ParhsG Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εχω ενα παλαιο sony.Ξαφνικά μετα το boot δε μπορούσε να συνεχίσει. Ηταν αναμένο συνεχεια το λαμπακι του σκληρου. Με usb κτλ αναβει κανονικα. Οταν πατησα για επιλογη λειτουργικου μου εβγαλε windows 7 αλλα κολαει μετα ο σκληρος. Λετε να τα εχει φτυσει ο δισκος;
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όπως το περιγράφεις μαλλον τα έπαιξε ο δίσκος οποτε θέλεις αντικατάσταση , για αν σιγουρευτείς ομως καλο θα ηταν να τον βάλεις σαν 2ο σε καποιο desktop pc και να τον ελέγξεις με το hdsentinel
ParhsG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τον εβαλα και ο σκληρος δε κάνει τιποτα. Προσπαθησα να το ανοιξω για καθαρισμό αλλα οι δυο βιδες γυρίζουν αλλα ουτε ξεβιδώνουν ουτε βιδώνουν. Δοκιμασα να σηκώσω το καπάκι κτλ αλλα τιποτα. Εχω και θέμα με την οθόνη οτι σβήνει οταν κουνας το καπάκι.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν μπορείς να κανεις κατι αλλο πρέπει να βγάλεις τον δίσκο με καποιο τρόπο να το δοκιμάσεις αυτο που λές για την οθόνη ισως να έχεις και εκει πρόβλημα μπορεί να μην κανει καλή επαφή εκει στο καπάκι και για αυτο σβήνει το ειχα και εγω αυτο το πρόβλημα με ενα laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα