Menelaos93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τώρα τελευταία ενώ το έχω κανονικά στην πρίζα, λεει δεν φορτίζεται... Καμία ιδέα? ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τώρα τελευταία ενώ το έχω κανονικά στην πρίζα, λεει δεν φορτίζεται... Καμία ιδέα? ευχαριστώ!! Τσέκαρε μήπως φταίει το καλώδιο σου. Χαλάει πιο εύκολα από τον φορτιστή. Επίσης, τσέκαρε μήπως έχει σκόνες, χνούδια κλπ μέσα στην υποδοχή φόρτισης και δεν κάνει καλή επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δες αυτο το βιντεο και θα καταλαβης που ειναι το προβλιμα Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από xrist1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Και εγώ έχω ένα θέμα με το iPad mini retina αναφορικά με τη φόρτιση και υποθέτω ( μετά και από το video) ότι κάποιο θέμα έχει φορτιστής. Τη 2 φόρτιση θα τη κάνω με το καλώδιο στον υπολογιστή. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα