Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, οπως πολλοι φιλοι που θελουν να κανουν γρηγοροτερο τον υπολογιστη τους με μια αναβαθμιση ετσι και εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο κια συζητησεις στα forum βρισκομαι στο εξης τριλλημα...

επεκταση της ram/ ssd disk/ καινουργια καρτα γραφικων...

Για ενα μεσο πορτοφολι και σε λογικες τιμες ποια ειναι η καλυτερη κινηση ωστε να ξεμπουκωσει το pc και

να εχει ταχυτερη και αποδοτικοτερη λειτουργια??

Δημοσ.

Απ' ό,τι κατάλαβα αναφέρεται σε γενικότερη βελτίωση για καθημερινές λειτουργίες. Εννοείται ότι αν θέλει να παίζει παιχνίδια είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλει να κοιτάξει, απλά δεν το διευκρίνισε.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, οπως πολλοι φιλοι που θελουν να κανουν γρηγοροτερο τον υπολογιστη τους με μια αναβαθμιση ετσι και εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο κια συζητησεις στα forum βρισκομαι στο εξης τριλλημα...

επεκταση της ram/ ssd disk/ καινουργια καρτα γραφικων...

Για ενα μεσο πορτοφολι και σε λογικες τιμες ποια ειναι η καλυτερη κινηση ωστε να ξεμπουκωσει το pc και

να εχει ταχυτερη και αποδοτικοτερη λειτουργια??

συγκεκριμενο μπατζετ???ποσο??

Δημοσ.

Δεν ειμαι gamer, αναφερομαι σε γενικοτερη βελτιωση στην καθημερινοτητα...παραθετω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου...

Windows x32bit 

RAM OCZ DDR2 DUAL CHANNEL 2GB @400MHZ

Motherboard: Gigabyte P35-GS3 PCI-E 

NVIDIA GEFORCE 8600 GT 

Το pc φαινεται αρκετα βαρυ και αργει να τρεξει ακομα και τις πιο απλες εφαργομγες (office, picasa, facebook etc)...

Ενας συνδιασμος επεκτασης ram και ssdisk μηπως ειναι η ενδεδειγμένη επιλογη?

Δεν θα ηθελα να ξοδεψω παραπανω απο 100ε για ενα συνδυσαμο βελτιωσεων. Για ram μονο και με 50ε θεωρω υπαρχουν καλες επιλογες και για ενα ssdisk μεχρι και με 80ε...

Δημοσ.

ddr2 kai 400 mhz δεν υπάρχει.

Βάλε ram άλλα 2 gb και γύρνα σε 64 bit λειτουργικό.

Αγόρασε και έναν ssd ότι πιο φθηνό βρεις γιατί είσαι sata 2

Δημοσ.

Δεν ειμαι gamer, αναφερομαι σε γενικοτερη βελτιωση στην καθημερινοτητα...παραθετω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου...

Windows x32bit 

RAM OCZ DDR2 DUAL CHANNEL 2GB @400MHZ

Motherboard: Gigabyte P35-GS3 PCI-E 

NVIDIA GEFORCE 8600 GT 

Το pc φαινεται αρκετα βαρυ και αργει να τρεξει ακομα και τις πιο απλες εφαργομγες (office, picasa, facebook etc)...

Ενας συνδιασμος επεκτασης ram και ssdisk μηπως ειναι η ενδεδειγμένη επιλογη?

Δεν θα ηθελα να ξοδεψω παραπανω απο 100ε για ενα συνδυσαμο βελτιωσεων. Για ram μονο και με 50ε θεωρω υπαρχουν καλες επιλογες και για ενα ssdisk μεχρι και με 80ε...

βαλε 64 bit windows 7 και κανε την ραμ σου τουλαχιστον 4 οπως ειπε και ο φιλος

παρε εναν ssd με σχετικα λιγα gb και βαλε μεσα μονο windows , τα υπολοιπα σε εναν αλλο δισκο κατα προτιμηση για μενα , για lower budget 

και σε καρτα γραφικων αμα θες gaming θα μπορουσα να προτινω αυτην http://www.skroutz.gr/s/4147868/Gigabyte-GeForce-GT640-2GB.html 

gddr5 κλπ θα ειναι αρκετα καλη πιστευω (δυστηχως εχω και εγω την 8600gt η οποια θα αλλαξει συντομα)

Δημοσ.

Στα προγράμματα δείχνει την μισή συχνότητα γιατί DDR2 = Double Data Rate. Η ταχύτητα που γράφει είναι η μισή (SingleDR) ενώ ισχύει η ολόκληρη (DDR)

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια, γραφει πουθενα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ και δεν τον ειδα.....?

οταν θελουμε βοηθεια, αναφερουμε τα ποιο βασικα απο τα βασικα.  CPU- ΜΗΤΡΙΚΗ- ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.  

και ΟΧΙ γενικα.... μια μητρικη ASUS, ενα τροφοδοτικο 500W κι εναν επεξεργαστη ΙΝΤΕΛ - AMD, αλλα συγκεκριμενα Μαρκα και μοντελο...!! 

Γιατι, -εγω τουλαχιστον- μαντης δεν ειμαι....!!     ααα... .επισης, για γραψε και τι δισκο εχεις τωρα...!

παντως σε πρωτη φαση, θα συμφωνησω οτι ο SSD θα κανει μεγαλη διαφορα...!!   Ο,τι μηχανημα και να εχεις...!

• Like 4
Δημοσ.

ddr2 kai 400 mhz δεν υπάρχει.

Βάλε ram άλλα 2 gb και γύρνα σε 64 bit λειτουργικό.

Αγόρασε και έναν ssd ότι πιο φθηνό βρεις γιατί είσαι sata 2

Παιδιά ssd σε sata 2 είναι μηδενικές οι διαφορές σε σύγκριση με σατα 3. Τα iops δεν επηρεάζονται καθόλου! Μόνο το sequential φρενάρει που δεν επηρεάζει την καθημερινή χρήση! Οπότε μην κωλώνεται όταν ακούτε σατα 2!!!

To παλικάρι ssd χρειάζεται για αρχή

Δημοσ.

Παιδιά ssd σε sata 2 είναι μηδενικές οι διαφορές σε σύγκριση με σατα 3. Τα iops δεν επηρεάζονται καθόλου! Μόνο το sequential φρενάρει που δεν επηρεάζει την καθημερινή χρήση! Οπότε μην κωλώνεται όταν ακούτε σατα 2!!!

To παλικάρι ssd χρειάζεται για αρχή

2GB Ram, άγνωστο επεξεργαστή και προτείνουν SSD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...