haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Με καρτα cu ειμαι και εχω 4G.Ειπα, συνηθως, οχι πάντα.. Οπως κ να εχει, το 4g σε φθηνα smartphone ειναι ψιλοαχρηστο για εμενα. Πχ ενα κινητο χωρις 4g με snapdragon 600 ή krait snapdragon s4pro(πχ nexus 4) ειναι πιο γρήγορο σε browsing/φορτωνει πιο γρήγορα τις σελιδες απο ενα κινητό με 4g και snapdragon 400.
galistaboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ποτε ερχεται και σε τι τιμη;;; απο εκει θα εξαρτηθουν ολα...!!!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Απόδειξη ότι το καθαρό android δεν κολλάει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι "σχετικοί". Μακάρι το moto g2 να τρέχει android L. Θα είναι απίστευτη αγορά. Φαινεται πως η Motorola δεν ξεχναει, σημερα μου ηρθε η επισημη 4.4.4 και λεω πως θα παρουμε και την L οταν βγει επισημα το αργοτερο εναμιση με δυο μηνες μετα, αλλιως root-->Transform to Google Play Edition-->Updates On-Topic Ξερουμε πως για την Motorola τα specs δεν μετρανε αλλα να βγαλει ver 2 με ιδια χαρακτηριστικα αλλα dual sim και με καλυτερη καμερα και χειροτερο design το κοβω ψιλοαπιθανο. Να βαλουν Gyroscope sensor ομως γιατι εμενα στο original που δεν εχει με πεταει απο χαρακτηριστικα τυπου photosphere.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα