Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν σου κάνει κόπο βάλε την κάρτα σου στο παλιο μήχανημα αν το έχεις ακομά και δες την συμπεριφορά της κάρτας.

Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις απο εκεί που ήρθε.

Πάντως ισχύει οτι η 280Χ έχει τα θέματα της,παντού προβλήματα διαβάζεις για τη συγκεκριμένη.

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν σου κάνει κόπο βάλε την κάρτα σου στο παλιο μήχανημα αν το έχεις ακομά και δες την συμπεριφορά της κάρτας.

Αν κάνει τα ίδια την στέλνεις απο εκεί που ήρθε.

Πάντως ισχύει οτι η 280Χ έχει τα θέματα της,παντού προβλήματα διαβάζεις για τη συγκεκριμένη.

Πάλι μου το εμφάνισε το πρόβλημα με τα fps. Στο παλιό σύστημα συνδέεται? Δεν ξέρω να ταιριάζει με τη μητρική. Αλλά και κάτι άλλο από τα εξαρτήματα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Η κάρτα γραφικών φταίει. Αφού με τους drivers λυνόταν και μετά από κάποιες ώρες πάλι θέματα. Άρα την επιστρέφω? Αλλά τι θα γίνει? Θα μου στείλουν μια νέα Asus? Μπορεί να έχει τελειώσει και το DOA γιατί την παρέλαβα την προηγούμενη Τρίτη...

Επίσης που πρέπει να απευθυνθώ? Στο you.gr από όπου την πήρα ή στην επίσημη αντιπροσωπεία της Asus στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα με ακριβώς την ίδια κάρτα αγορασμένη από το you.gr. Κάλεσε την εξυπηρέτηση να σου δώσουν τον αριθμό του Service και εφόσον είναι καινούρια η κάρτα θα τους την στείλεις (με συμφωνία) με δικά τους έξοδα αποστολής και το πολύ σε 1 εβδομάδα θα έχεις καινούρια.  Έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα που είχα και εγώ. Πλέον δεν έχω πρόβλημα μετά την αντικατάσταση.

Προφανώς αυτά τα κουτάκια είδες:

untitled-jpg.56115

• Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα με ακριβώς την ίδια κάρτα αγορασμένη από το you.gr. Κάλεσε την εξυπηρέτηση να σου δώσουν τον αριθμό του Service και εφόσον είναι καινούρια η κάρτα θα τους την στείλεις (με συμφωνία) με δικά τους έξοδα αποστολής και το πολύ σε 1 εβδομάδα θα έχεις καινούρια.  Έχεις ακριβώς τα ίδια θέματα που είχα και εγώ. Πλέον δεν έχω πρόβλημα μετά την αντικατάσταση.

Προφανώς αυτά τα κουτάκια είδες:

untitled-jpg.56115

Ναι κάτι τέτοια έβλεπα. Να καλέσω το you ή το τηλέφωνο που βρήκα στo site της asus για Ελλάδα? http://www.asus.com/gr/support/Service-Center/Greece

Δημοσ.

Ναι κάτι τέτοια έβλεπα. Να καλέσω το you ή το τηλέφωνο που βρήκα στo site της asus για Ελλάδα? http://www.asus.com/gr/support/Service-Center/Greece

Βασικά καλύτερα το you. ;) Τηλέφωνο από το Service του you.gr : 2119991260

Edit: Νομίζω ότι ο αριθμός εξυπηρέτησης της Asus δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Λοιπόν την έστειλα. Στο Quest Info δεν την έστειλες και συ Μήτσο? Ας ελπίσουμε η νέα που θα μου έρθει να είναι μια χαρά. Τώρα απολαμβάνουμε Intell HD 4600 :P. Ελπίζω να παίζει το καινούργιο επεισόδιο του the walking dead season two...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να μην έχεις προβλήματα, αλλά αν υπάρχει δυνατότητα, πάρε πιστωτικό και δες κάποια άλλη υλοποίηση. Με το you δεν είχα ποτέ πάρε-δώσε και δεν ξέρω από υποστήριξη τί γίνεται.

Υ/γ Με την ενσωματωμένη έχεις κανένα θέμα; Είναι μια ένδειξη και αυτή.

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

Όχι με την ενσωματωμένη δεν είχα. Αλλά δεν μπορώ να παίξω και κάτι. Το Tomb Raider το τρέχει σε όλα low full hd 30-40fps. Το The Walking Dead ακόμα και σε low φτάνει 20αρια και 15αρια ενώ παίζει και στα 30. Γενικά δεν. Θα δανειστώ απόψε το παλιό PC... και ποιος να μου το λεγε... :P

Θα μου στείλουν καινούργια είπαν αν διαπιστώσουν πρόβλημα (το καλό που τους θέλω). Αν πάλι έχει προβλήματα θα κοιτάξω αν γίνεται για πιστωτικό. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω και σε ποια άλλη να πάω?

Δημοσ.

Όχι με την ενσωματωμένη δεν είχα. Αλλά δεν μπορώ να παίξω και κάτι. Το Tomb Raider το τρέχει σε όλα low full hd 30-40fps. Το The Walking Dead ακόμα και σε low φτάνει 20αρια και 15αρια ενώ παίζει και στα 30. Γενικά δεν. Θα δανειστώ απόψε το παλιό PC... και ποιος να μου το λεγε... :P

Θα μου στείλουν καινούργια είπαν αν διαπιστώσουν πρόβλημα (το καλό που τους θέλω). Αν πάλι έχει προβλήματα θα κοιτάξω αν γίνεται για πιστωτικό. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω και σε ποια άλλη να πάω?

οι 280χ γενικά έχουν πρόβλημα,βάλε και άλλα λεφτά και πάρε r9 290 ή ακόμα καλύτερα σε nvidia για πιο stable καταστάσεις.Με 300 ευρώ παίρνεις 770.

Δημοσ.

Λοιπόν την έστειλα. Στο Quest Info δεν την έστειλες και συ Μήτσο? Ας ελπίσουμε η νέα που θα μου έρθει να είναι μια χαρά. Τώρα απολαμβάνουμε Intell HD 4600 :P. Ελπίζω να παίζει το καινούργιο επεισόδιο του the walking dead season two...

Στην Quest Info, σωστά... :)

οι 280χ γενικά έχουν πρόβλημα,βάλε και άλλα λεφτά και πάρε r9 290 ή ακόμα καλύτερα σε nvidia για πιο stable καταστάσεις.Με 300 ευρώ παίρνεις 770.

Οι 290 στο you είναι λίγο ακριβές. Η 770 έχει μόνο 2GB, υψηλότερη τιμή και ίδιες επιδόσεις σχεδόν με την 280x. Επίσης πιθανών θα υπάρχει πρόβλημα σε νέα games open world (GTA πχ) με 2GB VRAM. Πιθανόν μετά την αντικατάσταση να μην έχει θέμα όπως και εγώ. Δεν έχουν όλες οι 280x πρόβλημα αλλιώς δεν θα τις είχαμε αρκετοί χρήστες εδώ στο φόρουμ. Ορισμένες έχουν, λογικό αφού οι εταιρίες έχουν τσιτώσει τα ρολόγια πάνω από το φυσιολογικό.

Δημοσ.

Στην Quest Info, σωστά... :)

Οι 290 στο you είναι λίγο ακριβές. Η 770 έχει μόνο 2GB, υψηλότερη τιμή και ίδιες επιδόσεις σχεδόν με την 280x. Επίσης πιθανών θα υπάρχει πρόβλημα σε νέα games open world (GTA πχ) με 2GB VRAM. Πιθανόν μετά την αντικατάσταση να μην έχει θέμα όπως και εγώ. Δεν έχουν όλες οι 280x πρόβλημα αλλιώς δεν θα τις είχαμε αρκετοί χρήστες εδώ στο φόρουμ. Ορισμένες έχουν, λογικό αφού οι εταιρίες έχουν τσιτώσει τα ρολόγια πάνω από το φυσιολογικό.

τα πολλά gb σε κάρτα χρειάζονται μόνο σε πολλαπλές οθόνες δές την σύγκριση 770 2gb vs 4 gb,οι διαφορές ακόμα και σε τεράστιες αναλύσεις 5760χ1080 είναι μηδαμινές.Τα 2gb είναι υπεραρκετά για την 770 και την επεξεργαστική ισχύ που έχει.http://alienbabeltech.com/main/gtx-770-4gb-vs-2gb-tested/3/

Δημοσ.

Δεν θα χεις πρόβλημα με το you λογικά.Μπορείς να την αλλάξεις με άλλη υλοποίηση.Το bundle το πήρες;

Θα το σκεφτώ για την άλλη υλοποίηση. Η Asus μου αρέσει πάντως. Αν έρθει και δουλεύει μια χαρά εννοείται πως την κρατάω. Εξάλλου έχει και 3 χρόνια εγγύηση. Αν πάλι έχει θέματα υπάρχει περίπτωση να την αλλάξουν μετά από τόσες μέρες για άλλη υλοποίηση?

Όταν λες bundle εννοείς το Never Settle Forever Bundle με τα παιχνίδια? Αν ναι, επικοινωνήσα μαζί τους και μου είχαν πει μολις κανω την παραγγελια να τους ξαναπω για να μου στειλουν στο e-mail τον κωδικό. Μια χαρά τα πήρα. Murdered Soul Respect, Thief και Sniper Elite III.

Δημοσ.

οφτοπικ: και εγω εχω υλοποιηση ΑΣΟΥΣ 280χ τοπ ΕΝΤΙΣΙΟΝ και δουλευει απροβληματιστα με συνδιασμο 8320.........

φιλικα Νικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...