G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καποιος να ξερει να μπορει να βοηθησει?Εγραψα με PowerISO ενα dvd με win7 στο λαπτοπ μου γιατι ηθελα να κανω φορματ και να τα βαλω σε ενα αλλο λαπτοπ που μου εφεραν με win8!!Ρυθμιζω το Λαπτοπ να κανει boot απο cd/dvd βαζω το dvd κανω restart, παει να ξεκινησει να διαβασει το dvd..μενει λιγο/κολαει...και μετα ξεκινανε τα win8 παλι!! Προσπερνα το boot απο dvd και συνεχιζει το boot apo to HARDDISC!Το αφηνω μπαινει στα win8 παω να δω αν διαβαζει γενικα το dvd...τιποτα...οταν παω να το ανοιξω κολαει και μετα απο λιγο πεταει το dvd εξω και ανοιγει το πορτακι!!Λεω εκανα μ@@@κια στην εγγραφη...παω βαζω το dvd πισω στο δικο μου λαπτοπ...ΜΠΑΜ με την μια το διαβαζει bootable για φορματ κλπ...το ξαναβαζω στο νεο λαπτοπ...ΠΑΛΙ τα ιδια...δεν το διαβαζει...Το βαζω στο ΣΤΑΘΕΡΟ μου pc...και εκει ΤΙΠΟΤΑ..τα ιδια δεν το διαβαζει καν και το πεταει εξω συνεχεια!!Το βαζω στο ΣΤΑΘΕΡΟ του αδερφου μου...εκει ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΠΩΣ το λαπτοπ μου...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ DVD σε 2 απο τα 4 ???Τα σταθερα pc εχουν τα ιδια win7 και τα 2 και το λαπτοπ με win7 ειναι...μονο το ΝΕΟ λαπτοπ εχει Win8!Τι μπορει να φταει και να μην διαβαζει το DVD?To DVD ειναι "DVD - R " ειναι μια χαρα καινουργιο...υγ," ξερω για λυση με boot απο usb...αλλα και με αυτο δοκιμασα..και ενω ξεκιναει και κανει "WINDOWS IS LOADING FILES..." μετα παει στο "Starting Windows" και κολαει με τις ωρες εκει...και δεν ξερω τι να κανω...ουτε εκει...δοκιμασα το USB και με FAT32 και με ΝΤFS φορματ αλλα και με τα 2 κολαει εκει στο Starting Windows"ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2???
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Για το DVD θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με διάφορες μάρκες αφού κάποιες απλά δεν τα πάνε καλά με κάποια drive,φρόντισε να τα γράφεις και με πολύ αργή ταχύτητα για καλύτερη συμβατότητα. Αν το βρήκες το dvd με πλάγιο τρόπο βρες και καμιά άλλη έκδοση μπας και έχει κάποιο πρόβλημα αυτή. 1
G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το εγραψα σε 4x πιο αργα δν γινοταν..το θεμα ειναι ξεκιναει με τα αλλα 2 pc και οχι με το λαπτοπ..Τωρα δοκιμαζω να κανω με usb αλλα και εκει κολαει..και εψαξα να βρω μηπως εχει restrictions καπου αλλα δεν εχει γιατι δεν ειχε απο μονο του τα win8 !
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να μην ξεκινάει με το cd πες οτι έχει πρόβλημα κατι το cd drive αλλα αμα το κάνει και με το usb μαλλον κατι παίζει με το bios ή το δίσκο δεν μπορει .... δοκίμασε αν δεν βαριέσαι να κανεις boot και με ενα cd των xp ή των 8
G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εβαλα και αλλο dvd και κανει τα ιδια ακριβως στα ιδια pc...στα 2 δεν λειτουργει<οπως το αλλο> και στα αλλα 2 λειτουργει...Με usb απενεργοποιησα μια @@ που ειχε στα settings μεσα στα 8 και ξεκινησε το boot...αλλα καπου στην μεση πεταξε προβλημα και σταματησε το install FAIL.Τελικα τωρα εβαλα παλι με dvd, ενα παναρχαιο version win7 χωρις SP1 και εκανε κανονικα το boot αλλα το βλεπω να κανει update για 2μερες τωρα...τοσα που θα εχει να κατεβασει..
G@rg@oun Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τελικα δεν βρεθηκε κανενας να μπορει να απαντησει σε αυτο το προβλημα..Λυση δεν βρεθηκε..αλλα εκανα φορματ με ενα παναρχαιο cd με win7 και εκανε Update 10ωρες...αλλα τι να γινει..γιατι δεν επερνε τιποτα αλλο...πρωτακουστο και αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα