psilos2000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά σας έβαλε χέρι κανείς? Η κινήστε με γνώμονα οτι η πρόληψη είναι καλύτερη απο την αντιμετώπιση? Οπώς κ να έχει εγω θα αποδεχτώ τους κανόνες (ασχετα αν συμφωνώ με αυτούς...) γιατί οπώς πολυ σωστά θέσατε στο τέλος η πρόσβαση σε αυτό το Forum δεν ειναι δικαίωμα Βέβαια κανείς δεν μου απαγορεύει να λησμονώ παλιότερες πιο "ελεύθερες" μέρες... Καλό κουραγιο κ καλή συνεχεια παιδια. Η υπογραφη μου πιστευω μιλάει απο μόνη της...VIVA LA RESISTANCE...
wert Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Hal9000 Τα bookmarks δεν καταργήθηκαν. Απλά αναβαθμίστηκαν και άλλαξαν όνομα. Τώρα είναι Θέματα μου στα ελληνικά και Watched Topics στα Αγγλικά Μπορεί να μην καταργήθηκαν αλλά αυτά που είχαμε χάθηκαν. Και για να μην την ξαναπάθω συντόμος έτσι έφτιαξα δικά μου στον IE. :wink: Δεν πιστεύω να αλλάξουν και τα link με καμιά αλλαγή σε κάνα server eee!!!! Και φτού και απ'την αρχή.
ARISTOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα 1 πριν απο την αναβαθμιση οταν ζητουσες να δεις της δημοσιευσεις απο την προυγουμενη επισκεψη ειχε ακριβως απο κατω την επιλογη να σημιωθουω ως αναγνωσμενες ενω τωρα την εχει μονο στην αρχη 2 μονο σε εμενα αργει η δεν ανοιγει ενα topic σε καινουργιο παραθυρο και αν ναι μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι
ARISTOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 ααα και κατι αλλο που μολις τωρα ειδα γιατι παει το site μια ωρα πισω ????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Την ώρα μπορούμε να την αλλάξουμε από τις ρυθμίσεις του προφίλ μας. Η ώρα Ελλάδας (σύμφωνα με την ισχύουσα κατάσταση, δηλ. ώρα καλοκαιριού) είναι GMT +3...
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Πρόσεξε κανείς άλλος ότι εκτός από αναβάθμιση του forum είχαμε και αναβάθμιση του Peradwthe Super Moderator; Peradwthe for President!
LL_NEO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Νομίζω ότι ήταν απο πιο πριν, απλώς δεν εμφανιζόταν απο κάτω του. Είδες για να τα έχει καλά με το Θείο πως ανεβαίνει στην ιεραρχία. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Παιδια τωρα βλεπω την αναβαθμιση και αξιζουν συγχαρητηρια! Πολυ ευχρηστες και χρησιμες οι νεες δυνατοτητες!
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά, θέλω να πω τι με ενοχλεί στο forum μετά την αναβάθμιση!!!! Αν δε θες να κάνεις γρήγορη Απάντηση, το κουμπάκι Απαντηση, βρίσκεται εκτ΄ς οθόνης και πρέπει να κατέβεις κι άλλο προς τα κάτω... Είναι πολύ ξέμπαρκα βαλμένο εκεί κάτω!
wert Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 insomniaK, Είναι πολύ ξέμπαρκα βαλμένο εκεί κάτω! Μπορεί να είναι λιγάκι κάτω αυτό το κουμπάκι αλλά αν προσέξεις τις νέες δυνατότητες της γρήγορης απάντησεις θα καταλάβεις γιατί. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ίσως ότι καλύτερο έγινε με την αναβάθμιση.
madsc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Hal κάτι που είναι ιδαίτερα ενοχλητικό (τουλάχιστον για μένα). α. 98se+ie6sp1 => δεν έχω καταφέρει με τπτ να κάνω Log in αυτόματα τις 2-3 τελευταίες μέρες. Κάθε φορά που κλείνω τον ie πρέπει να ξαναγράφω user name + pass. Τα settings μου σε cookies είναι first party=prompt, third party=block (φυσικά το insomnia έχει allow all). Σε winxp+ie6sp1 με τα ίδια permissions δουλεύνουν όλα κανονικά. β. Όταν έχω new pm και δώσω οκ στο popup, μετά όλα τα posts μου τα παρουσιάζει σαν αναγνωσμένα και χάνω την μπάλα. (Και στα 2 λειτουργικά αυτό). sc
LL_NEO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Απο ότι είδα έγιναν κάποιες μικροδιορθώσεις στο forum, αλλά το ενοχλητικό πρόβλημα με το jump to ακόμα δε διορθώθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.