mskgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπερα ειμαι 17 απριλιο του 15 γίνομαι 18 γινετε να παρω δίπλωμα η να δώσω και να το παρει μολις γινω 18 γιατι θα εχω τις πανελλήνιες
akpe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Για να γραφτείς στη σχολή και να ξεκινήσεις μαθήματα πρέπει να είσαι 18 και μια ημέρα (που λέει ο λόγος). Το να περιμένεις μετά τις πανελλήνιες δε παίζει;
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 βασικά για την καρτέλα πρέπει να ειναι "18+1 μερα". καλλιστα μπορεις να ξεκινήσεις νωρίτερα αλλα μονο θεωρία (οδηγηση μονο με την καρτέλα μπορείς να κάνεις νόμιμα). 1
somebody:) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 βασικά για την καρτέλα πρέπει να ειναι "18+1 μερα". καλλιστα μπορεις να ξεκινήσεις νωρίτερα αλλα μονο θεωρία (οδηγηση μονο με την καρτέλα μπορείς να κάνεις νόμιμα). ουτε θεωρια στη σχολη μπορει.τωρα αν εσυ εννοεις διαβασμα τα σηματα σπιτι οκ. θεωρια στη σχολη μονο στη "ζουλα" και μετα να βαλει αλλες ημερομηνιες η σχολη γιατι η σχολη δηλωνει αναλυτικα απ οτι ξερω και τις ημερομηνιες που διεξαγονται τα μαθηματα αλλα και τις ωρες.αλλα και γιατι η σχολη να μπει σε αυτη τη διαδικασια για σενα?χλωμο.. η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη σε αυτα. αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσετε.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για ένα 3μηνο είναι το θέμα δηλαδή? Περίμενε να δώσεις κανονικά! Κοίτα να πας και καλά στις πανελλήνιες μήπως σου πάρουν και κανένα αμάξι δώρο!
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ουτε θεωρια στη σχολη μπορει.τωρα αν εσυ εννοεις διαβασμα τα σηματα σπιτι οκ. θεωρια στη σχολη μονο στη "ζουλα" και μετα να βαλει αλλες ημερομηνιες η σχολη γιατι η σχολη δηλωνει αναλυτικα απ οτι ξερω και τις ημερομηνιες που διεξαγονται τα μαθηματα αλλα και τις ωρες.αλλα και γιατι η σχολη να μπει σε αυτη τη διαδικασια για σενα?χλωμο.. η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη σε αυτα. αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσετε. Οι πιο Πολλές σχολές πλέον δε κάνουν καν θεωρία... Απλα δίνουν cd με τεστ κ συμπληρώνουν μουφα ωρες (δυστυχώς)... Οπότε μπορεί να ασχοληθεί κάλλιστα με θεωρία αν κ θα πρότεινα να ασχοληθεί με τα μαθήματα των πανελληνίων... 1
evoracing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ουτε θεωρια στη σχολη μπορει.τωρα αν εσυ εννοεις διαβασμα τα σηματα σπιτι οκ. θεωρια στη σχολη μονο στη "ζουλα" και μετα να βαλει αλλες ημερομηνιες η σχολη γιατι η σχολη δηλωνει αναλυτικα απ οτι ξερω και τις ημερομηνιες που διεξαγονται τα μαθηματα αλλα και τις ωρες.αλλα και γιατι η σχολη να μπει σε αυτη τη διαδικασια για σενα?χλωμο.. η νομοθεσια ειναι πολυ αυστηρη σε αυτα. αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσετε. Δεν το κάνει κανείς και ναι είναι αυστηροί και με το δίκιο τους έτσι? Κανείς δεν θα ρισκάρει έτσι την σχολή του. Σημειώνεται τα πάντα, ώρες, μέρες. Άμα σου λέει 22(?) πρακτικά μαθήματα είναι 22 πρακτικά τέλος! τώρα για τα θεωρητικά θα σου κάνει 1-2 μαθήματα και ίσα ίσα για να μάθεις τα βασικά, απόσταση διάνυσης στο φρενάρισμα κτλπ, που θα σου χρειαστούν στο μέλλον. Τώρα τα σήματα και καλύτερα και ποιο εύκολα τα μαθαίνεις από το βιβλίο ή κάποιο site (καλύτερα site). Εγώ προσωπικά έκανα την κάθε κατηγορία μέχρι να την κάνω σωστά 3-4 φορές. Αυτό κάθε μέρα μέχρι να είμαι σίγουρος. Σε 3 μέρες τα έμαθα... Τώρα για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε
somebody:) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν το κάνει κανείς και ναι είναι αυστηροί και με το δίκιο τους έτσι? Κανείς δεν θα ρισκάρει έτσι την σχολή του. Σημειώνεται τα πάντα, ώρες, μέρες. Άμα σου λέει 22(?) πρακτικά μαθήματα είναι 22 πρακτικά τέλος! τώρα για τα θεωρητικά θα σου κάνει 1-2 μαθήματα και ίσα ίσα για να μάθεις τα βασικά, απόσταση διάνυσης στο φρενάρισμα κτλπ, που θα σου χρειαστούν στο μέλλον. Τώρα τα σήματα και καλύτερα και ποιο εύκολα τα μαθαίνεις από το βιβλίο ή κάποιο site (καλύτερα site). Εγώ προσωπικά έκανα την κάθε κατηγορία μέχρι να την κάνω σωστά 3-4 φορές. Αυτό κάθε μέρα μέχρι να είμαι σίγουρος. Σε 3 μέρες τα έμαθα... Τώρα για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε συγγνωμη σημειωνει τα πρακτικα και τα κανει κανονικα για να μην διακινδυνευσει τη σχολη του αλλα τα θεωρητικα τα περνα με ελαφρα την καρδια? δε σε καταλαβαινω και γενικα αν συμβαινει αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω. παρατυπια η μια (πλασματικα θεωρητικα) παρατυπια και η αλλη (πλασματικα πρακτικα).δηλαδη γιατι για τα θεωρητικα να διακινδυνευσει και για τα πρακτικα οχι? η ιδια διαδικασια ακολουθειται με σημειωσεις ωρων κλπ. γιατι για τα θεωρητικα να μην καιγεται καρφι?? που προσωπικη μου αποψη εκτος του οτι ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ειναι και πολυ σημαντικα και καμια σχεση με τα τεστ.
evoracing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω να σου πω ακριβός πως τα κάνουν αυτά, στην ουσία τα θεωρητικά μαθήματα τα κάνεις πάνω στην πρακτική, ο καθηγητής όσο οδηγάς σου εξηγεί κάποια πράγματα, οπότε δεν έχει κάτι παραπάνω να σου πει μετά. Έτσι μου τα εξήγησε και ο καθηγητής μου, έκανα τα 2-3 πρώτα για κάποια βασικά πράγματα και μετά μου λέει τα υπόλοιπα μαθήματα θεωρίας θα τα κάνουμε μέσα στο αμάξι. Εσύ βέβαια μπορείς να απαιτήσεις να γίνουν τα μαθήματα αλλά καλύτερα να έχεις καλές σχέσεις με την καθηγητή σου γιατί αυτός θα σε βοηθήσει στο τέλος, γιατί άμα κοπείς αυτός θα τρέχει για εσένα χωρίς να πληρώνεται. Συμβουλή κοίταξε να πας σε κάποιο νέο παλικάρι με όρεξη να σε μάθει για να τα μάθεις καλά από την αρχή και όλα, άμα είναι και μικρός και νέος στο χώρο μπορεί να τα κάνει ποιο νόμιμα τα καθήκοντά του. Υ.Γ: Κοίτα να έχει και καλό αμάξι σε καλή κατάσταση γιατί άμα πας στα κλασικά τα βιασμένα Yaris, θα παιδευτείς πολύ!
somebody:) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιατί άμα κοπείς αυτός θα τρέχει για εσένα χωρίς να πληρώνεται. Υ.Γ: Κοίτα να έχει και καλό αμάξι σε καλή κατάσταση γιατί άμα πας στα κλασικά τα βιασμένα Yaris, θα παιδευτείς πολύ! δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μια χαρα πληρωνεται δε δουλευει για την ψυχη της μανας του!! αν κοπεις στα πρακτικα θα χρειαστει να κανεις στανταρ αλλη μια βδομαδα(με το αζημιωτο φυσικα!!!) γιατι δε μπορει για να κοπεις κατι θα χρειαστει να επαναλαβεις ειτε αυτο ειναι παρκαρισμα ειτε οπισθογωνια ειτε ολα απ την αρχη!! (μιας που βαση νομου πρεπει να περασουν τουλαχιστον 7 μερες μεχρι να ξαναδωσεις). γιατι το λες αυτο για τα Yaris? βολικοτατα ειναι!! οχι οτι εχω οδηγησει και άλλα ( ), αλλά τουλαχιστον δεν ειχα καποιο θεμα! στην ουσία τα θεωρητικά μαθήματα τα κάνεις πάνω στην πρακτική, ο καθηγητής όσο οδηγάς σου εξηγεί κάποια πράγματα, οπότε δεν έχει κάτι παραπάνω να σου πει μετά. ασχολιαστο! αν στο χει πει αυτο ο δασκαλος σου σαν επιχειρημα απλα ειναι ανεκδιηγητος!!
