skey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, εχω το λαπτοπ Toshiba Sattelite c50d-a-133 ηρθε με προεγκατεστημενα τα 8. Προσπαθω ποσες μερες να του κανω Downgrade σε 7 και δεν μπορω.Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα και παλι τιποτα.Καταρχας εχω βγαλει απο το BIOS το UEFI Boot και το Secure Boot. Εχω προσπαθησει: Να μπουταρω απο USB και να εγκαταστησω τα 7. Ξεκιναει η διαδικασει φτανω στο σημειο που ειναι να επιλεξω τον σκληρο αλλα εκει παντα πεταει ενα λαθος οτι λειπουν driver. Εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις Home Premium, Enterprise, Ultimate αλλα τιποτα. Εχω κατεβασει και δυο τρεις φορες το καθε ενα ISO για να σιγουρευτω οτι δεν εχουν καποιο προβλημα τα ISO. Με DVD με το οποιο εχω κανει κανονικα εγκατασταση των 7 σε αλλον υπολογιστη παλι το ιδιο προβλημα. Εχω προσπαθησει μεσα απο τα 8 να κανω εγκατασταση τα 7 ωστε να εχω Dual Boot. Εδω μπορω να επιλεξω κανονικα τον δισκο. Ξεκιναει κανει την αντιγραφη, Αποσυμπιεζει τα αρχεια και οταν κανει την επανεκκινηση και επιλεγω απο το Boot Screen να τρεξω την εγκατασταση των 7 (επιλογες εχει η να ξεκινησω κανονικα τα 8 η την εγκαταση των 7) αλλα κολλαει στο σημειο οπου φορτωνει το σημα των Windows. Τι κανω λαθος;
skey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και πως θα περασω driver για τους δισκους πρινα ακομα κανω εγκατασταση τα Windows?
micos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ασε τους drivers. Δες το παρακάτω: -Shut down Windows 8 while pressing the Shift key to completely power off.-Power on and press F2 while the Toshiba logo is displayed to enter the UEFI Setup Menu.-Go to the Security tab and set the "Secure Boot" setting to "Disabled".-Go to the Advanced tab, enter "System Configuration" and set the Boot Mode to "CSM Boot."-Press F10 to save and exit. Επειδή τα πρώτα 3 τα έκανες ήδη δες την επιλογή για csm.
skey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Και αυτό το έχω κάνει φφίλε.εχει επιλογή UEFI και CSM. Εγώ το έχω γυρίσει στο CSM. Στο UEFI δεν μπουταρει κάν το Setup για win7 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από skey
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 O δισκος ειναι φορμαρισμενος σε GPT και πρεπει να ξανα φορμαριστει σε MBR. Ή το bootable usb που θα περασεις τα 7,να εχει δημιουργηθει για GPT εγκατασταση,που εκει δεν χρειαζεται καν να το γυρισεις απο uefi σε bios! Αυτο ειναι που πρεπει να ψαξεις αν θες να κανεις downgrade απο 8 σε 7! 1
skey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ΑΑΑ μαλλον αυτο θα ειναι Το δοκιμαζω σημερα το βραδυ και ενημερωνω αυριο!!! Σευχαριστω
skey Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μεσω το Command Prompt εκανα μετατροπη του Δισκου απο GPT σε MBR αλλα συνεχιζει ζηταει προγραμμα οδηγησης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα