Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εχω εναν αρτοπαρασκευαστη και θελω να φτιαξω μαρμελαδα. Ολες οι συνταγες αναφερουν οτι πρεπει να βαλουμε και ζαχαρη. Ειναι απαραιτητο κατι τετοιο; Εχει καποιο αλλο σκοπο, εκτος απο το να δωσει περισσοτερη γευση στη μαρμελαδα;
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αμα θελησω να την φαω μεσα σε 2,3 ημερες; Εξαλλου η ποσοτητα ειναι μικρη.
taazz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν γίνεται μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη. πέρα από την συντήρηση βοηθάει και στο να πήξη η μαρμελάδα βασικά αφού η ποσότητα είναι μικρή δοκίμασε το δεν χάνεις και πολλά αν αποτύχει
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Βάλε εντελώς ακατέργαστη ζάχαρη, είναι νόστιμη και αρωματική (σαν καραμέλα κάπως) και δεν έχει τα άσχημα της κοινής ζάχαρης. Είναι αρκετά πιο ακριβή βέβαια, αλλά θα βγει νόστιμη! Επίσης, μπορείς να βάλεις στέβια αλλά και πάλι είναι ακριβή. Στο εμπόριο πάντως κυκλοφορούν και μαρμελάδες που λένε ότι είναι μόνο από φρούτα χωρίς ζάχαρη, άρα μάλλον γίνεται να φτιάξεις
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Gelierzucker Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Kostas93 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σορυ για το off topic, αλλά πρέπει να ρωτήσω,συμφέρουν αυτοί οι αρτοπαρασκευαστες? Έχω ακούσει ότι καίνε πολύ ρεύμα και ότι δεν αξίζουν γενικα αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να καίνε τόσο πολυ οποτε δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Γενικά θα ψηνόμουν να πάρω ένα αν αξίζουν.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Με την ζαχαρη γινεται και πιο ζελεδενια η μαρμελαδα, αν δεν βαλεις μπορει να ειναι λιγο νερουλη. Εκει μπορεις να βαλεις λιγο ζελατινη ή και τίποτα αμα δεν την θελεις πηχτη. Η ζαχαρη επισης παει αναλογα τα γουστα, εμενα ας πουμε δεν μου αρεσουν οι μαρμελαδες και τα γλυκα του κουταλιου γιατι μου φαινονται παρα πολυ γλυκα και αν εφτιαχνα σπιτικα, δεν θα εβαζα ή θα εβαζα πολυ λιγη ζαχαρη.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεξι κλικ στην λεξη και googlare το. Μου βγαζει κατι γερμανικα που δε καταλαβαινω..
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Η πηκτινη λογικα εχει τη γευση του εκαστοτε φρουτου απο το οποιο παραγεται;
ElenApos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Γειά σας θέλω να φτιάξω μαρμελάδα στον Αρτοπαρασκευαστή. Γνωρίζει κάποια-ος τη δοσολογία.Ο κατασκευαστής γράφει για ζελατίνη ζάχαρης δεν νομίζω να βρώ αυτό το υλικό.. Αν χρησιμοποιήσω ζελατίνη με ζάχαρη τι δοσολογία πρέπει να βάλω στο 1κιλό φρούτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα