jessian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 όταν αφήνω το pc μου χωρίς να κάνω τίποτα ούτε να κουνάω το ποντίκι το λεδντάκη που διχνει αν δουλευει ο σκληρός είναι αναμένο ενώ όταν χρισημοπιοώ το pc αναβοσβήνει ( είναι όπως πρέπει δηλαδή ) επίσης καμία φορά στο άκυρο χωρις να έχω πατήσει κάτι δείχνει αυτή την βλακεία που φορτώνει στον δείκτη του ποντικιού παλιά δεν μου τα έκανε αυτά
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ο δίσκος δουλεύει και οταν δεν κάνουμε τιποτα αφου απο πισω τρέχουν πράγματα αυτο που περιγράφεις ομως μηπως εχεις κολλήσει κανα trojans και στο κανει ; , κανε ενα scan με malwarebytes και superantispyware
jessian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 και με τα δύο αυτά να κάνω scan η μόνο με ένα από αυτά ?
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και με τα 2 κάνε το καθένα βρίσκει διαφορετικά πράγματα
jessian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 φίλε ευχαριστώ μου βρείκε περίπου 80 errors τα σβησα τώρα δεν μένει αναμένο το led
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα