estel92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πήρα ένα καινούριό τροφοδοτικό το xfx xtr 750w. Ήθελα να μου πείτε εάν το ρεύμα που δίνει είναι οκ και επί της ευκαιρίας ρίξτε και μια ματιά στις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Και στα 2 είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 τσέκαρε και τις τάσεις απ το bios. κ εμένα το hwmonitor στην 990xa μου δείχνει Ο,ΤΙ να ναι πραγματικά. εναλλακτικά κατέβασε το ET6 απο το site της GB.(λογικά θα δουλεύει και για ιντελ και amd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 κατέβασα και το ET6 που μου είπες έβγαλα και pixel να τσεκάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Την καρτέλα HW monitor νομίζω είναι που δείχνει τις τάσεις κλπ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Σε load δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 στο hwmonitor τις έδειχνε λάθος. τώρα στο easytune6 τις δείχνει σωστά . δες και σε load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα