Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να μπει στον τίτλο ότι σύνολο είναι~28€? Παραπλανητικό...

Εχω αλλαξει 6-7 λεπτα πριν το ποστ σου τον τιτλο σε αυτό ακριβως το κομματι που αναφέρεις, γιατι και εγω το εβλεπα ως "παραπλανητικο". Χωρις προθεση (είμαι σιγουρος) το εκανε ο 1955.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το βρήκα, πρώτα βάζετε το φλασάκι (μόνο του) στην παραγγελία και κάνετε κλικ "Συμπλήρωση Φόρμας".

Μετά πάνω από τη φόρμα  θα δείχνει τη μνήμη σε χαμηλότερη τιμή

Δημοσ.

Παιδια να προσθεσω οτι την καρτα μνημης στην δινει 13.9 με οτι παραγγειλεις. Το λεω για καποιον που χρειαζεται μονο την καρτα.

* Εβαλα στο καλαθι ενα απλο dvd 0.5 ευρω και μου δινει την καρτα στα 13.9

Δημοσ.

Παιδια να προσθεσω οτι την καρτα μνημης στην δινει 13.9 με οτι παραγγειλεις. Το λεω για καποιον που χρειαζεται μονο την καρτα.

* Εβαλα στο καλαθι ενα απλο dvd 0.5 ευρω και μου δινει την καρτα στα 13.9

lol.

Χτύπησα ηδη και το στικάκι. Είχα ένα ίδιο και το έχασα..

Δημοσ.

Το στικακι είναι πραγματικά vfm, πολύ καλές ταχύτητες για τα λεφτά που δίνετε. Έχω πάρει 2 παλιότερα, ένα κόκκινο κι ένα μαύρο.

Δημοσ.

Ελαφρως off-topic, αλλα για την microSD δεν ειναι και καμια τρομερη τιμη, αν σκεφτει κανεις οτι παιρνεις 64αρα αρκετα οικονομικα πλεον και εκει ειναι το sweet spot για οποιον μπορει να εκμεταλευτει το μεγεθος...

Και επειδη ετυχε σημερα να παρω την πιο φτηνη MicroSDXC 64gb της ελληνικης αγορας και εντυπωσιαστηκα με τις ταχυτητες που επιασε, εχετε την υποψιν σας...

Adata MicroSDXC 64gb +adaptor 29 ευρω απο PC1. Το παρακλαδι αυτο του e-shop δε το συμπαθουσα και πολυ, γιατι ειχα ακουσει ιστοριες τρομου σε περιπτωσεις προϊοντων "κατοπιν παραγγελιας", αλλα πραγματικα μου τη φερανε σε 1 εργασιμη. Αυτο ομως που με εντυπωσιασε ειναι οτι αν και η φτηνοτερη microsd 64 της αγορας, επιασε αυτες τις ταχυτητες :

Adata64.png

Σα να λεμε class 20 δηλαδη... Η προηγουμενη 64αρα που ειχα ηταν sandisk και επιανε 12mb/s και το θεωρουσα και καλο... Τωρα τι να πω, αν αυτη ειναι η φτηνοτερη της αγορας, ή εχουν προχωρησει πολυ τα πραγματα και οι πιο ακριβες πιανουν και 30αρια write, ή ειναι διαμαντακι περιπτωση αυτη η adata...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...