Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πυκνωτές έχουν σχέση με την διάρκεια ζωής τους. Ένας teapo πυκνωτής έχει μικρότερη διάρκεια ζωής από κάποιον Chemi-Con. Αν σκάσει πυκνωτής τότε το τροφοδοτικό μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί,μέχρι να αλλαχτεί ο πυκνωτής τουλάχιστον (από κάποιον έμπειρο)

η Teapo έχουν πολύ καλή κατασκεύη,και είναι πολύ κοντά "κατασκευαστικά" σε japan made capacitor!

για εμένα η καλύτερες εταιρίες σε japan made cap είναι Rubycon & hitachi

+1 στην πρόταση του millenium 

Δημοσ.

η Teapo έχουν πολύ καλή κατασκεύη,και είναι πολύ κοντά "κατασκευαστικά" σε japan made capacitor!

για εμένα η καλύτερες εταιρίες σε japan made cap είναι Rubycon & hitachi

+1 στην πρόταση του millenium

Οι chemi con είναι της nippon

Δημοσ.

Έχε υπ' όψιν πως το περισσότερο θόρυβο σε έναν υπολογιστή κυρίως τον παράγει η default ψύκτρα του επεξεργαστή,και έπειτα του τροφοδοτικού.

Αν ο ο μόνος λόγος για αγορά είναι η μείωση θορύβου,ίσως να ήταν καλύτερο να αγοράσεις μια ψύκτρα επεξεργαστή αντί για νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Έχε υπ' όψιν πως το περισσότερο θόρυβο σε έναν υπολογιστή κυρίως τον παράγει η default ψύκτρα του επεξεργαστή,και έπειτα του τροφοδοτικού.

Αν ο ο μόνος λόγος για αγορά είναι η μείωση θορύβου,ίσως να ήταν καλύτερο να αγοράσεις μια ψύκτρα επεξεργαστή αντί για νέο τροφοδοτικό.

Στο αρχικό post του είπε πως το υπάρχον τα'παιξε

Πληροφοριακά το be quiet! κατασκευάζεται απο την hec,η οποία είναι κατώτερη της fsp και super flower, που είναι κατώτερες της seasonic και της flextronics. Just my 2 cents

Δημοσ.

Κατωτερη τη super flower απο τη seasonic δεν τη λες και ευκολα. Ειναι κορυφαιες και οι 2 και στη συγκριση παιζει μεγαλυτερο ρολο η σειρα στην οποια ανηκει το καθε τροφοδοτικο.
Οποτε ενα golden green hx της superflower ισως ειναι καλυτερο απο ενα κατωτερης σειρας seasonic. Αντιστοιχα ενα seasonic x πχ τα παταει κατω οσα εχουμε πει.

Τωρα ποια seasonic βαζουν στα xfx δεν το ξερω αλλα υποθετω θα ειναι κατωτερης σειρας για να ειναι τοσο οικονομικα.

Δημοσ.

Κατωτερη τη super flower απο τη seasonic δεν τη λες και ευκολα. Ειναι κορυφαιες και οι 2 και στη συγκριση παιζει μεγαλυτερο ρολο η σειρα στην οποια ανηκει το καθε τροφοδοτικο.

Οποτε ενα golden green hx της superflower ισως ειναι καλυτερο απο ενα κατωτερης σειρας seasonic. Αντιστοιχα ενα seasonic x πχ τα παταει κατω οσα εχουμε πει.

Τωρα ποια seasonic βαζουν στα xfx δεν το ξερω αλλα υποθετω θα ειναι κατωτερης σειρας για να ειναι τοσο οικονομικα.

Το XFX core 450\550 είναι το seasonic s12-ii

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αθόρυβο είναι και το τωρινό μου τροφοδοτικό και ο επεξεργαστής απλά το τροφοδοτικό αυτό δεν δίνει την τάση για να κάνει επανεκκίνηση το πς και πρέπει να το κλείνω από το κουμπί. Μόνο κλείνει. Ξέρω δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα αλλά μου χουν καεί εξαρτήματα στο παρελθόν επειδή έκλεινα το πς από το κουμπί και δεν θέλω να ξανασυμβεί. Το τωρινό είναι 450W ένα μοντέλο πολύ παλιό, και αφού μου επιβεβαίωσατε ότι τα 400W είναι ικανοποιητικά για το τωρινό μου σύστημα τότε θα πάω στο be quiet καθώς δίνω σημασία στον θόρυβο.

