lefi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα συνinsomnia, αγόρασα την περασμένη Πέμπτη (17/7/14) μία σύνθεση από τα e-shop, η οποία περιλαμβάνει μία οθόνη LG http://www.e-shop.gr/lg-19m35a-b-185-led-monitor-black-p-PER.169979 , την Δευτέρα (αναφέρω και της ημέρες γιατί έχουν σημασιά για την περίπτωση εγγύησης DOA) ένα (ή δύο διπλανα, μάλλον ένα) pixel από ότι πρόσεξα ψιλοτρέμαν, έκανα μαύρη την οθόνη (μέσω powerpoint) και πρόσεξα ένα (ή δύο) μπλέ pixel καμοία φορά ψιλοέτρεμαν, ρώτησα στο κατάστημα και μου είπε ότι μαύρο είναι καμένο και ότι αυτό έχει κολλήσει λίγο και σε λίγο θα ξεκολλήσει, τα ερωτήματα είναι: 1) Τι φταίει; 2) Από τεχνικής άποψης έχει δίκιο ο υπάλληλος; 2) Υποθέτω ότι φταίει ή οθόνη, να απαιτήσω επισκευή ή αντικατάσταση; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Νομίζω η lg είναι από τις λίγες που δίνει εγγύηση για 0 pixel.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Επικοινώνησε άμεσα με την LG Ελλάδας. Αν δίνουν εγγύηση για 0 pixel στο Monitor σου θα έχεις καινούρια σύντομα στο σπίτι σου...
pnick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Είχα LG και γνωρίζω καλά (μίλησα με υπάλληλο της εταιρείας στην Ελλάδα) ότι έχει zero pixel μέχρι και σε οθόνες 27". Έχουν και καλή εξυπηρέτηση. 1
alekasas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδια εχω και εγω θεμα με την οθονη μου. Εχει κολλημενα οχι καμμενα 2 πιξελ. Ειναι κοκκικα γιαυτο λεω οτι ειναι κολλημενα. Τι μπορω να κανω; Μασαζ εκανα τα σημεια. Προγραμματακια εβαλα που υποτιθετε οτι τα ξεκολανε αλλα τιποτα. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω; Εγγυηση δεν υπαρχει. Παιζει μετα απο καποιο καιρο να κεκολησουνε μονα τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα