Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Πριν δυο μερες αγορασε φιλος επεξεργαστη A6-6400K, μητρικη,μνημες,και σκληρο SSD.Τα κουμπωσαμε προσεκτικα στο κουτι και ολα καλα(αθορυβος,γρηγορος κλπ)σε σχεση με τα παλια κομματια.Ομως οταν κανει την πιο απλη λειτουργεια,η θερμοκρασια ανεβαινει στους 83-84 βαθμους!!!!Σε κατασταση ηρεμιας κατεβαινει στους 47-48.Οταν τον βαζεις να κανει κατι, σε 10δευτερα παλι 80+ δηλαδη στα κοκκινα.Μετρησαμε την θερμοκρασια με δυο-τρια προγραμματα για να σιγουρευτουμε και ολα εδειξαν τα ιδια.Τι γινετε ρε παιδια;

Δημοσ.

Προτεινω μια καλη αφτερ μαρκετ ψηκτρα. Παντως οι AMD/APUs ανεβαζουν ετσι αποτομα θερμοκρασιες..

Ξεχασα να πω ,οταν ακουμπας την ψυκτρα ειναι σχεδον δροσερη!!!!!!περιμενα οτι θα μου καψει τα δακτυλα........αλλα πολυ μικρη θερμοκρασια νιωθεις.

Δημοσ.

Επισης υπαρχει περιπτωση να μην κουμπωσε καλα η ψυκτρα η να μην βαλατε σωστα την παστα

Παστα αφησαμε την εργοστασιακη.Την ψυκτρα την τσεκαρα αν παταει σωστα.Καποιος που να εχει τον ιδιο επεξεργαστη, μηπως μπορει να πει θερμοκρασιες;

Δημοσ.

Στους 80 θαπρεπε να σου καιει το δαχτυλο αν την ακουμπας. Μαλλλον δε εχει πατησει και πολυ σωστα. Τσεκαρε πρωτα με αυτα που λεει ο cool τυπος, να δεις αν οντως εχεις τοσο ψηλες θερμοκρασιες και μετα κοιτας το κουμπωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχασα να πω ,οταν ακουμπας την ψυκτρα ειναι σχεδον δροσερη!!!!!!περιμενα οτι θα μου καψει τα δακτυλα........αλλα πολυ μικρη θερμοκρασια νιωθεις.

κατι γινεται με την επαφη της ψυκτρας με τον επεξεργαστη...εκτος απο το κουμπωμα ελπιζω να εστριψες και την πλαστικη βιδα που σφιγγει το ελασμα

Δημοσ.

κατι γινεται με την επαφη της ψυκτρας με τον επεξεργαστη...εκτος απο το κουμπωμα ελπιζω να εστριψες και την πλαστικη βιδα που σφιγγει το ελασμα

Ναι φιλε gpowerr.Ειπαμε..... δεν ειμαι και τελειως νουμπας :D εχω συνθεσει πολλους υπολογιστες-λαπτοπ φιλων,παντα με επιτυχια.Αυτο που γινετε τωρα με την θερμοκρασια με τον AMD πρωτη μου συμβαινει.

Δημοσ.

ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία φίλε μου(έχω apu)

η θερμοκρασίες (σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχετε)είναι φυσιολογικές,τό κουτί έχει καλό airflow?

με μαμά ψύκτρα εκεί παίζουν η θερμοκρασίες..

*ακόμα περιμένουμε το printscreen απο hwinfo,για να το επιβεβαιώσουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...