Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανεις πως μπορώ να βρω μια αντίστοιχη εφαρμογή του google play στο App Store για αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης; -ΟΑΣΘ ; Πλήκτρολογω κάτι αντίστοιχο αλλα δεν βγάζει αποτελέσματα..αν υπάρχει κανεις που να γνωρίζει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βάζεις πού θες να πας, επιλέγεις το εικονίδιο με το λεωφορείο (πατάς εκεί που έχει το αυτοκίνητο και το αλλάζεις) και σου βγάζει με τι μέσο μπορείς να πας και τις ώρες των διαδρομών. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά τα παιδιά μου στην Αθήνα έτσι κινούνται και μου έχουν πει ότι έχει αρκετά μεγάλη ακρίβεια στις ώρες. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει φίλε, είχε ανεβει μια πριν μερικούς μήνες αλλά ο ΟΑΣΘ απαίτησε να κατέβει μιας και δεν έδινε άδεια της χρήσης των πληροφοριών της ιστοσελίδας του. Η μονη λύση ειναι το m.oasth

Δημοσ.

Δεν υπάρχει φίλε, είχε ανεβει μια πριν μερικούς μήνες αλλά ο ΟΑΣΘ απαίτησε να κατέβει μιας και δεν έδινε άδεια της χρήσης των πληροφοριών της ιστοσελίδας του. Η μονη λύση ειναι το m.oasth

Σωστά..Όπως και να έχει η mobile εκδοση της ιστοσελιδας του οασθ μεσα απο τον σαφαρι μπορει να ειναι αθλια,αλλα την δουλεια σου την κάνεις..Δοκιμασμένο

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...