gregdel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά, κάθε φορά που κάνει μια προσφορά η cosmote, αρχίζετε για το πόσο κακά πακέτα έχει και το πόσο καλύτερες είναι οι άλλες εταιρείες κλπ (οι εναντίον) ... ή αντίθετα το πόσο καλό σήμα έχει σε σχέση με τις άλλες εταιρίες (οι υπέρ)... ... και τρώμε έτσι τσάμπα σελίδες, μνμ και χρόνο τα τα διαβάσουμε!... Είναι εντελώς off topic... Κάντε λίγο κράτει στην οργή... 1
mourtias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδιά εγώ το ενεργοποίησα αγοράζοντας με 3€ τα 60mb για ένα μήνα.συμφέρει έτσι.
baskon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Και εγώ το ενεργοποίησα σε φρογκ . Δεν ειχα πληρώσει πακέτο, απλά ειχα πάρει δώρο 500mb με ανανέωση 10 ευρώ πριν ενα μηνα
sokinfragoul Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 τέλειο πάνω στην ώρα, για να καταλάβω, αν εγώ αύριο το μπρι πάρω ένα daypas με 1 ευρώ που το έχω να κάθετε και επιτόπου ενεργοποιήσω την πρόσφορα θα δουλέψει? αν βάλω κωδικό reload ίντερνετ? βάλε στον τίτλο ότι ισχύει και για cosmokarta, whats up, frog Πιο τζαμπα πεθαινειςΑκριβώς η πληροφορία που έψαχνα. Στοιβάζω GB για 15ήμερο εδώ και 3 μήνες Θα πας διακοπες για 15 μερες και θα ασχολησαι με το κινητο σου; Αφηστε τα και πιαστε κανενα χταποδι και καμια γοργονα... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ισχύει το daypass. Δεν λογίζεται πακέτο MB;;; ενώ το monthly pass ας πούμε λογίζεται; Η προσφορα λεει αν ειχες ενεργοποιησει ΜΗΝΙΑΙΟ πακετο ιντερνετ
xKoctakizGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Προσφορά αντίστοιχη η Vodafone ξέρετε αν έχει;
Radiant Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Θα πας διακοπες για 15 μερες και θα ασχολησαι με το κινητο σου; Αν ήταν 5 μέρες δε θα με ένοιαζε. 15 όμως θέλοντας και μη θα ασχολούμαι. Σκέψου το λίγο..
basilis5 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εγω το ενεργοποιησα χωρις να εχω αγορασει τπτ πλεον του παγειου μου. Ξερετε αν μετρα για εξωτερικο; Εε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα