Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια σορρυ π ανοιγω νεο θεμα για αυτο τ κινητο ενω υπαρχει ηδη μεγαλο πιο πανω αλλα εδω μ ενδιαφερουν γνωμες γενικα κ οχι για εργασιες-ρυθμισεις του κινητου... Λοιπον,εδω και μερες ο πατερας μου ψαχνει κινητο κοντα στο 100ρικο...τον βοηθαω κ εγω κοιταει διαφορα σε Sony συνηθως...κ σημερα μ πηρε κ μ λεει μ δινει ενας φιλος το Neo V στα 50 ευρο αχτυπητο(το εχει δει το κινητο) και μεταχειρησμενο ως δευτερο κινητο αρα καθολου βαρυα χρηση...και του αρεσε και με ρωτησε αν συμφερει!εξαψα λιγο στο σκρουτζ και ειδα οτι το εχουν ελαχιστα μαγαζια και οσα το εχουν κοστιζει κοντα τετραπλασια λεφτα...θα μου πειτε ειναι καινουριο ομως!αλλα και παλι τετοια διαφορα?νμζ οτι τα 50 ειναι αριστο ποσο!απλως δεν ξερω το κινητο καθολου και θελω γνωμες για ενα τοσο παλιο κινητο!επισης με 100 ευρο π εχει budget ο πατερας μου για την χρηση που το θελει βρισκει καλυτερα? ΥΓ:η χρηση του κινητου θα ειναι μηνυματα,κληση,Mail!
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το xperia neo v αν προσεξεις στις πανταχου αγγελιες θα δεις οτι τοσο πουλιεται. Απο 50-70 ευρω. Ειναι καλο κινητο με καλα χαρακτηριστικα. Ειναι απο απο τα καλα και φθηνα που εβγαλε η sony ericsson. Επισης πολυ αγοραστες το ειχαν αγορασει απο προσφορα της vodafone στα 200 ευρω μονο!!... πριν 2 χρονια νομιζω.. . Οποτε ειναι καλη περιπτωση και φθηνη. Ανετα θα το αγοραζα αν το χρειαζομουν για αυτα που προσφερει.
Rib21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 καλο κινητο αλλα παλιο!!!Sony xperia m ή Xperia e1(αν δεν εχει θεμα με καμερα και χωρο) ειναι καλα κινητα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα