joakim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλημερα.Πριν δυο μερες αγορασε φιλος επεξεργαστη A6-6400K, μητρικη,μνημες,και σκληρο SSD.Τα κουμπωσαμε προσεκτικα στο κουτι και ολα καλα(αθορυβος,γρηγορος κλπ)σε σχεση με τα παλια κομματια.Ομως οταν κανει την πιο απλη λειτουργεια,η θερμοκρασια ανεβαινει στους 83-84 βαθμους!!!!Σε κατασταση ηρεμιας κατεβαινει στους 47-48.Οταν τον βαζεις να κανει κατι, σε 10δευτερα παλι 80+ δηλαδη στα κοκκινα.Μετρησαμε την θερμοκρασια με δυο-τρια προγραμματα για να σιγουρευτουμε και ολα εδειξαν τα ιδια.Τι γινετε ρε παιδια;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Προτεινω μια καλη αφτερ μαρκετ ψηκτρα. Παντως οι AMD/APUs ανεβαζουν ετσι αποτομα θερμοκρασιες..
joakim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Προτεινω μια καλη αφτερ μαρκετ ψηκτρα. Παντως οι AMD/APUs ανεβαζουν ετσι αποτομα θερμοκρασιες.. Ξεχασα να πω ,οταν ακουμπας την ψυκτρα ειναι σχεδον δροσερη!!!!!!περιμενα οτι θα μου καψει τα δακτυλα........αλλα πολυ μικρη θερμοκρασια νιωθεις.
coolerman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 με τι πρόγραμμα έγινε η μέτρηση;;το ποιό "πιστό" για Apu είναι το hwinfo & amd overdrive
kataramenos32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επισης υπαρχει περιπτωση να μην κουμπωσε καλα η ψυκτρα η να μην βαλατε σωστα την παστα
joakim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επισης υπαρχει περιπτωση να μην κουμπωσε καλα η ψυκτρα η να μην βαλατε σωστα την παστα Παστα αφησαμε την εργοστασιακη.Την ψυκτρα την τσεκαρα αν παταει σωστα.Καποιος που να εχει τον ιδιο επεξεργαστη, μηπως μπορει να πει θερμοκρασιες;
rfc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Στους 80 θαπρεπε να σου καιει το δαχτυλο αν την ακουμπας. Μαλλλον δε εχει πατησει και πολυ σωστα. Τσεκαρε πρωτα με αυτα που λεει ο cool τυπος, να δεις αν οντως εχεις τοσο ψηλες θερμοκρασιες και μετα κοιτας το κουμπωμα. 1
joakim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 έχετε κάνει dualgraphic/crossfire;;? Οχι.Δεν εχει καν καρτα γραφικων.(ακομα)
joakim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 βαλε μας ενα prntscrn απο HWInfo οκ. οταν μπορεσω.ευχαριστω για το ενδιαφερον.
GPOWERR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξεχασα να πω ,οταν ακουμπας την ψυκτρα ειναι σχεδον δροσερη!!!!!!περιμενα οτι θα μου καψει τα δακτυλα........αλλα πολυ μικρη θερμοκρασια νιωθεις. κατι γινεται με την επαφη της ψυκτρας με τον επεξεργαστη...εκτος απο το κουμπωμα ελπιζω να εστριψες και την πλαστικη βιδα που σφιγγει το ελασμα
joakim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 κατι γινεται με την επαφη της ψυκτρας με τον επεξεργαστη...εκτος απο το κουμπωμα ελπιζω να εστριψες και την πλαστικη βιδα που σφιγγει το ελασμα Ναι φιλε gpowerr.Ειπαμε..... δεν ειμαι και τελειως νουμπας εχω συνθεσει πολλους υπολογιστες-λαπτοπ φιλων,παντα με επιτυχια.Αυτο που γινετε τωρα με την θερμοκρασια με τον AMD πρωτη μου συμβαινει.
coolerman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία φίλε μου(έχω apu) η θερμοκρασίες (σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχετε)είναι φυσιολογικές,τό κουτί έχει καλό airflow? με μαμά ψύκτρα εκεί παίζουν η θερμοκρασίες.. *ακόμα περιμένουμε το printscreen απο hwinfo,για να το επιβεβαιώσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα