Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω το Toshiba Satellite L750-1NJ το οποιο το ειχα παρεις εδω και 2 χρονια περιπου για την ακριβεια στις 4 Αυγουστου.

Εχω παρατηρησει οτι εδω και 1 μηνα σχεδον μου κανει καποια νερα η μπαταρια του και δεν κραταει σχεδον ουτε μισαωρο!

Γνωριζει καποιος εαν αυτο καλυπτεται απο την εγγυηση Η δεν αξιζει να ασχοληθω με την αντιπροσωπεια?

Εαν εχει καποιος γνωσεις για Laptop Toshiba και αντιπροσωπεια ας απαντησει.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε απαντηση σας.

Δημοσ.

Το καλύτερα θα ηταν να πάρεις ενα τηλέφωνο να σου πουν οι ίδιοι αλλα για την μπαταρία λίγο δύσκολο μου φαίνεται να καλύπτει η εγγύηση τετοια μιας και ειναι φυσική φθοράς της μπαταρίας μπορεις να πεις , μπορει ομως να μην ειναι και η μπαταρία αλλα ο φορτιστής που δεν κανει σωστή φόρτιση και ισως εχει πρόβλημα

Δημοσ.

Οι μπαταρίες δεν έχουν την ίδια εγγύηση με τον υπολογιστή.

Αν δεν κάνω λάθος ενα εξάμηνο σε καλύπτει.

Δημοσ.

Το καλύτερα θα ηταν να πάρεις ενα τηλέφωνο να σου πουν οι ίδιοι αλλα για την μπαταρία λίγο δύσκολο μου φαίνεται να καλύπτει η εγγύηση τετοια μιας και ειναι φυσική φθοράς της μπαταρίας μπορεις να πεις , μπορει ομως να μην ειναι και η μπαταρία αλλα ο φορτιστής που δεν κανει σωστή φόρτιση και ισως εχει πρόβλημα

Λες να ειναι ο φορτιστης ??? υπαρχει καποιος τροπος να το κοιταξω εγω πριν μπω στην διαδικασια ?

Οι μπαταρίες δεν έχουν την ίδια εγγύηση με τον υπολογιστή.

Αν δεν κάνω λάθος ενα εξάμηνο σε καλύπτει.

Μαλιστα....οποτε παμε εαν ειναι για καινουργια Η κλωνο...καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...