Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει πειρα, και σε 2τροχα και 4τροχα, μικρη αλλα σημαντικη. Τωρα αν εσυ θιγεσαι με τους Ιταλους ειναι αλλο θεμα, ποτε οι ιταλοι δεν ειχαν φιμη για την τελειομανια στηα αυτοκινητα τους. Το να τρίζει μια πορτα μετα απο 4 χρονια είναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, πως να το κανουμε.

Δημοσ.

Εγώ γιατί να θιχτώ?

Για οποιοδήποτε όχημα σύγχρονο ακούσω να μην περιμένεις πολλά από άποψη σκουριάς την ίδια αντίδραση θα έχω. Θα περιμένω κάποιες πληροφορίες από ικανό δείγμα οχημάτων.

Η τελευταία ανάκληση που είχα δει πάντως για πρόβλημα σκουριάς δεν ήταν από ιταλικό. Ούτε τα τελευταία πολλά παράπονα για σκουριά στο κάθισμα ήταν από ιταλικό. 

Δημοσ.

Υπαρχει πειρα, και σε 2τροχα και 4τροχα, μικρη αλλα σημαντικη. Τωρα αν εσυ θιγεσαι με τους Ιταλους ειναι αλλο θεμα, ποτε οι ιταλοι δεν ειχαν φιμη για την τελειομανια στηα αυτοκινητα τους. Το να τρίζει μια πορτα μετα απο 4 χρονια είναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, πως να το κανουμε.

Τις ίδιες απόψεις έχω με σένα για τα Ιταλικά αυτοκίνητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως(τρίξιμο πόρτας όταν ανοιγοκλείνει) είναι προφανές πως το έπαθε λόγω ελλιπούς συντήρησης. Το wd40 εξαφάνισε και το τελευταίο ίχνος λιπαντικού, χειροτερεύοντας τον θόρυβο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...