Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ δεν μπορώ να δω απολύτως τίποτα το διαφορετικό σε σχέση με τα δεκάδες(ή εκατοντάδες; ) android της κατηγορίας. Επειδή βάλαμε δηλαδή μέταλλο περιμετρικά, κάναμε σχεδιαστική επανάσταση; Αντί να κάτσουν να δουλέψουν λίγο στη σμίκρυνση των bezels πάνω-κάτω, πάνε και βγάζουν αυτό το φασόν σχέδιο. Δεν βλέπω καμία πρόσπάθεια για καινοτομία.

Φυσικά οφείλω να τους αναγνωρίσω δύο πράγματα α) την συμπαθητική μπαταρία και β) την τιμή σε σχέση με τα specs και την ποιότητα κατασκευής (αν κρίνω από το δικό μου Mi2S).

Τέλος πάντων, αν υπήρχε περίπτωση να πάρω ποτέ τόσο μεγάλο κινητό, θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με ξετρέλανε κιόλας.

MIUI V6 φοράει, η οποία-αν και έχει κάποια ωραία στοιχεία-δεν μου αρέσει.

Δε γινεται αλλη καινοτομια, εχουν φτασει πλεον στα ορια τους. Αν δεν αλλαξει η μπαταρια, απο την οποια εξαρτωνται ολα πανω στο κινητο, δεν προκειται να δουμε καμμια αξιοσημειωτη σχεδιαστικη αλλαγη.

Το μεγεθος της μπαταριας λοιπον, αν δε θελουμε να ειναι 1500mA και να κραταει 2 ωρες, πιανει το μεγαλυτερο μερος της πισω πλευρας, αφηνοντας μονο το πανω και το κατω, ωστε να μπουν οι τρεις κεραιες και η sim card. 

Αρα η αυξηση της οθονης παει πακετο με την αυξηση της χωρητικοτητας και κατ' επεκταση του μεγεθους της μπαταριας, με αποτελεσμα τα bezels πανω κατω να ειναι αναγκαια για τα υπολοιπα εξαρτηματα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα η αυξηση της οθονης παει πακετο με την αυξηση της χωρητικοτητας και κατ' επεκταση του μεγεθους της μπαταριας, με αποτελεσμα τα bezels πανω κατω να ειναι αναγκαια για τα υπολοιπα εξαρτηματα.

Αυτό θα ίσχυε, αν δεν είχαν λυσσάξει για το ποιός θα παρουσιάσει το λεπτότερο κινητό...Προσωπικά δεν θα με πείραζε ένα κινητό με πάχος πχ 1.3 cm και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά μάλλον οι περισσότεροι δεν συμφωνούν με αυτό.

Δημοσ.

Αυτό θα ίσχυε, αν δεν είχαν λυσσάξει για το ποιός θα παρουσιάσει το λεπτότερο κινητό...Προσωπικά δεν θα με πείραζε ένα κινητό με πάχος πχ 1.3 cm και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά μάλλον οι περισσότεροι δεν συμφωνούν με αυτό.

Σωστο, αλλα αν το καλοσκεφτεις, εσυ ζητας μικροτερο μηκος-πλατος και ας ειναι μεγαλυτερο παχος, καποιος αλλος το αντιθετο. Στο τελος το κινητο μετρημενο σε ογκο, παλι το ιδιο θα ειναι. Αποτελεσμα; καθαρα αισθητικο, τι αρεσει στον καθενα ως προς τη μειωση των διαστασεων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο ex-Googler και νυν VP της Xiaomi Hugo Barra: "We don't spy on our users" http://tech.firstpost.com/news-analysis/miui-does-not-secretly-send-user-data-to-chinese-govt-servers-xiaomis-hugo-barra-228246.html

Tον Αυγουστο κωλοτούμπα: https://news.yahoo.com/china-smartphone-maker-xiaomi-apologizes-unauthorized-data-access-105832454--finance.html

Ο Barra επιμένει ότι δεν αντιγράφουμε την Apple: http://thenextweb.com/asia/2014/07/24/xiaomis-hugo-barra-defends-sensational-copycat-claims-says-apple-is-an-inspiration/

Η Κινέζικη έκδοση του iOS: http://en.miui.com/thread-34895-1-1.html

Μέχρι και το Site είναι  clopy paste.

http://en.miui.com/summarize.php

Χμ....

BvN5mr2CYAIhoOj.jpg

Δημοσ.

το κακό που είναι; αντιγράφουν τα καλά σημεία ενός os που σε πολλούς από εμάς δεν αρέσει, σε ένα os που πολλοί από εμάς λατρεύουμε. 

Όπως και το ios από την 7 και μετά κατά έκλεψε windows phone και android έτσι και αυτοί τώρα κάνουν το ίδιο 

Δημοσ.

To πρόβλημα δεν είναι το ότι όλες οι εταιρίες κυκλοφορούν τέτοια θηρία, ούτε ότι υπάρχουν πολλοί που τους βολεύει (ή λένε ότι τους βολεύει), ούτε αν είναι βολικό ένα τέτοιο κινητό αντικειμενικά ή υποκειμενικά. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν κυκλοφορεί κάτι μικρότερο για εμάς τους "ανώμαλους" που θέλουμε μικρότερες διαστάσεις και πλήρη χαρακτηριστικά. Δεν με πειράζει να γεμίσουμε με κινητά των 6,7,8 ιντσών, ούτε να κυκλοφορούν όλοι με ένα τέτοιο, αρκεί εγώ να μπορώ να βρω ένα μικρό και δυνατό κινητό, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον. Δηλαδή αν χρειαστεί να αντικαταστήσω κάποια στιγμή το Mi2S μου, η μόνη μου επιλογή θα είναι το παντάκριβο Zx compact της Sony;

δεν διαφωνω καθολου σε οσα λες. 

ακριβως εκει εντοπιζω κι εγω το προβλημα των εταιριων.   ενω προσπαθουν να βγαλουν θηρια κινητα, με τεραστιες οθονες, 8πυρηνους επεξεργαστες, 3GB RAM, 20MP camera, 64gb χωρο. κλπ, κλπ, κλπ.....!!!   

παραμελουν τις ΜΙΝΙ εκδοσεις των κορυφαιων μοντελων, οι οποιες ειναι εξισου βολικες για καποιους...!   

συγκεκριμενα ειχα την συζητηση αυτη με ενα φιλο μου (Ιατρος στο επεγγελμα), που θελει μια τετοια "ΜΙΝΙ" εκδοση ενος κορυφαιου μοντελου, οπως Galaxy S5, G3, κλπ, αλλα ψαχνοντας ειδε οτι σε τεχνικα χαρακτηριστικα, ειναι ολα πολυ υποδεεστερα των "μεγαλων" (με εξαιρεση ισως την SONY)...!!   πραγμα που κανει αποτρεπτικη την αγορα τους..!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...