zoranb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδιά CNN με την Digea έχει πιάσει κανείς: Εάν ναι που περίπου στο φάσμα, ώστε να πάω manually γιατί δεν θέλω να το βάλω να ψάχνει και να μου ξερυθμίσει ότι έχω πιάσει μέχρι τώρα. Εάν όχι μπορώ να δω CNN με κάποιο τρόπο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 στα αναλογικά νομίζω ότι το είχα δει τελευταία φορά...
zoranb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αναλογικά μπορώ να πιάσω με led οθόνη ενώ ήδη πιάνω digea;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αν μιλάμε για Αθήνα, νομίζω μόνο αν βλέπεις Πάρνηθα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Και απο την Digea έχασα τα TV5 & DW...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 και μπήκαν κάτι κρητικά νομίζω τις προάλες?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 και μπήκαν κάτι κρητικά νομίζω τις προάλες? Δεν είδα κάτι νέο! Το ένα νομίζω το DW το έφαγε το N sports που πλεον εκπέμπει σε 2 συχνότητες! Και στο EPG ξέμεινε το DW...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα