Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.μεχρι σημερα εχω ιντερνετ και τηλεφωνο[σταθερο & κινητο]στον ΟΤΕ-οτενετ.Βλεπω ομως οτι πληρωνω πολλα και οι υπηρεσιες απο τον παροχο πολυ λιγες.ειδα ενα καλο πακετο απο wind.Πηγα σημερα στο καταστημα,εδω στην περιοχη μου,και ο υπαλληλος μου εγραψε αναλυτικα σε ενα χαρτι τα εξης για την προσφορα αυτη:Σταθερο τηλ:Απεριοριστα Σταθερα[αστικα,υπεραστ].Απεριοριστο ιντερνετ εως 24 Mbps.1500 λεπτα & 300 λεπτα για ολα τα κινητα[5 ωρες].

Κινητο: 1500 λεπτα Σταθερα[αστικα,υπεραστ] & 350 ΜΒ ιντερνετ.

ΟΛΑ αυτα λοιπον,συνολο---> 37,00 ΕΥΡΩ, Τελικη τιμη.

Τωρα αν θελω και sms[σιγουρα θελω],μου εγραψε για 30 sms-->+3 ευρω & αν θελω 60 sms-->5 ευρω.Αυτα τα εχω γραμμενα,στο χαρτι που πηρα αναλυτικα.Θα ηθελα αν πραγματι αξιζει αυτο το πακετο-οικονομικο ειναι-& το εχουν & αλλοι φιλοι μας εδω μεσα στο insomnia,να μου λεγαν την γνωμη τους.Θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Σας ευχαριστω που με ακουσατε.

Δημοσ.

λογικά τα 300 λεπτα σε κινητά μπορούν να γίνουν χρήση η απο το κιν η απο το σταθερό. την ίδια προσφορά έχει και ο πατέρας μου. το θέμα είναι αν βολεύει κ συμφέρει εσένα το πρόγραμμα όχι τους άλλους!

Δημοσ.
1. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/s960x960/10358915_10203969772906002_7884113182651711854_o.jpg(το πετυχα στο φβ ρωτα παντως)

2." - Ενδιαφέρομαι να έρθω με φορητότητα στην vodafone.... red1 με 33€ τελική τιμή σε συνδυασμό με σταθερό Hol double play unlimited με 17€. Ξέρει κανείς αν μπορώ να ξανά βρω τέτοια η καλύτερη προσφορά?"

3.-αυτο μου προτειναν και μενα(αν κ απ οτι διαβαζω το δωσαν και με λιγοτερα 27 χωρις σταθερο) απο 2142147200"

τωρα τι bonus κυνηγανε τα παραπανω μαγαζια δεν ξερω αλλα οι τιμες ειναι καλες

οποιος εχει τηλ.και προσφορα απο cosmote ας μου πει -> 210-8006300.

4.aπορώ πώς δεν αναφέρθηκε ότι τις τελευταίες τρείς μέρες έτρεχε πάλι μια τρελή προσφορά για φορητότητα από Cosmote προς το Red 1. To πρόλαβα τελευταία στιγμή και μετά από έναν πολύπλοκο "αλγόριθμο" συνδυασμών με άλλο ένα υπάρχον Red 1 ενός φίλου (για να προκύψει οικογενειακό πακέτο) κατέληξα με το καινούργιο Red 1 με τα 2 GB δεδομένων με τελική τιμή 25.06 ευρώ!!! dance.gif Αυτό συνοδεύεται και μια φορητότα από την CYTA πρός την HOL όπου με 17 ευρώ θα έχω 24άρα γραμμή, απεριόριστα εσωτερικού, απεριόριστα εξωτερικού και 300 λεπτά προς κινητά με μόνο 17 ευρώ τον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...