Προς το περιεχόμενο

Windows 7 upgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Έχω τα Windows 7 home premium Greek 64bit και θέλω να τα αναβαθμίσω σε ultimate Greek 64bit. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να τα αναβαθμίσω κάπως ή πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω όλο το πακέτο για τα ultimate;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

αν μπορουσες να τα αναβαθμισεις τζαμπα , λες να τα πουλουσανε τα ultimate χωρις λογο στα καταστηματα?! :)

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν λέω τσάμπα. Εγώ εννοώ μήπως μπορώ να τα αναβαθμίσω με μικρότερη τιμή από ότι να τα αγόραζα στα καταστήματα...

Δημοσ.

Τι λέει η μαμά πάνω στο θέμα;

If you want more features than you currently have in your existing edition of Windows 7, you can upgrade to another edition using Windows Anytime Upgrade. Pricing information for each edition of Windows 7 is available as part of the Windows Anytime Upgrade process. You can also go to an electronics store to see prices and to buy a Windows Anytime Upgrade key.
Here's how to begin:

1) Open Windows Anytime Upgrade by clicking the Start button . In the search box, type anytime upgrade, and then, in the list of results, click  Windows Anytime Upgrade .

2) Follow the instructions on each page.

When the upgrade is complete, you will have a new edition of Windows 7 running on your computer.

Και οδηγός.

http://www.techrepublic.com/blog/windows-and-office/upgrade-to-windows-7-ultimate-with-anytime-upgrade/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...