Προς το περιεχόμενο

Mac or Windows ?

pirbo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αναλογα τη χρηση .. για καθημερινη χρηση και low budget καλυτερα windows.

για επαγγελματική χρηση .. μονo mac.

Αυτό επίσης είναι ένας μύθος... σαν αυτούς που λένε οι αντί-Apple.

Δεν νοείται αρχ. μηχ και πολ. μηχ με MAC. Δεν υπάρχουν engineering drawing softwares για MAC. Καλό το XFig, αλλά δεν νομίζω οι ειδικότητες αυτές να έχουν γνώση ακόμα και του ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. AutoCAD only. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό επίσης είναι ένας μύθος... σαν αυτούς που λένε οι αντί-Apple.

Δεν νοείται αρχ. μηχ και πολ. μηχ με MAC. Δεν υπάρχουν engineering drawing softwares για MAC. Καλό το XFig, αλλά δεν νομίζω οι ειδικότητες αυτές να έχουν γνώση ακόμα και του ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. AutoCAD only. 

Archicad και Artlandis τους βλέπω να δουλεύουν. (Φίλη σε αρχιτεκτονικό, εγώ δεν έχω ιδέα από τέτοια!)

Δεκτό, αλλά από όσο γνωρίζω το προϊόν της AutoDesk είναι σχεδόν μονοπώλιο στα CAD S/W. Εάν αυτά που λες προσφέρουν import και export χωρίς προβλήματα για αρχεία AutoCAD τότε είναι καλό νέο. 

Εγω ξεκίνησα απο dos προ αμνημονεύτων ετών, συνέχισα με όλα τα windows(απο 95 εως 7). Έχω φτιάξει πολλούς πύργους για εμένα και για φίλους, έχω αλλάξει και αρκετά laptop.

Πριν περίπου 5 χρόνια δοκίμασα τα mac.

Τώρα έχω 3 mac mini και μέχρι πριν 2 μήνες είχα και ενα mac pro, το οποίο το πούλησα γιατι δεν χρειαζόμουν πλέον τις δυνατότητές του.

Έχοντας δουλέψει και τα δυο λειτουργικά, πλέον δε μπορώ να δουλέψω windows. Πολλοί φίλοι που με φωνάζουν να τους φτιάξω τον υπολογιστή, αγανακτώ τόσο πολύ με τις δυσλειτουργίες των windows. Σε αρκετούς φίλους που τους σύστησα να πάνε σε mac, πλέον δεν εχω ξαναπατήσει να τους φτιάξω τον υπολογιστή, γιατι απλα δεν χαλάει/κολλάει κτλ.

Αυτό που προτείνω όμως σε όλους είναι να πάρουν μεταχειρισμένο mac, εκτος βέβαια αν δεν υπάρχει θέμα οικονομικό. Για μια απλή χρήση ενα mac mini ή imac ή laptop, μοντέλα απο 2007 και πάνω είναι μια χαρά.(mac mini κόστος γύρω στα 200 ευρώ).

Για πιο βαριά χρήση (photoshop κτλ) μοντέλα του 2009 ή καλύτερα του 2010 και μετά(mac mini απο 300-400 ευρώ).

Κοίταξε τις αγγελίες του insomnia έχει πολλά μεταχειρισμένα.Ο λόγος που προτείνω μεταχειρισμένα είναι γιατι είναι σκυλία και πολύ δύσκολα χαλάνε...

Τίποτα σε τούτο το κόσμο δεν είναι τέλειο ..... Έχω ένα mac mini στο δωμάτιο που έχω το γραφείο , ένα μεγάλο pc με όλα τα πρόσφατα τεχνολογικά καλούδια στο καθιστικό που είναι και το μονό που μπορεί να εκτελέσει με αξιοπρέπεια το ρόλο του HTPC λόγο frame interpolation ...... , δυο net book με i3 , i5 και το τοπίο συμπληρώνουν διαφορες φορητές android και ios συσκευές . Λοιπόν μετά από τη καθημερινή χρήση όλων αυτών σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν φορές που για να κάνω τη γ@μένη τη δουλειά που θέλω bootaρω από stikάκι με linux.

Γι αυτό σας λέω ....... Έτσι οπως  τα έχουν κάνει........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...