Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα, έχω ενα πρόβλημα με τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου. Η κεντρική μονάδα ειναι συνδεδεμένη με ups . Πάω πριν λίγο λοιπόν να άνοιξω τον υπολογιστή και πάνω στον κουμπί αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί φωτάκι. Αποσύνδεω λοιπόν το καλώδιο από το ups και το συνδέω με την πρίζα μήπως τίθεται θέμα τάσης. Αλλα πάλι αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί φωτάκι πάνω στο κουμπί. Βγάζω όλα τ καλώδια τα ξαναβαζω και πάλι τπτ. ούτε καν ανοίγει.... Βοήθεια.....?

Δημοσ.

Σε μένα πάντως αυτό όπου αντί για πορτοκαλί είναι κόκκινο σημαίνει ότι όλα λειτουργούν καλά. Όταν δεν αναβοσβήνει ή είναι συνεχώς αναμμένο σημαίνει ότι έχει κολλήσει το πς. Νομίζω όμως ότι το λαμπάκι έχει σχέση με την μνήμη.

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα, έχω ενα πρόβλημα με τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου. Η κεντρική μονάδα ειναι συνδεδεμένη με ups . Πάω πριν λίγο λοιπόν να άνοιξω τον υπολογιστή και πάνω στον κουμπί αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί φωτάκι. Αποσύνδεω λοιπόν το καλώδιο από το ups και το συνδέω με την πρίζα μήπως τίθεται θέμα τάσης. Αλλα πάλι αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί φωτάκι πάνω στο κουμπί. Βγάζω όλα τ καλώδια τα ξαναβαζω και πάλι τπτ. ούτε καν ανοίγει.... Βοήθεια.....?

Πιθανοτατα τροφοδοτικο.Σε καποια brands αν αναβοσβηνει πορτοκαλι εχει θεμα το τροφοδοτικο.

Ειναι καποιο brand?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...