Λέτε βασικά να πάρω αυτό που έχω τώρα καθώς με ικανοποιεί αλλά έχει παλιώσει;

Αυτό εδώ νομίζω έχω: http://www.skroutz.gr/s/1886641/Powertech-ATX-Power-Suply-450W.html

ΥΣ: Btw κάτι άλλο. Από την μονάδα ο μόνος θόρυβος που ακούγεται (νομίζω είναι ο σκληρός) είναι σαν όταν βάζεις cd στο playstation 2 και το διαβάζει στην αρχή, ή στο psp όταν βάζεις τα δισκάκια(αναμνήσεις) (για αυτό υποθέτω ότι είναι ο σκληρός που προσπαθεί ο υπολογιστής να τον διαβάζει). Αν καταλάβατε τι περιγράφω είναι όντως ο σκληρός δίσκος;;

Δημοσ.

Παιδιά αθόρυβο είναι και το τωρινό μου τροφοδοτικό και ο επεξεργαστής απλά το τροφοδοτικό αυτό δεν δίνει την τάση για να κάνει επανεκκίνηση το πς και πρέπει να το κλείνω από το κουμπί. Μόνο κλείνει. Ξέρω δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα αλλά μου χουν καεί εξαρτήματα στο παρελθόν επειδή έκλεινα το πς από το κουμπί και δεν θέλω να ξανασυμβεί. Το τωρινό είναι 450W ένα μοντέλο πολύ παλιό, και αφού μου επιβεβαίωσατε ότι τα 400W είναι ικανοποιητικά για το τωρινό μου σύστημα τότε θα πάω στο be quiet καθώς δίνω σημασία στον θόρυβο.

Λέτε βασικά να πάρω αυτό που έχω τώρα καθώς με ικανοποιεί αλλά έχει παλιώσει;

Αυτό εδώ νομίζω έχω: http://www.skroutz.gr/s/1886641/Powertech-ATX-Power-Suply-450W.html

ΥΣ: Btw κάτι άλλο. Από την μονάδα ο μόνος θόρυβος που ακούγεται (νομίζω είναι ο σκληρός) είναι σαν όταν βάζεις cd στο playstation 2 και το διαβάζει στην αρχή, ή στο psp όταν βάζεις τα δισκάκια(αναμνήσεις) (για αυτό υποθέτω ότι είναι ο σκληρός που προσπαθεί ο υπολογιστής να τον διαβάζει). Αν καταλάβατε τι περιγράφω είναι όντως ο σκληρός δίσκος;;

Σκληρός μου ακούγεται και μένα. Το τροφοδοτικό μπορεί και να δίνει 450W. Όμως είναι παλιό design. Τι εννοώ; Τα μοντέρνα τροφοδοτικά εκτός από τις πολλές προστασίες που έχουν (overvoltage κλπ) δίνουν το μέγιστο μέρος των watt τους στην 12άρα γραμμή (επεξεργαστής,κάρτα γραφικών,ανεμιστήρες,κ.α) ενώ τα παλιά την 5άρα (USB,PCI,SATA) και την 3.3 (Τσιπάκια και pci κυρίως).

Οπότε ξέχνα την αγορά ενός παλιού τροφοδοτικού,και πάρε το xfx που είναι καλύτερο από το be quiet και όσον αφορά τον θόρυβο μην ανησυχείς,ο μόνος τρόπος να το κάνεις να ακουστεί είναι να το ζορίσεις,κάτι που με το υπάρχον σύστημα αποκλείεται να συμβεί.

Άλλο ένα θετικό του xfx είναι τα 5 χρόνια εγγύησης ενώ το be quiet έχει 3.

Οπότε ξέχνα το be quiet,δεν συμφέρει,άλλωστε δεν θα καταλάβεις διαφορά στον θόρυβο

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τα 50κάτι πάντως που πες κοίταξε σε αυτές τις επιλογές Be Quiet (το συγκεκριμένο L8 είναι FSP),XFX.Αν είσαι σίγουρος για τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος και τον θόρυβο και το βάλεις ως πρώτο κριτήριο προτίμησε το πρώτο,ειδάλλως το 2ο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...