G10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στο forum...! Θέλω τις γνώσεις σας και την πολύτιμη βοήθεια σας για να ξεμπλοκάρω και να κάνω τη σωστή επιλογή κινητού...! Μέχρι τώρα ήμουνα και είμαι χρήστης iphone και γενικά κολλημένος με τα μήλα! Επειδή όμως δεν τους συμπεριφέρομαι και αρκετά καλά (έχω αλλάξει οθόνες, κουμπιά) θα ήθελα ένα καλό κινητό όσο το δυνατό πιο εμφανίσημο μέχρι 250€ άντε αν αξίζει η υπέρβαση να βάλουμε και κάτι παραπάνω(έτσι ώστε να μην το κλαίω όπως το iphone) Eχω αποφασίσει να τιμήσω το minideal και τα κινητά που μου κινήσανε το ενδιαφέρον είναι το Zte Nubia Z7 mini , το Zte Nubia Z5S και το Xiaomi Mi3 ... Άσχετο μου άρεσε πολύ το Htc One mine (πανέμορφο) και το Nexus5(ίσως μπορώ να τ αποκτήσω από αμερική λίγο φτηνότερα καθώς θα πάει φίλος. Η χρήση που κάνω στα κινητά μου είναι Internet 20/24 h/day 3G και WiFi παίρνουνε φωτιά και έτσι θα ήθελα μια καλή μπαταρία όσο γίνεται αυτό..., χρησιμοποιώ καθημερινά 4-5 εφαρμογές , και φτάσαμεεε και στις φώτο... Ε θα ήθελα να βγάζει αρκετά καλές.. Παιχνίδια δεν παίζω!!! Μόνο top eleven!!! Περιμένω βοήθεια και αν χρειαστεί ανεβαίνουμε λιγάκι και στη τιμή... Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Απορώ πως άντεχες με το Iphone στο θέμα της μπαταρίας. Όσο για τα κινητά που λες, περίμενε να μπούνε οι ειδικοί στις κινέζικες αγορές.
StigmaX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Από το να δόσεις 250€ και να πάρεις κινέζικο βάλε το κάτι παραπάνω που λες και πάρε ένα Nexus 5 η g2 και άσε τα πειράματα...
G10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 <p>Απορώ πως άντεχες με το Iphone στο θέμα της μπαταρίας. Όσο για τα κινητά που λες, περίμενε να μπούνε οι ειδικοί στις κινέζικες αγορές. </p> Δεν άντεχα φυσικά.... Γι αυτό ψάχνω κάτι καλύτερο στο τομέα αυτό! Sent from my iPhone using Insomnia
G10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι "κινέζοι" του forum που είναι ? Sent from my iPhone using Insomnia
kanelk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι "κινέζοι" του forum που είναι ? Sent from my iPhone using Insomnia Φιλε μου για αυτα που ζητας το καλυτερο ειναι το xiaomi mi3. Αρκετα μεγαλη χωρητικοτητα μπαταριας 3050 mah, αρκετα καλη καμερα και πολυ καλη οθονη. Επιπλεον η xiaomi χρησιμοποιει σαν πλατφορμα την miui που ειναι παρεμφερης με το ios, Επομενως δε θα συναντησεις προβληματα για να το μαθεις. Στα 216 ευρω ειναι απο τις πιο καλες αγορες. Τωρα αν ανεβεις στα 280 μπορεις να πας στο oneplus one που ειναι ανωτερο σε ολα και υποστηριζει και LTE. Εσυ αποφασιζεις.
G10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι "κινέζοι" του forum που είναι ? Sent from my iPhone using Insomnia Φιλε μου για αυτα που ζητας το καλυτερο ειναι το xiaomi mi3. Αρκετα μεγαλη χωρητικοτητα μπαταριας 3050 mah, αρκετα καλη καμερα και πολυ καλη οθονη. Επιπλεον η xiaomi χρησιμοποιει σαν πλατφορμα την miui που ειναι παρεμφερης με το ios, Επομενως δε θα συναντησεις προβληματα για να το μαθεις. Στα 216 ευρω ειναι απο τις πιο καλες αγορες. Τωρα αν ανεβεις στα 280 μπορεις να πας στο oneplus one που ειναι ανωτερο σε ολα και υποστηριζει και LTE. Εσυ αποφασιζεις. Με το oneplus τι γίνεται ...? είναι εφικτή ή άμεση παραγγελία; Sent from my iPhone using Insomnia
kanelk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ειναι εφικτο αν το παρεις απο Κινα και δεν μπεις στην διαδικασια με τα Invites. Δες εδω http://www.vickmall.com/one-plus-one-smartphone-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html
klaount Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Από το να δόσεις 250€ και να πάρεις κινέζικο βάλε το κάτι παραπάνω που λες και πάρε ένα Nexus 5 η g2 και άσε τα πειράματα... Συμφωνώ. Ειδικά αφού είναι το πρώτο σου android μακριά από τα κινέζικα. To software είναι πιο σημαντικό από το hardware πλέον, και τα κινέζικα είτε τρέχουν παλιές εκδόσεις, είτε MIUI που είναι αρκετά διαφορετική από stock android. Το OnePlus τρέχει Cyanogen που είναι σαφώς ανώτερη από MIUI κατά τη γνώμη μου, όμως με τόσα που έχουν βγει στη φόρα για το support τους, μακριά (αν το πάρεις από αλλού δεν θα έχεις καν εγγύηση, ψάξτο). Θα λεγα να πάρεις ένα nexus 5 για να είσαι always updated αλλά δεν διακρίνεται κι αυτό για τις επιδόσεις του στη μπαταρία, άρα κοίταξε το LG G2. Αν όμως το πάρεις από Αμερική τελικά τότε χτύπα το Nexus ασυζητητί.
G10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ ... Χρήσιμες οι πληροφορίες σας! Αποθημένο θα μου μεινουνε τα κινεζάκια μάλλον Sent from my iPhone using Insomnia
Rib21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλά τα κινεζακια αλλά κυρίως στις χαμηλές τιμές!!!!τώρα στις υψηλές τιμές γενικά όλα ίδια είναι σε specs και ένα gb παραπάνω ram και 300 mgh κκαλύτερος επεξεργαστής δεν αλλάζουν κάτι οπότε κκαλύτερα να ψάξεις την καλύτερη εμπειρία χρήσης που σίγουρα το stock android μπορεί να σου προσφέρει εμπειρία χωρίς lag!!!!καλό ui επίσης έχει η HTC και έτσι έτσι η LG!!! Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα