Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xgol είπε

Τελικα με το που το εψαξα λιγο, δειχνει αποκρουστικά φτηνο το laminate για τα γούστα μου. Καλύτερα το πλακάκι, εστω κ με λιγο μεγαλύτερο κόστος. 

Γούστα είναι και ο καθένας μας βλέπει με διαφορετικό μάτι,αλλά laminate δεν υπάρχει μόνο φτηνό.Είναι ακριβώς όπως τα πλακάκια.Ότι πληρώσεις παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, xgol είπε

Τελικα με το που το εψαξα λιγο, δειχνει αποκρουστικά φτηνο το laminate για τα γούστα μου. Καλύτερα το πλακάκι, εστω κ με λιγο μεγαλύτερο κόστος. 

Ακόμα και το φτηνό laminate πάντως έχει μια <<ζεστασιά>> που δεν την έχει το πλακάκι. Είναι και μαλακό όταν πατάς, σα να πατάς σε ξύλινο πάτωμα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ακόμα και το φτηνό laminate πάντως έχει μια <<ζεστασιά>> που δεν την έχει το πλακάκι. Είναι και μαλακό όταν πατάς, σα να πατάς σε ξύλινο πάτωμα.

Εχει ζεστασιά ναι γι αυτο και το σκεφτόμουν. Όταν πατάς ξυλινο πατωμα ωστοσο, εχει τελείως άλλη αίσθηση. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xgol είπε

Εχει ζεστασιά ναι γι αυτο και το σκεφτόμουν. Όταν πατάς ξυλινο πατωμα ωστοσο, εχει τελείως άλλη αίσθηση. 

Συμφωνώ, απλά από το πλακάκι προτιμώ το laminate σαν αίσθηση.

• Like 2
Δημοσ.

Δειτε τα δειγματολογια της Egger για laminate πατωματα, πολύ καλη ποιότητα και μεγαλη ποικιλία σε χρωματισμούς κτλ

Δημοσ.

εμεις βαλαμε laminate στις κρεβατοκαμαρες και πλακακι στο σαλονι, πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης πολυ ζεστη αισθηση. επιλογη στα περιπου 18 ευρω/τετραγωνικο με τοποθετηση θεωρω οτι ειναι μια αρκετα καλη ποιοτικα τιμη

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VagVene είπε

εμεις βαλαμε laminate στις κρεβατοκαμαρες και πλακακι στο σαλονι, πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης πολυ ζεστη αισθηση. επιλογη στα περιπου 18 ευρω/τετραγωνικο με τοποθετηση θεωρω οτι ειναι μια αρκετα καλη ποιοτικα τιμη

Και αυτός ο συνδυασμός είναι καλός όντως, αν δεν θέλεις σε όλο το σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους,ψαχνω και εγω laminate και θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος ποιες ειναι οι καλες και αξιοπιστες μαρκες .

προσοχη δε θελω να μου πειτε τι αγορασατε εσεις και ποσο κρατησε αλλα αν ξερει καποιος τις μαρκες που ξεχωριζουν 

Επεξ/σία από IKARIWTHS
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανασυρω το θεμα για να ρωτησω το εξης: Εχω σε παλιο σπιτι που θα ανακαινισω ξυλινα δαπεδα σε σαλονι+τραπεζαρια+υπνοδωματιο τα οποια θελουν συντηρηση. Ειναι σε καλουτσικη κατασταση χωρις σημαντικες φθορες αλλα θελουν τριψιμο/γυαλισμα που αποτι καταλαβα θα το πληρωσω περιπου 300 ευρω ανα δωματιο. Επισης δεν μου αρεσει που σε πολλα σημεια οταν πατας το ξυλο τριζει λιγο - και υποθετω αυτο δεν θα φυγει με τη συντηρηση που θα γινει.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι μηπως θα ειχε νοημα αντι να τα συντηρησω να βαλω πανω απο το ξυλο καποιο laminate. Συνηθιζεται κατι τετοιο ή ειναι χαζη σκεψη? Οικονομικα, πρακτικα και αισθητικα ποια ειναι η πιο σωστη επιλογη?

Untitled.jpg

Επεξ/σία από sansara
Δημοσ.

Η πιο σωστή λύση φυσικά είναι το τρίψιμο και η ανανέωση του υπάρχοντος πατώματος.Είχα παρόμοιο  πρόβλημα και μετά από έρευνα πήγα σε laminate με λιγότερο από τα μισά λεπτά αφού το έκανα μόνος.Την πόρτα θα την κόψεις 1 εκατοστό π.χ. όπως έκανα και εγώ αλλά με το παράθυρο τι θα κάνεις;;;Έχεις περιθώριο 1 εκατοστό;;; Εμένα ήταν συρόμενο και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Πάντως σαν τελικό αποτέλεσμα βγήκε τέλειο και χωρίς τριψίματα σκόνες και όλη τη βαβούρα της ανακαίνισης του παλιού.

Δημοσ.

Εξαρταται γιατι τριζει το πατωμα ... αν ειναι θεμα αρμων (εκει που ενωνονται τα ξυλα μεταξυ τους εχουν "ανοιξει" τα κενα και τα ξυλα τριβουν μεταξυ τους), διορθωνεται με τριψιμο/γεμισμα. Αν το προβλημα ειναι τα καδρονια απο κατω τοτε οτι βαλεις απο πανω, παλι θα τριζει. Φερε καποιον ειδικο να σου πει, και απο κει αποφασιζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Η πιο σωστή λύση φυσικά είναι το τρίψιμο και η ανανέωση του υπάρχοντος πατώματος.Είχα παρόμοιο  πρόβλημα και μετά από έρευνα πήγα σε laminate με λιγότερο από τα μισά λεπτά αφού το έκανα μόνος.Την πόρτα θα την κόψεις 1 εκατοστό π.χ. όπως έκανα και εγώ αλλά με το παράθυρο τι θα κάνεις;;;Έχεις περιθώριο 1 εκατοστό;;; Εμένα ήταν συρόμενο και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Πάντως σαν τελικό αποτέλεσμα βγήκε τέλειο και χωρίς τριψίματα σκόνες και όλη τη βαβούρα της ανακαίνισης του παλιού.

Αν με παράθυρο εννοείς την μπαλκονόπορτα

ναι εχει λογικά περιθώριο να κόψει

έχω την ίδια και το έκανα πολύ πρόσφατα

έχει λίγο μανούρα γιατί πρέπει να ξυλώσει αυτή τη κούρμπα που είναι στο κάτω μέρος για να τη σηκώσει και αυτή αλλά γίνεται

εμένα βέβαια το κάτω μέρος τις πόρτας ήταν πιο ψηλό  (ήταν πλαίσιο με κούφιο στη μέση ... αυτό παίζει να είναι όλο ένα πράγμα καθώς είναι αρκετά κοντό για να αξίζει το κόπο να είναι πλαισίο.).

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...