Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας κινητό βρέθηκε μπροστά μου αυτό το κινητό!!!πραγματικά μου δίνει μεγάλο κίνητρο η κάμερα που είναι φοβερή αλλά έχω κάποιους ενδυασμους!!!!πιστεύετε ότι αξίζει ο επεξεργαστής και το σύστημα γραφικών που έχει ή σε κάνα χρόνο ξέρω γω δεν θα μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του shop (σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια+ και θέλω μια υποστήριξη σχεδόν όλων των παιχνιδιών τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο και των περισσότερων για τον δεύτερο!!!

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μια πιο λεπτομερής απάντηση θα με βοήθησε γιατί από ταχύτητα και κάμερα είναι φοβερό αλλά κατά πόσο θα παίζει τα παιχνίδια για τουλάχιστον ένα χρόνο δεν ξέρω γτ χαμηλό επεξεργαστή!!!!

Δημοσ.

Το 1020 αξιζει σαν φωτοκινητο. Το να παρεις wp για παιχνίδια είναι σαν να πεινας πολυ και θες να σκάσεις στο φαΐ αλλά σε ενημερώνουν οτι υπάρχει μόνο vegeterian menu.

Αν υπολογίσεις ότι τις αντιστοιχες εφαρμογές και παιχνίδια θα τις πληρωνεις παραπανω απο τα αλλα stores ή θα αναγκάζεσαι να πληρωνεις αυτο που εχουν άλλοι δωρεάν τότε το να παρεις ενα 1020- του οποίου η αυτονομία δεν ειναι και η καλύτερη- για παιχνίδια δεν ειναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος ενος 1020.. Υπεροχο κινητο χωρις αμφιβολια και ουτε σκοπευω να το αλλαξω, μιας και χρησιμοποιω την φωτογραφικη καθημερινα.. Με παιχνιδια δεν ασχολουμαι, παρα μονο οσα ειχε κατεβασει η κοπελα μου πριν παρει το 925..

Για παιχνιδομηχανη θα πηγαινα σε κατι με μεγαλυτερη οθονη και Android, οπως το Note3,. Απο θεμα οθονης εχω πιασει στα χερια μου το συγκεκριμενο που το εχει κολλητος και ειναι απολαυση για παιχνιδια και ταινιες.. και android για μεγαλυτερη ποικιλια στο store..

Ανεβαινει το store των WP, αλλα οπως και να χει το αλλο μετραει 1μυριο+ εφαρμογες.. οσο να ναι εχεις πολυ μεγαλυτερη ποικιλια..

Αν ασχολεισαι ομως να τραβας πολλες φωτογραφιες, 1020 hands down..

Δημοσ.

Να σου όπως διευκρινησα και στο πρώτο ποστ το παίρνω για την κάμερα!!!τέλος αυτό δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία είναι σιγουρο για αυτό μάλιστα το θέλω!!!άμα ήθελα παιχνίδια θΑ επερνα Android!!!!αλλά ξέρω γω δεν θέλω να ακυρώνεται στο θέμα παιχνιδιών γτ δίνω κάποια χρήματα και στην τελική ας έπαιρνα σχετη κάμερα!!!!θέλω να παίζει τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς να συνεπάγεται ότι θα παίξω παιχνίδια με φοβερά γραφικά

Δημοσ.

Να σου όπως διευκρινησα και στο πρώτο ποστ το παίρνω για την κάμερα!!!τέλος αυτό δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία είναι σιγουρο για αυτό μάλιστα το θέλω!!!άμα ήθελα παιχνίδια θΑ επερνα Android!!!!αλλά ξέρω γω δεν θέλω να ακυρώνεται στο θέμα παιχνιδιών γτ δίνω κάποια χρήματα και στην τελική ας έπαιρνα σχετη κάμερα!!!!θέλω να παίζει τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς να συνεπάγεται ότι θα παίξω παιχνίδια με φοβερά γραφικά

Ειναι πολυ καλο σαν φωτογραφικη αλλα σε αλλα θεματα υπαρχουν πολυ καλυτερα.Αυτη την στιγμη εχει την καλυτερη καμερα σε smartphone. Αλλα ουτε full hd οθονη δεν εχει.

Εγω θα επαιρνα LG G2 ή Galaxy S4 που και τα 2 εχουν καλες φωτογραφικες και ειναι πολυ καλα κινητα γενικοτερα. Το τηλεφωνο ειναι τηλεφωνο, οτι και να κανει φωτογραφιες σαν μια φωτογραφικη μηχανη δεν θα τραβηξει. Το να τα συνδυασεις και τα 2 μαζι σε κατι θα χασεις. Δεν μπορεις να τα χεις και τα 2 τελεια. Αμα θελεις φωτογραφικη παρε φωτογραφικη μηχανη αμα θελεις κινητο παρε ενα καλο κινητο, ειναι απλο. Αμα δεν σου φτανουν τα χρηματα για να τα παρεις και τα 2 τοτε κανε υπομονη μεχρι να μαζεψεις.Εγω αυτο θα εκανα...

Δημοσ.

Σωστό αλλά εκτός από μια καλή φωτογραφική είναι το καλύτερο wp σε αυτή την τιμή!!!!Δεν θέλω Android και συν ότι θέλω και την amoled που μόνο το s4 το οποίο δεν θέλω καθόλου!!!

Δημοσ.

Σωστό αλλά εκτός από μια καλή φωτογραφική είναι το καλύτερο wp σε αυτή την τιμή!!!!Δεν θέλω Android και συν ότι θέλω και την amoled που μόνο το s4 το οποίο δεν θέλω καθόλου!!!

Αφου δεν θελεις android οκ... Αλλα αυτη η amoled εχει πολυ καλα χρωματα και ειναι και full hd :P Τεςπα αφου θελεις windows phone go for it

Δημοσ.

Κανείς δεν μου είπε από γραφικά πώς τα πάει????θα είμαι οκ με τον επεξεργαστή ή είναι μικρής συχνότητας!!!!ξέρω οτι τα wp δεν έχουν απαιτήσεις αλλά θα είναι οκ???δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης μιας και τόσο καιρό πάλευα με single core αλλά απλά ρωταω

Επισκέπτης
Δημοσ.
αναλόγως για τη τη θες!!!!!!!!!!!

τα θετικά του είναι ότι έχει πόλη καλή οθόνη κάμερα δεν κολαει καθόλου 

από την άλλη μεριά δεν έχει καλές εφαρμογές γιατί τα windows είναι ακόμα  καινούργια  και δεν έχει καθόλου δυνατή κάρτα ήχου { παράδειγμα εγώ ακούω παρά πόλη μουσική και ήταν ένας λόγος που αλά3α κινητό} σκευού σε πια κατηγορία ανήκεις  και κάνε την σωστή κίνηση. η γνώμη μου είναι να πάρεις το samsung  s4 από το σκρουτζ
Δημοσ.

Αυτό με το ηχείο με νοιάζει λίγο αλλά χρησιμοποιω κυρίως ηχείο!!!!δεν ξέρω για το s4 αλλά σκέφτομαι HTC one m7 ή Xperia z1

Δημοσ.

Αυτό με το ηχείο με νοιάζει λίγο αλλά χρησιμοποιω κυρίως ηχείο!!!!δεν ξέρω για το s4 αλλά σκέφτομαι HTC one m7 ή Xperia z1

για μπαταρία δεν μας είπες, σε νοιάζει να κρατάει πολύ; γιατί το xperia z1 .... ασπούμε δεν έχει και την δυνατότερη μπαταρία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...