Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια οθονη που δεχεται μονο vga βισμα απο πισω και τωρα με την αναβαθμιση η καρτα γραφικων δινει hdmi και dvi, βρηκα ενα μετατροπεα στο Πλαίσιο καπου στα 30€, αλλα οπως καθε turbox δεν μπορει να εχεις εμπιστοσυνη..Απο hdmi to vga καλες προτασεις?? skroutz η' amazon.uk...

Aν βαλω τον μετατροπεα το θα γινει στην οθονη??θα παιζει, θα παιζει μεειωμενη αποδοση και θα δημιουργηθει προβλημα στα ματια (πολύωρη χρηση του υπολογιστή)

Υπαρχει καμια προσφορα σε οθονη υπολογιστη (πανω απο 20") γυρω στα 100-150

Δημοσ.

Γιατι να δωσεις 30€ για ενα adapter?
Στο skroutz εχει απειρους και ξεκινανε απο 2.50
€...
Link.png Site: DVI to HDMI

Επισης με το μετατροπεα δεν θα δεις καμια διαφορα , για το μονο λογο οτι και το DVI και το HDMI βγαζουν την ιδια εικονα ακριβως. Το HDMI το μονο extra που προσφερει ειναι οτι μπορει να μεταδωσει παραλληλα με την εικονα και ηχο.
Για οθονη δεν μπορω να σε βοηθησω εχω καιρο να ψαχτω , θα σου πουν οι πιο ψαγμενοι.

Δημοσ.

Γιατι να δωσεις 30€ για ενα adapter?

Στο skroutz εχει απειρους και ξεκινανε απο 2.50€...

Link.png Site: https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=dvi+-+hdmi">DVI to HDMI

Επισης με το μετατροπεα δεν θα δεις καμια διαφορα , για το μονο λογο οτι και το DVI και το HDMI βγαζουν την ιδια εικονα ακριβως. Το HDMI το μονο extra που προσφερει ειναι οτι μπορει να μεταδωσει παραλληλα με την εικονα και ηχο.

Για οθονη δεν μπορω να σε βοηθησω εχω καιρο να ψαχτω , θα σου πουν οι πιο ψαγμενοι.

1ον θελω απο hdmi to vga η' dvi to vga

2ον μου ειπαν οτι θα εχω προβλημα, δεν θα παιζει τοσο καλα, ισχυει κατι τετοιο

3ονΑρα καταληγουμε οτι δεν βλεπεις διαφορα στο αν χρησιμοποιείς μετατροπεα η' ειναι το πισι συνδεμένο επι τοπυ με την οθόνη

Καποιος για την οθονη που ζητω???

Δημοσ.

1) Link.png Site: DVI - VGA

2)Πριν αλλαξω οθονη και χρησιμοποιησω HDMI , για 5-6 χρονια χρησιμοποιουσα ανταπτορακι σαν αυτα του link τα φθηνα. Ποτε δεν ειχα καποιο θεμα. Μονο μια φορα ενα μου χαλασε και εβγαζε λαθος χρωματα η οθονη αλλα μιλαμε για χρηση 4-5 χρονων. 

3)Οχι κανενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...