TyR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ευτυχης κατοχος του συγκεκριμενου motherboard αλλα καποια μικροπροβληματα προεκυψαν εξ αρχης και με εχουν προβληματισει. Συγκεκριμενα το προβλημα εχει να κανει με την σειριακη θυρα του motherboard. Για να γινω σαφεστερος: Συνδεομαι στο internet με modem Zoom external (Rockwell chipset). Ενω η συνδεση γινεται κανονικοτατα, το pc δεν πηγαινει πουθενα και η συνδεσηγ δεν κλεινει. Ολα αυτα σε λειτουργικο Windows XP pro ΕΝ SP1. Το εν λογω modem δουλευει κανονικα στο δευτερο pc απ το οποιο γραφω τωρα (ιδιο λειτουργικο) και δεν παρουσιαζει ουτε ενα προβλημα. Δοκιμασα μεχρι και USB modem μηπως βρω γιατρεια αλλα τιποτε. Το προβλημα παρατηρειται ειτε το pc δουλευει σε stock speeds (2400), ειτε σε overclocked. Ευχαριστω για τις οποιες προτασεις σας
John Moschakis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Το ίδιο πρόβλημα είζα και έγω με το HAM Ambient-Intel modem μου.Καταρχήν βρές τους πιο καινούργιους drivers.Αν δεν λειτουργεί και πάλι δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ή και να απεγκαταστήσεις κάποιο antivirus η firewall που πιθανώς να χρησιμοποιείς.Αν και πάλι τίποτα ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της σύνδεσης και απενεργοποίησε το firewall τον XP και την αναμονή τηλεφονικού σήματος πριν από την κλήση.Σε συγχαίρω για την επιλογή της mobo αν και εχω MSI είμαι οπαδός των ABIT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.