείς; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από olel
kostasxin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Φίλε μου δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους δικούς του drivers πχ αν είναι samsung εγκατέστησε το kies
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα