Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πρωτη φορά ασχολουμαι με αρχειο swf θελω να το αναρτησω σε μια θέση στην ιστοσελιδα joomla 2.5

Αποθηκεύω το αρχειο  στην διαχειριση πολυμεσων στα banner.

Ανοιγω νεο θέμα στην διαχειριση ενθεμάτων με mod swf object,επιλεγω θέση,και στα δεξια επανω  υπαρχει  η επιλογή file path εκει δεν μπορω να βρω τον κώδικα  να τον κανω επικόλληση στο modules/mod_swfobject/lib/test.swf Με δεξι  κλικ επανω στο αρχειο swf μεσα στο φακελο πολυμεσα banner δεν βλεπω κατι σχετικό.

Μια βοήθεια λιγάκι αναλυτικη για να το μαθω θα μου ηταν πολυτιμη ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε τι πράγμα? πρέπει να βρεις το path του αρχείου σου και να το βάλεις εκεί που σου το ζητάει, δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος σε αυτό.

Από εκεί που το ανέβασες, λογικά,  θα δεις τη διαδρομή που μπήκε, πχ  images/bannerrs και το όνομα του αρχείου πχ someFile.swf τα οποία απλά θα πρέπει να βάλεις στα αντίστοιχα πεδία. Πρόσεξε αν χρειάζονται ή όχι τα slash (/) στην αρχή και στο τέλος του path.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά μαλλον το παω λαθος από την αρχή. Γιατι μου "πιάνει" χώρο στο σημειο που το στελνω π.χ. αριστερα αλλά δεν μου βγαζει το banner παρα μονο  κενο  αν του δωσω χρώμα  π.χ. red θα μου βγαλει ενα φοντο  προς το καφέ. Αρα πρεπει να περναω το αρχειο .swf καπου η καπως αλλού.

Τι λες μου κανεις μια βοήθεια να μου πεις η αν  ξερεις καποιο site που να παρεχει αναλυτική βοήθεια.

Και  κατι  ολα αυτα ειναι για προσωπικη χρήση δεν ειναι επαγγελματικά . Απλά το να μαθαινει  κανείς ειναι οφελος....

Κι εγω στο κοινωνικο φροντιστηριο κανω αφλοκερδώς αρκετες ώρες μάθημα. Οτι μπορει ο καθενας μας.

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Και πολύ καλά κάνεις και βοηθάς, μπράβο για το κοινωνικό φροντιστήριο ειλικρινά, όμως δεν βοηθάς εμένα για να σε βοηθήσω.

Το swf καταρχάς, αν το ανοίξεις πχ από κάποιο browser απευθείας παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...