killer76 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα. Στην αρχή σου ζητούσε κωδικό administrator και τώρα δεν σου ζητάει; Τι κουφό είναι αυτό. Το uac το είχες από την αρχή στο never notify ή το έκανες στην πορεία; Έκανες take ownership στα αρχεία που σου ζητούσε κωδικό ή τα άφησες όπως ήταν και τώρα δεν σου ζητάει; Με το που εκανα εγκατασταση τα windows και πηγα να τρεξω κανα δυο πραγματα μου πεταγε επιβεβαιωσεις κλπ. Οποτε πηγα και εγω και εκλεισα το UAC. (Και παλιοτερα το εκανα χωρις απο οτι θυμαμαι να εχω προβληματα). Μετα που πηγαινα να τρεξω αλλα προγραμματα ειχα ολα τα προβληματα που λεω παραπανω, χωρις να μου πηγαινει καν το μυαλο οτι φταιει το uac. Αφου λοιπον ΞΑΝΑεβαλα το uac στην δευτερη θεση λυθηκε το προβλημα απλα ξαναβγαινουν οι ειδοποιησεις. Το take ownership αφου δεν ετρεχε στα αρχεια "εφαρμογη" δεν με βοηθησε σε κατι δυστηχως.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δεν υποτίθεται ότι στο 'never notify' δίνει δικαιώματα όταν χρειάζονται (αν είσαι διαχειριστής) χωρίς να σε ενοχλεί με ειδοποιήσεις; Εγώ έτσι νόμιζα και μάλιστα είναι το πρώτο πράγμα που κάνω όταν εγκαθιστώ Windows. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα :/ 1
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εμένα ο προβληματισμός μου είναι γιατί στο screenshot που ανέβασες στην αρχή σου εμφανίζει τον Administrator και ζητούσε κωδικό. Εκτός αν εσύ είχες γράψει το user name πριν πάρεις το capture. Από τα vista και μετά αυτός ο λογαριασμός είναι από προεπιλογή απενεργοποιημένος. Το run as administrator δεν αντιστοιχεί υποχρεωτικά στον λογαριασμό αυτό. Τέλος πάντων, αφού λύθηκε το πρόβλημα σου μάλλον θα μείνουμε με την απορία.
killer76 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ααα καταλαβα τι λες. Ελα ντε. ουτε και εγω ξερω γιατι εγινε. τελος παντων ειμαι οκ τωρα. σας ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Πιθανόν. Η συμπεριφορά του δεν ήταν η αναμενόμενη χωρίς το UAC. @OP: Αν έχεις χρόνο και διάθεση, κάνε τον κόπο να κάνεις νέα εγκατάσταση από εγγυημένο δισκάκι. Για μενα εχει ιο το μηχανημα.
killer76 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδια απο original cd το ετρεξα και με το serial του laptop μου. Το θεμα ειναι οτι κατεβασα κατι 3-4 freeware λιγο αργοτερα. Απο αυτα που ξεσκιζουν με toolbars τους browsers. Τεσπα, θα ξανακανω εγκατασταση, να δουμε. Αν και ψηνομαι να δοκιμασω 8.1...
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδια απο original cd το ετρεξα και με το serial του laptop μου. Το θεμα ειναι οτι κατεβασα κατι 3-4 freeware λιγο αργοτερα. Απο αυτα που ξεσκιζουν με toolbars τους browsers. Όταν πρότκειτε για free software να προσέχεις πάντα στην εγκατάσταση και να ξετσεκάρεις ότι "offer" σου έχει επιλεγμένο καθώς και αλλαγές σελίδας ή toolbars. Επίσης, αν σου έχει στο πρώτο βήμα express install ή custom/advanced επέλεξε το 2ο γιατί αλλιώς θα σου χώσει έξτρας. Τεσπα, θα ξανακανω εγκατασταση, να δουμε. Αν και ψηνομαι να δοκιμασω 8.1... Βάλε-βάλε.
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 τσεκαρες αν εχεις κανει login ως admin .δες στο . local profile στην λεζαντα λεει αν εισαι guest h admin .
killer76 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τελικα εβαλα 8.1. Ααααλληηη φαση. Φοβερα!!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το Never Notify του UAC στα win 7 κι εγώ ξέρω πως απενεργοποιεί το UAC. (πράγμα που δεν ισχύει στα 8 και άνω) Δίνει σε όλα admin δικαιώματα χωρίς να σε ρωτήσει και μάλιστα είναι εύκολο να το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί φεύγουν και κάποιοι περιορισμοί στο να γράψεις αρχεία σε φακέλους των windows, program files κλπ, ενώ σε οποιαδηποτε άλλη ρύθμιση του UAC είτε σε ρωτάει για επιβεβαίωση, είτε δε σε αφήνει να κάνεις Save αλλαγές σε αρχείο των windows (πχ στο Host).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα