Fan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Έχω μια μικρή ισόγεια γκαρσονιέρα και σκέφτομαι να βάλω πάνω στο παλιό ξύλινο πάτωμα ένα δάπεδο laminate. Έχω δει ότι είναι αρκετά φτηνό σαν υλικό και με 10 ευρώ το τετραγωνικό παίρνεις καλή ποιότητα. Οπότε για ένα χώρο 22 τμ που το χρειάζομαι θα έρθει πολύ οικονομικά. Ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η εργασία τοποθέτησης; Έχω ακούσει ότι εάν υπάρχει υγρασία στο σπίτι μπορεί να χρειαστεί αλλαγή ακόμα και μετά από 7-8 χρόνια. Ισχύει;
pournaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν πιανουν τα χερια σου, βαλτο μονος σου, κυκλοφορουν πολλα βιντεακια με τοποθετηση. https://www.youtube.com/results?search_query=laminate+floor+installation Αν το laminate ειναι αρκετα καλο, δινουν εγγυηση μεχρι και 25 χρονια (για οικια, για καταστημα μειωνεται πολυ). Επισης, βασικο, το laminate που θα παρεις, καλο θα ειναι να εχει λαστιχο στους αρμους.
Fan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι τα έχω δει και εγώ τα βιντεάκια αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει προτιμώ να σκάσω 100-120 ευρώ (μέχρι τόσο όμως όχι παραπάνω)
Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παρόμοιο υλικό με το laminate αλλά σε καλύτερη ποιότητα υπάρχει;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παρόμοιο υλικό με το laminate αλλά σε καλύτερη ποιότητα υπάρχει; Πάντως, υπάρχουν σίγουρα πολλές ποιότητες laminate με μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ τους
ZELDA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 παιδιά καλησπέρα laminate με λαστιχο στους αρμους πρώτη φορά ακουω nice tip ψάχνομαι για laminate στο σπιτι μου που φτιάχνω, αλλα επιδεί στην κουζίνα μου εχω 10 τετραγωνικά πλακακια 10 mm, ψάχνω και το αναλογο laminate αλλα δεν βρίσκω ποικιλία , να σημειώσω οτι οι πόρτες -κάσες και πάγκος κουζίνας θα ειναι δρυς το μεγαλύτερο υπόστρωμα που έχω βρεί είναι 3 mm άρα αν υπολογίσουμε το πλακακι 10mm και 2 χιλιοστά κόλλα θέλω με 3αρι υπόστρωμα 9 ή 10 χιλιοστά laminate έχετε να μου προτείνετε κανενα site που να μπορώ να παραγγείλω έστω και βουλγάρικο δεν εχω θεμα αφου μένω βόρεια Ελλάδα και πετάγομαι για πλάκα . Ευχαριστώ. Tο μπατζετ μου είναι μεχρι 25 ευρώ το t2 Eπίσεις πόσα χρόνια εγγυηση δίνουν οι κατασκευαστές για καταστήματα ,σκεφτομαι να βάλω και στο μαγαζί κάποια στιγμή πανω απο τα πλακάκια γιατί εχω θεμα με τους αρμους (βρωμίζουν) και φαίνοντε άσχημα ομως ειδικά στην είσοδο περνάνε πάνω απο 200 άτομα ημερισίως! Μάλλον θα τα πάρω στο χέρι ε?
Hommedenuit Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γειά χαρά. Έχω ένα δωμάτιο με παλιό ξύλινο πάτωμα το οποίο θέλω να φτιάξω κάπως εμφανισιακά και αν γίνεται να το ηχoμονώσω κάπως, να μην ακούγεται στον απο κάτω όροφο. Σκεφτόμουν τη λύση του laminate πάνω από το ξύλο. Θέμα υγρασίας δεν πολυέχω. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα/πρόταση; Ευχαριστώ!
menostospitimou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ηχομόνωση από το laminate δεν θα έχεις, αλλά ίσως μπορείς να βάλεις κάποιο ενδιάμεσο στρώμα με μονωτικό. Γενικά με τη υγρασία πρέπει να προσέχεις, αλλά αν δεν έχεις έντονο πρόβλημα είσαι οκ. Όσον αφορά το πόσο θα κρατήσει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
idomeneas7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόνωση δεν θα έχεις αλλά είναι καλή ιδέα γιατί δεν θα έχεις τη συντήρηση του ξύλου και οπτικά θα είναι πολύ ωραίο.
L0rd Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά, εγώ πέρασα laminate μόνος μου στην κρεβατοκάμαρα. 4 χρονιά και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Χρειάζεται οπωσδήποτε στεγνωτική κόλλα αρμού για να μην σου φουσκώσει. 1 δωμάτιο 12-13 τμ μου πήρε μερικές ώρες και αυτό γιατί το έκανα με το πάσο μου. Είναι τόσο εύκολο που ειλικρινά δεν θα έδινα σε κάποιον πάνω από 30-40 ευρό για να το περάσει σε ένα τέτοιο δωμάτιο.
Hommedenuit Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το μόνο που με προβληματίζει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό από ότι έχω καταλάβει, είναι ότι το δάπεδο κάτω από το παλιό μουσαμά που έχει τώρα έχει κάποια φουσκώματα και φοβάμαι μη δε κάτσει καλά το πάτωμα. Για αυτό προσανατολίζομαι ίσως να εγκαταλείψω την ιδέα της ηχομόνωσης για την ώρα και να φέρω ένα μάστορα να το στοκάρει, τρίψει και βερνικώσει.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ξεθάβω για να κάνω μια φλου ερώτηση: έχει βάλει κανείς πρόσφατα laminate να μου πει τιμή για τοποθέτηση? Εγώ δεν θυμάμαι πόσο είχα δώσει παλιότερα και πλέον βλέπω τιμή με το τμ η οποία πλησιάζει το κόστος του υλικού. Θέλω για 60 τμ περίπου και επειδή θα μπει πάνω από το υπάρχον δάπεδο, θέλω και κόψιμο στις πόρτες. Το υπολογίζω 2 μέρες δουλειά και για διψήφιο ποσό, καλά κάνω?
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εμενα μου πηρε 70 ευρω για να ντυσω εναν τοιχο υπνοδωματιου περιπου 3χ4.αν δεν βαριεσαι ομως κ εχεις χρονο το κανεις κ μονος σου.ειναι ευκολο.το μονο που χρειαζεσαι ειναι προκες κ κολλα.στον τοιχο που υο εβαλα εγω παντως ολοι το χαζευουν.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν έχω ούτε πριόνι ούτε χρόνο να το κάνω εγώ. 'Οταν είχα φωνάξει μάστορα για ένα δωμάτιο 12τμ είχε κάνει ένα απόγευμα, εγώ που δεν ξέρω για 60 τμ θα κάνω μια εβδομάδα. Δεν με ψήνει. Και 70 πολλά μου φαίνονται για 12τμ, με ΦΠΑ ήταν τόσο?
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι εκοψε αποδειξη κανονικα.κ εμενα πολλα μ ειχαν φανει αλλα δουλευω ολη μερα 6 μερες/εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα