Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπααααα δεν έχω θέμα 1 1,5 μέρα να βγάζει καλά είναι!!!μάλλον Για Lumia πάω!!!!!κάπου 7-8 Αυγούστου μπορεί νωρίτερα θα γίνει η παραγγελία

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπααααα δεν έχω θέμα 1 1,5 μέρα να βγάζει καλά είναι!!!μάλλον Για Lumia πάω!!!!!κάπου 7-8 Αυγούστου μπορεί νωρίτερα θα γίνει η παραγγελία

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Καλορίζικο αλλά απο μπαταρια μην περιμένεις πολλά πράγματα.

Δημοσ.

για μπαταρία δεν μας είπες, σε νοιάζει να κρατάει πολύ; γιατί το xperia z1 .... ασπούμε δεν έχει και την δυνατότερη μπαταρία!

γιατί, ποιός είπε ότι του 1020 κρατάει???

Δημοσ.

γιατί, ποιός είπε ότι του 1020 κρατάει???

όχι δεν ξέρω για το 1020, απλά το ανέφερα επειδή είπε πιο πάνω πώς μπορεί να έπαιρνε το z1

Δημοσ.

σε σχέση με το g2 εμένα η μπαταρία του 1020 μου κρατάει το μισό ίσως και λίγο λιγότερο πάντως απο κάμερα είναι οτι καλύτερο σε κινητό και θα είναι μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο η νοκια.. καμια σχέση με τις κάμερες απο γ2 σ5 κλπ που είναι για τα μπάζα.... στα + είναι το πολύ καλο ηχείο που έχει και το free gps της nokia που είναι πραγματικά πολύ καλό

Δημοσ.

σε σχέση με το g2 εμένα η μπαταρία του 1020 μου κρατάει το μισό ίσως και λίγο λιγότερο πάντως απο κάμερα είναι οτι καλύτερο σε κινητό και θα είναι μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο η νοκια.. καμια σχέση με τις κάμερες απο γ2 σ5 κλπ που είναι για τα μπάζα.... στα + είναι το πολύ καλο ηχείο που έχει και το free gps της nokia που είναι πραγματικά πολύ καλό

Του S5 ειναι ο,τι καλύτερο σε android καμερα μαζι ισως με G3. Αλλο το οτι υπερτερει κατα πολυ το 1020 σε αυτο το τομεα και αλλο ειναι για τα μπαζα.

Δημοσ.

Την μέρα ισως να υπαρχει μια σύγκριση αλλα απο το απόγευμα είναι άχρηστες οι κάμερες το 1020 με ενα τρίποδο κατι κάνει ακομα και βράδυ

Δημοσ.

Επειδη τελικα δεν σου απαντησε κανεις, να σου πω οτι το κινητο και για παιχνιδια ειναι εξαιρετικο! τα wp δεν ειναι υπερτατα μονο στο να μην κολλανε αλλα γενικα στο να κανουν την ολη εμπειρια μοναδικη. Εχω το 925 και οτι σου λεω ειναι δοκιμασμενο αφου δεν μου εχει κολλησει ποτε και ολα τα παιχνιδια ειναι εξαιρετικα και χωρις κολληματα (εχει τον ιδιο επεξεργαστη και γραφικα (το 1020 εχει 1 gb παραπανω ram κι ολας) γι'αυτο μπορω να εκφρασω γνωμη)

Και εννοειται οτι δεν υπαρχει καλυτερη καμερα σε κανενα αλλο smartphone. Προσωπικα θα σου ελεγα αφου σ'αρεσει κι'ολας (αυτο ειναι το πιο σημαντικο) να πας με κλειστα ματια, δεν θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.

Επειδη τελικα δεν σου απαντησε κανεις, να σου πω οτι το κινητο και για παιχνιδια ειναι εξαιρετικο! τα wp δεν ειναι υπερτατα μονο στο να μην κολλανε αλλα γενικα στο να κανουν την ολη εμπειρια μοναδικη. Εχω το 925 και οτι σου λεω ειναι δοκιμασμενο αφου δεν μου εχει κολλησει ποτε και ολα τα παιχνιδια ειναι εξαιρετικα και χωρις κολληματα (εχει τον ιδιο επεξεργαστη και γραφικα (το 1020 εχει 1 gb παραπανω ram κι ολας) γι'αυτο μπορω να εκφρασω γνωμη)

Και εννοειται οτι δεν υπαρχει καλυτερη καμερα σε κανενα αλλο smartphone. Προσωπικα θα σου ελεγα αφου σ'αρεσει κι'ολας (αυτο ειναι το πιο σημαντικο) να πας με κλειστα ματια, δεν θα το μετανιωσεις.

To Asphalt 8 το παίζει ομαλά; 

Δημοσ.

Παιχνίδια δεν παίζω πια. Ότι δοκίμασα όμως έτρεχε πολύ καλά

Η κάμερα απίστευτη, ο βασικός λόγος που το αγόρασα, μόνο μείον ότι καθυστερεί στο να αποθηκεύσει όπως είναι λογικό την πολύ υψηλή ανάλυση.

Μιας και είμαι σε ταξίδι στις Φιλιππινες, το GPS του και οι here maps, δηλαδή οι δωρεάν χάρτες της Nokia, καταπληκτικοί. Στα συν ότι τους κατεβάζεις πριν φύγεις και δεν χρειάζεσαι internet.

Ο ήχος του θεωρώ ότι είναι αρκετά δυνατός, οι εφαρμογές γίνονται καλύτερες, αλλά πολλές δεν είναι ακόμα στο επίπεδο ios ή android, παράδειγμα ο music player.

Και μου αρέσει πολύ το πληκτρολόγιο του με την πρόβλεψη λέξεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...