tsits Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδια καλησπερα,,εχω βρει ενα SAMSUNG S4 ,αλλα αυτο ξερω πως ειναι roote (ετσι μου ειπε αυτος κ μαλλν εννοει σπασμενο) κ μου ειπε πως τ εφτιαξε και δεν ειναι πλεον..Εγω θελω να ρωτησω μπορει ν γινει κατι τετοιο?αν οχι,τι επιπτωσεις εχει το κινητο αν ειναι σπασμενο??υπαρχει τροπος να καταλαβω αν ειναι ακομα σπασμενο?δωστε μου καποιες πληροφοριες..
Xvipes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=en
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδια καλησπερα,,εχω βρει ενα SAMSUNG S4 ,αλλα αυτο ξερω πως ειναι roote (ετσι μου ειπε αυτος κ μαλλν εννοει σπασμενο) κ μου ειπε πως τ εφτιαξε και δεν ειναι πλεον..Εγω θελω να ρωτησω μπορει ν γινει κατι τετοιο?αν οχι,τι επιπτωσεις εχει το κινητο αν ειναι σπασμενο??υπαρχει τροπος να καταλαβω αν ειναι ακομα σπασμενο?δωστε μου καποιες πληροφοριες.. Unroot μπορει να γινει ναι, οπως επισης μπορει να γυρισει και στην εργοστασιακη κατασταση. Αυτο ομως επιφυλασει καποιους κινδυνους: Οσο εισαι root δεν εχεις εγγυηση. Με το knox πλεον, o counter μετραει καθε αλλαγει που γινεται στο os του τηλεφωνου. Αν γινει unroot θα πρεπει, εφοσον ο counter ειναι ανεβασμενος, να εχει μηδενιστει ωστε να εχεις εγγυηση. Αν δεν εισαι σιγουρος για τιποτα απο τα παραπανω, μην προβεις σε αγορα. Επισης, υπαρχει προγραμμα που τσεκαρει και τον coutner.
tsits Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια και σας ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε Zapee995 πια διαδικασια μου προτεινεις να ακολουθησω?? και τι προγραμματα να χρησιμοποιησω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα