Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα ασυρματο mouse που να δουλευει σε ολες σχεδον τις επιφανειες απροβληματιστα..
Η τεχνολογια BLUETRACK της Microsoft προσφερει κατι παραπανω σε αυτο ή οχι;

Wireless ή Bluetooth να μην εχει ομως θεμα με την επικοινωνια (να χανει επαφη ή να παγωνει).

Θα χρησιμοποιηθει σε Asus Transformer Book T100 και σε λαπτοπ. Bluetooth θα ηταν καλυτερα απο την αποψη οτι γλυτωνεις και μια USB.. αλλα υπαρχουν ελαχιστα Bluetooth και επισης δεν ξερω ποια τις 2 συνδεσεις ειναι η καλυτερη..

Microsoft ή Logitech
ποιο προτεινετε;

αυτα τι λενε σαν τεχνολογια;
LOGITECH 910-002666 TOUCH MOU0SE M60  25.00

Logitech Touch Mouse T400 απο 20ε

MICROSOFT SCULPT TOUCH MOUSE 34.90

Δημοσ.

μμμ ενδιαφερον φαινεται.. το ειχα δει αλλα δεν ειχα προσεξει οτι η μπλε ταινία δεχεται και gestures...

επισης ειναι και Bluetooth.. εχει οτι θελω..

το εχεις δουλεψει; ειναι προβληματιστο;

βασικα δεν θελω να χανει επαφη σε κρισημη στιγμη..γιατι θα το χρησιμοποιησω και για DJing

Δημοσ.

Μπορώ να σου προτείνω το Logitech MX Perfomance,λειτούργει σε οποιαδήποτε επιφάνεια,η μπαταρία βγάζει μία εβδομάδα χρήσης.

Το έχω αρκέτα χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Βέβαια η τιμή ξεφεύγει λίγο,στα 69 ευρώ.

Δημοσ.

εχω Logitech G500 εδω και 4 χρονια στο desktop PC και στα φορητα χρησιμοποιω το MS Intellimouse Explorer 3, που το ειχα παρει πριν το G500 και δουλευε καλα κοντα 9 χρονια, αλλα τωρα καπου χανει το αριστερο κλικ, ειδικα οταν το κρατας πατημενο ξεπατιεται μονο του..

30€ καλα ειναι να δωσω τωρα... 70 ειναι πολλα..

Δημοσ.

τελικα αγορασα το MICROSOFT SCULPT COMFORT στα  29.70 € ..
μια χαρα μoυ φαινεται.. λεει οτι δουλευει και με τα περισσοτερα Android tablets..!
δουλευει σε ολες τις επιφανειες που δοκιμασα, ακομα και πανω στο δερμα (πχ χερια) και στο τζιν.. σε γυαλι δεν δοκιμασα (δεν εχω προχειρο).

Δεν εχω καταλαβει αν ειναι οπτικο ή laser... λογικα το δευτερο για καπου αλλου ειδα (σε αλλο ποντικι) οτι η τεχνολογια BlueTrack μπλεκει και την τεχνολογια του laser μεσα, αλλα δεν ανεφερε ξεκαθαρα.. αλλα για το συγκεκριμενο δεν μπορεσα να βρω πουθενα αν ειναι laser..

Δημοσ.

εχω Logitech G500 εδω και 4 χρονια στο desktop PC και στα φορητα χρησιμοποιω το MS Intellimouse Explorer 3, που το ειχα παρει πριν το G500 και δουλευε καλα κοντα 9 χρονια, αλλα τωρα καπου χανει το αριστερο κλικ, ειδικα οταν το κρατας πατημενο ξεπατιεται μονο του..

θα τα έχουν "φτύσει" τα micro switsh εσωτερικά

τα αλλάζεις αν θέλεις, και το έχεις ετοιμοπόλεμο  ;)

τελικα αγορασα το MICROSOFT SCULPT COMFORT στα  29.70 € ..

μια χαρα μoυ φαινεται.. λεει οτι δουλευει και με τα περισσοτερα Android tablets..!

δουλευει σε ολες τις επιφανειες που δοκιμασα, ακομα και πανω στο δερμα (πχ χερια) και στο τζιν.. σε γυαλι δεν δοκιμασα (δεν εχω προχειρο).

Δεν εχω καταλαβει αν ειναι οπτικο ή laser... λογικα το δευτερο για καπου αλλου ειδα (σε αλλο ποντικι) οτι η τεχνολογια BlueTrack μπλεκει και την τεχνολογια του laser μεσα, αλλα δεν ανεφερε ξεκαθαρα.. αλλα για το συγκεκριμενο δεν μπορεσα να βρω πουθενα αν ειναι laser..

καλοδούλευτο το ποντίκι.

Screenshot_63.png

Δημοσ.

παραγγελνω αυτα και τα αλλαζω; καλη φαση.. αξιζει να το κανω

ναι αλλάζουν τα buttonακια,αρκεί αυτός που θα τα αλλάξει να ξέρει!

Δημοσ.

καμια γνωμη κανεις;;

προσανατολιζομαι σε αυτο:MICROSOFT WIRELESS MOBILE MOUSE 4000 στα 23.76

για κοιταω κυριως απο εδω:e-shop

Το έχω το συγκεκριμένο.

Και αν χρειαστεί να ξανά αγοράσω πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.

Βολικό, και με αθόρυβα κουμπια(μεγάλο συν για μενα)

Λίγο το πάτημα του μεσαίου κουμπιού δυσκολεύει, αλλά το συνηθίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...