4saken Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι πορτες 2 συγκεκριμενων Fiat Panda 1.2 (πρεπει να ειναι 4ετιας) τριζουν και κανουν εναν απιστευτα ενοχλητικο θορυβο οταν τις ανοιγοκλεινω. Δοκιμασα WP40 και ο ηχος χειροτερεψε?Σε κανενα αλλο αυτοκινητο δεν συμβαινει αυτο,εχω και αλλα 10 Panda (ενοικιασεις αυτοκινητων εχω δεν κανω συλλογη!) και δεν εχει συμβει ποτε. Σκεφτομαι μηπως συμβαινει με το συχνο νερο απο τα πλυσιματα! 1
iliasbass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 συναδελφε γρασσο δοκιμασες? μηπως ειναι επισκευασμενες οι πορτες και δεν μπηκαν σωστα?
4saken Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ελα renticarista! Οχι δεν το σκεφτηκα, αφου απετυχε και το WP40 τα παρατησα... Τα αυτοκινητα ειναι απειραχτα,ατρακαριστα.Ιδιο μοντελο αγορασμενα την ιδια μερα.Πρεπει να ειναι καποιο κατασκευαστικο θεμα. Ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι στην πενα και κανουν λες και ειναι στοιχειωμενα... Ξεχασα να γραψω οτι τελευταια φορα που το νοικιασα 14 μερες ο ηχος εξαφανιστηκε.Μολις το πλυνα ξανα τα ιδια...
SpirtouLisS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 δοκιμασε γρασσο στις κλειδωσεις της πορτας αφου τις περασεις με wd40 για τις αντισκωριακες του ιδιοτητες και μονο και οχι τοσο για τις λιπαντικες. Το wd40 εχει περιορισμενες λιπαντικες ιδιοτητες στη περιπτωση σου αφου περισσοτερο εδιωξε τα οποια υπολλειματα γρασσου παρα λιπανε την πορτα. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι πορτες 2 συγκεκριμενων Fiat Panda 1.2 (πρεπει να ειναι 4ετιας) τριζουν και κανουν εναν απιστευτα ενοχλητικο θορυβο οταν τις ανοιγοκλεινω. Δοκιμασα WP40 και ο ηχος χειροτερεψε?Σε κανενα αλλο αυτοκινητο δεν συμβαινει αυτο,εχω και αλλα 10 Panda (ενοικιασεις αυτοκινητων εχω δεν κανω συλλογη!) και δεν εχει συμβει ποτε. Σκεφτομαι μηπως συμβαινει με το συχνο νερο απο τα πλυσιματα! Κατά πάσα πιθανότητα τον θόρυβο τον κάνουν οι τιράντες. Το WD40(αυτό θα εννοείς μάλλον) δεν κάνει για αυτό το σημείο, λαδάκι χρειάζεται.
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν σκουριάζει νομίζω τα πιάνει εγγύηση. Δεν πας να τα δούνε?
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν σκουριάζει νομίζω τα πιάνει εγγύηση. Δεν πας να τα δούνε? αυτό ισχύει για το πλαίσιο... για οτι κινητό μέρος υπάρχει "δε φέρουν ευθύνη"...
lary7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γρασο σπρει για να παει παντου με μεχρι μεσα.Ιταλικα ειναι μην περιμενεις θαυματα...
4saken Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το θεμα ειναι Lary οτι εχω και Fiat 8ετιας και ποτε δεν εμφανισαν τετοιο θεμα...
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 μωρε μια χαρα ειναι τα panda... γρασσο θέλει πάντως (οντως μεχρι μεσα γιατι συνηθως απο εκει ακουγεται ο θόρυβος)... Το wd40 δε κανει δουλεια οταν υπάρχει πρόβλημα (αν και στο δικο μου τετοιο εβαλα αλλα ως λύση αναγκης, οι πισω πορτες ανοιγουν 4-5 φορες το χρόνο με αποτέλεσμα που και που να κανουν θόρυβο)
lary7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλα σε 8 χρονια πολλα μπορει να εχουν αλλαξει, μην ξεχναμε πως εξαγορασε και την Ζασταβα και μπορει να φτιαχνονται εκει καποια πραγματα η υλικα για την πορτα. Παντος δες το καλου κακου, εν αναγκη βγαλε την επενδυση να δεις το σημειο μηπως χρειαζεται κατι αλλαγη, αλλοιως γρασο, αφου τα νοικιαζεις θα τρωνε μεγαλο ζορι, μην φυγει καμια πορτα στον δομο. Ποιο παλια σε ενα Cinquencento ειχε αρπαξει ο μεντεσες και κρεμασε η πορτα με αποτελεσμα να μην κλεινει, Σαλονικη - Κατερινη το εκανα με το χερι στο παραθυρο να κραταω μην φυγει η πορτα...
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γρασο σπρει για να παει παντου με μεχρι μεσα.Ιταλικα ειναι μην περιμενεις θαυματα... Για πες λεπτομέρειες. Φαίνεται να γνωρίζεις.
lary7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για πες λεπτομέρειες. Φαίνεται να γνωρίζεις. Για Ιταλικα; Μια αποψη την εχω εκ πειρας...
NickTG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ελπίζω η πείρα να είναι σε μεγάλο αριθμό οχημάτων για να έχει και κάποια αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα