LumosMaxima Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Έβαλα λίγα λεφτά στην άκρη και αποφάσισα να ψάξω ένα λάπτοπ. Ένα καλό λάπτοπ. Το θέλω για καθημερινή χρήση αλλά και επεξεργασία βίντεο. Από παιχνίδια το μόνο που παίζω τα τελευταία 3 χρόνια είναι το Φιφα Μάνατζερ. Το οποίο, να πω την αλήθεια, θα ήθελα να το "βιώνω" άνετα και χωρίς 2ωρο φόρτωμα. Μέχρι σήμερα ήμουν σε έναν Packard Bell I5. Καλό μηχάνημα για τα λεφτά που έδωσα τότε. Αλλά τώρα θέλω παραπάνω. Είχα μόνο 4 γίγα ραμ, και πλέον ψάχνω μονάχα 8 και άνω. Οι σκέψεις μου οι εξείς: 1) Να ψαχτώ σε άμαζον Γερμανίας και Ιταλίας; Θα έχω θέμα με τα πληκτρολόγια; 2) Έχετε κάτι να μου προτείνετε; 3) Να ψάξω σε επώνυμα καταστήματα ή σκρουτζομάγαζα; Ή ακόμη και μαγαζι γειτονιάς; Ο προϋπολογισμός μου είναι μέχρι 1000 ευρώ. Περιμένω βοήθεια. (Ασχολούμαι και επαγγελματικά με επεξεργασία βίντεο και φώτο όμως δεν θέλω Μακ)
k_skidrow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 επειδη το budget σου ειναι αρκετα μεγαλο καλο θα ειναι να ακουσεις αρκετες γνωμες και να αποφασισεις. Μην βιαστεις κριμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην παρεις αυτο που πρεπει!
driverpit Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Έβαλα λίγα λεφτά στην άκρη και αποφάσισα να ψάξω ένα λάπτοπ. Ένα καλό λάπτοπ. Το θέλω για καθημερινή χρήση αλλά και επεξεργασία βίντεο. Από παιχνίδια το μόνο που παίζω τα τελευταία 3 χρόνια είναι το Φιφα Μάνατζερ. Το οποίο, να πω την αλήθεια, θα ήθελα να το "βιώνω" άνετα και χωρίς 2ωρο φόρτωμα. Μέχρι σήμερα ήμουν σε έναν Packard Bell I5. Καλό μηχάνημα για τα λεφτά που έδωσα τότε. Αλλά τώρα θέλω παραπάνω. Είχα μόνο 4 γίγα ραμ, και πλέον ψάχνω μονάχα 8 και άνω. Οι σκέψεις μου οι εξείς: 1) Να ψαχτώ σε άμαζον Γερμανίας και Ιταλίας; Θα έχω θέμα με τα πληκτρολόγια; 2) Έχετε κάτι να μου προτείνετε; 3) Να ψάξω σε επώνυμα καταστήματα ή σκρουτζομάγαζα; Ή ακόμη και μαγαζι γειτονιάς; Ο προϋπολογισμός μου είναι μέχρι 1000 ευρώ. Περιμένω βοήθεια. (Ασχολούμαι και επαγγελματικά με επεξεργασία βίντεο και φώτο όμως δεν θέλω Μακ) http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις