kostas-osfp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : να μην ξεπερασουμε τα 1000e ολα μαζι και η οθονη Οσο πιο λιγα τοσο το καλυτερο Χρήση υπολογιστή :gaming και γενικοτερα σερφαρισμα ,ταινιες μουσικη Γενικα να μην μασαει πουθενα το pc Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι κατι συγκεκριμενο αλλα πιστευω μετα λεφτα που δινω να μην εχω προβλημα σε απλα προγραματα οπως το virtual Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζομαι οθονη την οποια θα χρησιμοποιω και για τηλεοραση οποτε στην ουσια τηλεοραση θα ειναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? πληκτρολογιο και ποντικι χρειαζομαι ,ηχεια εχω κατι edifer Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θα τα παραγκειλω επαρχια οποτε δεν με νοιαζει Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογισει ενας φιλος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
BabisTs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 kostas-osfp_Δες ένα συστημα αν και δεν έχεις ολοκλήρωμένη την φόρμα για να έχουμε μία πλήρη εικόνα για το τι ζητάς (π.χ.ενδιαφέρεσαι για oc είτε στον cpu είτε στο gpu,θες να κάνει μελλοντικό crossfire or sli στην gpu;).Το σύστημα το ένα είναι χωρίς λειτουργικό και το άλλο με λειτουργικό:
pnick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κάρτα γραφικών αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/4822079/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-2X-OC.html+225€. Οθόνη αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/3642458/Samsung-S24C650PL.html172€ Το σύνολο είναι κάτω από 1000€ (973€). Υ/γ Ξέχασα dvd-rw. Αν το χρειάζεσαι, υπολόγισε άλλα 15€.
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τρολλοσυνθέσεις με τις οθόνες TS σε λυπάμαι.
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τρολλοσυνθέσεις με τις οθόνες TS σε λυπάμαι. λολ και μια συνθεση απο μενα με οθονη της προκοπης πληκρολογιο ποντικι παρε κατι φθηνα
Alithinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 kostas-osfp_Δες ένα συστημα αν και δεν έχεις ολοκλήρωμένη την φόρμα για να έχουμε μία πλήρη εικόνα για το τι ζητάς (π.χ.ενδιαφέρεσαι για oc είτε στον cpu είτε στο gpu,θες να κάνει μελλοντικό crossfire or sli στην gpu;).Το σύστημα το ένα είναι χωρίς λειτουργικό και το άλλο με λειτουργικό: Καλή σύνθεση,αλλά εγώ στον SSD αντί για OCZ θα έβαζα Samsung 840,γιατί έχω διαβάσει τελευταία για πολλούς ocz να ψοφάν. Και επίσης μιας και του μένουν 12ε για να χτυπήσει το όριο των 1000ε που έθεσε,θα ήταν καλύτερο πιστεύω για να διαλέξει διαφορετικά mouse/πληκτρολόγιο. Είπαμε,τέτοιο τούμπανο που θα νε το νέο του pc,μην αρχίσουν και του βγαίνουν τα πλήκτρα του keyboard 1-2 μήνες μετά την αγορά...
BabisTs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τρολλοσυνθέσεις με τις οθόνες TS σε λυπάμαι. Millenium με ξέρεις και λες οτί λυπασαι για μένα;Εγώ την γνώμη μου λέω και εσύ δείχνεις το επίπεδο συζητησής σου.Τέλος πάντων ο kostas-osfp ζήτησε μία συμβουλή πάνω σε ένα θέμα και είπα την γνώμη μου.
chrisde Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Millenium με ξέρεις και λες οτί λυπασαι για μένα;Εγώ την γνώμη μου λέω και εσύ δείχνεις το επίπεδο συζητησής σου.Τέλος πάντων ο kostas-osfp ζήτησε μία συμβουλή πάνω σε ένα θέμα και είπα την γνώμη μου. LOL Δεν λέει ότι λυπάται για σένα. TS = Topic Starter aka Kostas-osfp
Federacion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πάντως τον Millenium να τον ακούτε στις οθόνες. Έτυχε να μην τον ακούσω για σύνθεση φίλου και όντως είχε δίκιο τελικά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Millenium με ξέρεις και λες οτί λυπασαι για μένα;Εγώ την γνώμη μου λέω και εσύ δείχνεις το επίπεδο συζητησής σου.Τέλος πάντων ο kostas-osfp ζήτησε μία συμβουλή πάνω σε ένα θέμα και είπα την γνώμη μου. Για τον kostas-osfp έλεγα και τον κάθε ενδιαφερόμενο που δεν θα προσέξει και μπορεί να τη πατήσει με τις αρκετές κακές προτάσεις που έχουμε στην ενότητα τελευταία και θα έχουν πάθει ζημιά αρκετοί.Δικαίωμα σου να λες τη γνώμη σου όπως και δικαιώμα των άλλων να τη σχολιάζουν πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με συμβουλές αγοράς που παίζονται χρήματα άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα