poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Η διαφορά του 2760n με το 2760Vn? δινει 2 voip θυρες για οποιον θελει να βαλει voip τηλεφωνια(2 fxs δινει ) http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=2781&Itemid=768&lang=en εδω οι διαφορες. +1 για το draytek αν εχεις τα λεφτα.
pagratios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στο ασύρματο είναι μόνο με n ή έχει και τις παλιότερες τεχνολογίες a,b,g? Φαντάζομαι το δεύτερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 το 2ο ναι, αλλά διαλέγεις κιόλας...
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στο ασύρματο είναι μόνο με n ή έχει και τις παλιότερες τεχνολογίες a,b,g? Φαντάζομαι το δεύτερο b,g,n οχι a.το a ειναι 5ghz
pagratios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Το αγόρασα το πρωί το βράδυ θα δίνει δοκιμή. To VPN που έχει ενσωματωμένο το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
hawkpilot Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ποιο vpn εννοείς? To dial-in ή το branch-out? Το αγόρασα το πρωί το βράδυ θα δίνει δοκιμή. To VPN που έχει ενσωματωμένο το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
pagratios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Διάβασα ότι έχει vpn αλλα δεν ασχοληθηκα παραπάνω. Βασικά να μπορώ να συνδέομαι σε αυτό από άλλα δίκτυα σαν να είμαι στο local
pagratios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ξέρετε αν η έκδοση 3.7.5.1 είναι η πιο πρόσφατη?
hawkpilot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το 2760 λογικά θα έχει 2 καναλια vpn για dial-in - Ενεργοποίησε τις υπηρεσίες που θες στο Remote Access Control, κάνε τις βασικες ρυθμίσεις στο PPP General Setup, φτιάξε ένα προφιλ με username/password στο Remote Dial-in User και βρες με κάποιο τρόπο την WAN IP (ή χρησιμοποίησε ddns) και είσαι έτοιμος Διάβασα ότι έχει vpn αλλα δεν ασχοληθηκα παραπάνω. Βασικά να μπορώ να συνδέομαι σε αυτό από άλλα δίκτυα σαν να είμαι στο local 2
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το αγόρασα το πρωί το βράδυ θα δίνει δοκιμή. To VPN που έχει ενσωματωμένο το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? αντε καλοφαγωτο Διάβασα ότι έχει vpn αλλα δεν ασχοληθηκα παραπάνω. Βασικά να μπορώ να συνδέομαι σε αυτό από άλλα δίκτυα σαν να είμαι στο local ναι υποτιθεται οτι αυτη ειναι η χρησιμοτητα του.δεν το εχω δοκιμασει παραπανω. Ξέρετε αν η έκδοση 3.7.5.1 είναι η πιο πρόσφατη? delight τελευταιο firmware 3.7.5.2 http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5435:vigor2760n-delight&Itemid=662&lang=en#downloads το κανονικο http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2782:vigor2760n&Itemid=662&lang=en#downloads 1.2.1.1
pagratios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το 2760 λογικά θα έχει 2 καναλια vpn για dial-in - Ενεργοποίησε τις υπηρεσίες που θες στο Remote Access Control, κάνε τις βασικες ρυθμίσεις στο PPP General Setup, φτιάξε ένα προφιλ με username/password στο Remote Dial-in User και βρες με κάποιο τρόπο την WAN IP (ή χρησιμοποίησε ddns) και είσαι έτοιμος Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν λειτούργησε. Θα το κοιτάξω καλύτερα μήπως τα καταφέρω. Στο Remote Access Control νομίζω πρέπει να το έχεις uncheck αν θες να λειτουργήσεις για παράδειγμα ένα δικό σου vpn σε linux. αντε καλοφαγωτο ναι υποτιθεται οτι αυτη ειναι η χρησιμοτητα του.δεν το εχω δοκιμασει παραπανω. delight τελευταιο firmware 3.7.5.2 http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5435:vigor2760n-delight&Itemid=662&lang=en#downloads το κανονικο http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2782:vigor2760n&Itemid=662&lang=en#downloads 1.2.1.1 Το κανονικό αναφέρεται στην πρώτη έκδοση που είχε βγει η οποία δεν έχει DrayOs? Οπότε εγώ με το deligth πάω για την 3.7.5.2
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν λειτούργησε. Θα το κοιτάξω καλύτερα μήπως τα καταφέρω. Στο Remote Access Control νομίζω πρέπει να το έχεις uncheck αν θες να λειτουργήσεις για παράδειγμα ένα δικό σου vpn σε linux. Το κανονικό αναφέρεται στην πρώτη έκδοση που είχε βγει η οποία δεν έχει DrayOs? Οπότε εγώ με το deligth πάω για την 3.7.5.2 ναι η πρωτη ειναι για αυτο που εχεi linux και η δευτερη αναφερεται στην delight
hawkpilot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σωστά, αν κάποια από τις υπηρεσίες υπάρχει ήδη στο εσωτερικό σου δίκτυο και θες να τη χρησιμοποιήσεις, πρέπει να την απενεργοποιήσεις στο Remote Access Control. Οι οδηγίες που σου έγραψα αφορούσαν ένα basic setup PPTP με χρήση του router σαν vpn server. Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν λειτούργησε. Θα το κοιτάξω καλύτερα μήπως τα καταφέρω. Στο Remote Access Control νομίζω πρέπει να το έχεις uncheck αν θες να λειτουργήσεις για παράδειγμα ένα δικό σου vpn σε linux. ...
pagratios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Λειτούργησε τελικά. Έβαζα απαραίτητη κρυπτογράφηση και δεν γινόταν η σύνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα