Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν i5 3470 που μολις εγκατεστησα αλλα δουλευουν μονο οι 2 απο τους 4 πυρηνες και τα 2 απο τα 4 threads. Επίσης εχω μια h61m gs και XFX pro 550W. Το τσεκαρα και απο τα bios και εχουν επιλεγει κανονικα να δουλευουν ολοι οι πυρηνες. Τι αλλο μπορει να φταιει?

post-305033-0-30396400-1405970336_thumb.png

Δημοσ.

φιλε αμα σου πω τι εγινε... το εκανα αυτο που ειπες και μετα την επανεκκίνηση μου εβγαζε blue screen και ουτε system restore εκανε ουτε εβρισκε  κατι οταν εκανε scan για προβληματα ... και ετσι εκανα format στο δισκο και ξαναεγκατεστησα τα windows ... το καλο ειναι οτι τουλαχιστον τωρα δουλευει κανονικα με ολους τους πυρηνες ... το κακο ειναι οτι δεν μπορουσα να αποθυκευσω τιποτα αφου ακομα και σε safe mode που μπηκα δεν ειχα προσβασει σε ολα τα αρχεια οποτε ... τελος παντων σε ευχαριστω ουτοσι αλλος για τον χρονο σου αν και με ταλεπορισες λιγο :/

Δημοσ.

Με τελευταίες γνωστές σωστές ρυθμίσεις θα γινόταν δουλειά λογικά αλλά τωρα τι να κανεις.... Και αφου ξεκινούσε με safe επρεπε να αλλάξεις την επιλογή παλι για να μπεις να κρατήσεις οτι θες..... Anyway... Μονο μην ηταν τιποτα αναντικατάστατο εκεί μεσα....

Αποστολή από το Milestone με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...