evoracing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μια χαρα πληρωνεται δε δουλευει για την ψυχη της μανας του!! αν κοπεις στα πρακτικα θα χρειαστει να κανεις στανταρ αλλη μια βδομαδα(με το αζημιωτο φυσικα!!!) γιατι δε μπορει για να κοπεις κατι θα χρειαστει να επαναλαβεις ειτε αυτο ειναι παρκαρισμα ειτε οπισθογωνια ειτε ολα απ την αρχη!! (μιας που βαση νομου πρεπει να περασουν τουλαχιστον 7 μερες μεχρι να ξαναδωσεις). γιατι το λες αυτο για τα Yaris? βολικοτατα ειναι!! οχι οτι εχω οδηγησει και άλλα ( ), αλλά τουλαχιστον δεν ειχα καποιο θεμα! Δεν ξέρω άμα κάνεις παραπάνω μαθήματα. Πάρ' το σαν και το σχολείο, άμα κοπείς σου κάνουν ιδιαίτερα οι καθηγητές? Και δεν είναι ανάγκη να κάνεις λάθος ή κάτι λόγο λυπείς μαθήσεις... Εγώ δέχτηκα παρατήρηση επειδή μούγκριζε το Yaris, αλλά που να τραβήξει το έρμο με υγραέριο και 2 βουβάλια πίσω? Επειδή έχω οδηγήσει τα περισσότερα σχολικά Yaris '06-'12, Corsa '10, Micra '02 (νομίζω), Fiesta '09-'13 (κάπου εκεί οι χρονολογίες δεν θυμάμαι ακριβός), λόγο επαγγέλματος (παρκαδόρος) και μπορώ να πω το ποιο εύκολο είναι το micra και δυνατό οπότε δεν θα έχεις θέμα και με το βάρος όπως και με την ορατότητα!
somebody:) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 κανονικα δεν θα πρεπε να σου κανει παρατηρηση.και το οτι σου κανουν εξτρα μαθηματα για να ξαναδωσεις και πληρωνονται το γνωριζω δε στο πα τυχαια.τωρα αν πετυχεις σε καποιο δασκαλο ο οποιος θα σου κανει 1-2 μαθηματα ετσι χαριστικα για να ξαναδωσεις αυτο ειναι αλλο. αλλα κανονικα πληρωνονται και αν δεν κανω λαθος παει καπου στο 20/μαθημα διπλο 45+45 λεπτα (χωρις να κοβω και το κεφαλι μου).
Sog96Ch Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν το κάνει κανείς και ναι είναι αυστηροί και με το δίκιο τους έτσι? Κανείς δεν θα ρισκάρει έτσι την σχολή του. Σημειώνεται τα πάντα, ώρες, μέρες. Άμα σου λέει 22(?) πρακτικά μαθήματα είναι 22 πρακτικά τέλος! τώρα για τα θεωρητικά θα σου κάνει 1-2 μαθήματα και ίσα ίσα για να μάθεις τα βασικά, απόσταση διάνυσης στο φρενάρισμα κτλπ, που θα σου χρειαστούν στο μέλλον. Τώρα τα σήματα και καλύτερα και ποιο εύκολα τα μαθαίνεις από το βιβλίο ή κάποιο site (καλύτερα site). Εγώ προσωπικά έκανα την κάθε κατηγορία μέχρι να την κάνω σωστά 3-4 φορές. Αυτό κάθε μέρα μέχρι να είμαι σίγουρος. Σε 3 μέρες τα έμαθα... Τώρα για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε Σε ποιο site τα έκανες εάν θυμάσαι;
evoracing Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Φυσικά http://www.testdriveme.gr/ Βλέπω το έχουν αλλάξει λιγάκι, λογικά θα είναι και ποιο εύκολο τώρα. Πάντως σε όποιο site και να μπεις όλα ίδια είναι, δεν αλλάζουν, απλά κάποια σε βοηθάνε παραπάνω να τα μάθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα