ParhsG Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εβαλε η Χ οπισθεν ενω το αυτοκινητο προχωραγε για να φρεναρει γρηγορα!Ευτυχως δεν ηταν δικο μου.Μετα ειχε κολησει και ο μπαρμπα Υ με βια και σπρωξιμο καταφερε να καρφωσει την δευτερα.Ετσι το πηγε στο μαστορα αλλα ο μπαρμπα Υ λεει θα ειναι μικρη βλαβη. Τι πιστευετε μπορει να εχει σπασει ολο; 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Πιστευω οτι εκανε μεγαλη πατατα.. Νομιζω οτι τα αμαξια εν κινηση με ποκυ δυσκολια παιρνουν την πρωτη, ποσο ακομα οπισθεν... Θα κουρεψε να στο.πω ετσι κανενα γραναζι απο το σασμαν. Αρα προτειμοτερο ειναι να αλλαξει σασμαν παρα να το επισκευασει....
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 οπισθεν εν κινήσει ειναι για εμενα σασμαν κουδουνίστρα... θα ήθελα να δώ το αποτέλεσμα! Μα οπισθεν για να φρενάρει γρηγορότερα; σα κοντρα σε bmx μου ακούγεται...
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εβαλε η Χ οπισθεν ενω το αυτοκινητο προχωραγε για να φρεναρει γρηγορα! Πιο γρήγορα να βάλεις όπισθεν από το να πατήσεις απλώς φρένο? Γυναίκα στο τιμόνι....
ParhsG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ειναι παλαιο αμαξι και δεν εχεις τις προστασίες αυτες. 15 ετίας. Τωρα δε ξέρω με ποσο θα πήγαινε και πως τα καταφερε να τη βαλει. Απλα με τρώει η περιέργια τι μπορεί να έγινε μηχανικά.Λέει ο μπαρμπα-Υ οτι αφου πηγαίνει με δευτερα κτλ δε θα εχει μεγαλο προβλημα.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εβαλε η Χ οπισθεν ενω το αυτοκινητο προχωραγε για να φρεναρει γρηγορα!Ευτυχως δεν ηταν δικο μου.Μετα ειχε κολησει και ο μπαρμπα Υ με βια και σπρωξιμο καταφερε να καρφωσει την δευτερα.Ετσι το πηγε στο μαστορα αλλα ο μπαρμπα Υ λεει θα ειναι μικρη βλαβη. Τι πιστευετε μπορει να εχει σπασει ολο; Να σαι καλά φίλε. μου θύμισες ένα παλιό ανέκδοτο που έλεγε για έναν που αγόρασε ένα φοβερό καινούργιο αμάξι και την άλλη μέρα το πήγε διαλυμένο πίσω στην αντιπροσωπεία νευριασμένος...τι έγινε του λένε? Τι να γίνει λέει, ξεκινάω, όλα καλά, 1η γκαζώνω, βάζω 2α, γκαζώνω πάλι, 3η, δίνω κι άλλο, 4η κι άλλο γκάζι, 5η, πάω με 200, βάζω Rally και μου μεινε στα χέρια! 8
Chris92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παντα ειχα απορια αν πχ εχεις 5 και πηγαινεις με 80 χιλιομετρα ξαφνικα κανεις ενα τετακε και το αμαξι κινηθει <<αναποδα>> με την 5η μεσα τι παθαινει το κιβωτιο?Το εχω δει σε αρκετα βιντεακια σε πιστες και παντα μου εκανε εντυπωσει που μετα συνεχιζαν κανονικα τα αμαξια σαν να μη συνεβει τπτ.Δεν θα επρεπε να εχουν παρει ολο το σασμαν στο χερι? δειτε και ενα βιντεακι για να καταλαβετε τι εννοω http://www.youtube.com/watch?v=lCaJQ3AZ0Q8
nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παντα ειχα απορια αν πχ εχεις 5 και πηγαινεις με 80 χιλιομετρα ξαφνικα κανεις ενα τετακε και το αμαξι κινηθει <<αναποδα>> με την 5η μεσα τι παθαινει το κιβωτιο?Το εχω δει σε αρκετα βιντεακια σε πιστες και παντα μου εκανε εντυπωσει που μετα συνεχιζαν κανονικα τα αμαξια σαν να μη συνεβει τπτ.Δεν θα επρεπε να εχουν παρει ολο το σασμαν στο χερι? δειτε και ενα βιντεακι για να καταλαβετε τι εννοω http://www.youtube.com/watch?v=lCaJQ3AZ0Q8 Αυθορμητα πατας τον συμπλεκτη εκει... αλλα και παλι επειδη εχουν και διαφορικο ελευθερο πληρως η εν μερη, τρωει τα ζωρια αυτο... 3
evoracing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το είδε need for speed ξερωγω... Chris92 απλά νεκρώνεις! τώρα με 5η λογικά θα το πας σέρνοντας, άμα μου πεις 1η ή με το ζόρι 2α και τέρμα γκάζι ε, στροφάρει η ρόδα.
lary7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Οπισθεν εν κινηση δεν παιζει με την καμια να καταφερε να βαλει η κοπελια, ειναι αδυνατο να γινει. Η οπισθεν δεν εχει και συχρονιζε οποτε μονο ενα γρουκ γκρουκ ακουγεται, το ιδιο αδυνατον ηταν στα παλια τα χρονια να βαλεις απλη ταχυτητα αν δεν ειχες συγχρονισει μονος τις στροφες.
ParhsG Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για πιο λόγο "κόλησε" όμως; Τελικά το εκανε μια βολτα ο μαστορας και λέει οτι το ξεμπλοκαρε και αν κανει τιποτα περιεργο να το ξαναπανε.
DaddyCool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πάντως σε σάξο του 2000 η όπισθεν κουμπώνει εν κινήσει. Βέβαια δεν αφέθηκε ο συμπλέκτης για να έχω άποψη στο τι θα γινόταν, το πήρε χαμπάρι ακαριαία ο οδηγός. Την πάτησε φίλος που οδηγεί 6τάχυτο και πήρε το σάξο βόλτα!
Timour21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Saxo με 6τάχυτο κιβώτιο δεν βγήκε ποτέ. Ο φίλος σου που είχε 6τάχυτο κατά 99% είχε το BE3/6 κιβώτιο απο το 306 gti (να βάλεις απο άλλο αμάξι στοιχίζει πολύ περισσότερο για να το ταιριάξεις). Το συγκεκριμένο σασμάν λοιπόν για να κουμπώσει την όπισθεν πρέπει να σηκώσεις έναν μοχλό πάνω στον επιλογέα ταχυτήτων για να την πάρει. Ακόμα λοιπόν και να σηκώσεις τον μοχλό, και να επιχειρήσεις να βάλεις την όπισθεν (η οποία είναι δίπλα στην έκτη) το μόνο που θα καταφέρεις είναι (αφού ακούσεις έναν φρικτό μηχανικό θόρυβο) να κουρέψεις και να καταστρέψεις το σασμάν. Όπισθεν δεν θα μπει με την καμία. Για να το πω διαφορετικά, πρεπει να είσαι καθυστερημένος και συνάμα πιωμένος για να μπερδευτείς και να βάλεις όπισθεν εν κινήσει. 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Saxo με 6τάχυτο κιβώτιο δεν βγήκε ποτέ. Ο φίλος σου που είχε 6τάχυτο κατά 99% είχε το BE3/6 κιβώτιο απο το 306 gti (να βάλεις απο άλλο αμάξι στοιχίζει πολύ περισσότερο για να το ταιριάξεις). Το συγκεκριμένο σασμάν λοιπόν για να κουμπώσει την όπισθεν πρέπει να σηκώσεις έναν μοχλό πάνω στον επιλογέα ταχυτήτων για να την πάρει. Ακόμα λοιπόν και να σηκώσεις τον μοχλό, και να επιχειρήσεις να βάλεις την όπισθεν (η οποία είναι δίπλα στην έκτη) το μόνο που θα καταφέρεις είναι (αφού ακούσεις έναν φρικτό μηχανικό θόρυβο) να κουρέψεις και να καταστρέψεις το σασμάν. Όπισθεν δεν θα μπει με την καμία. Για να το πω διαφορετικά, πρεπει να είσαι καθυστερημένος και συνάμα πιωμένος για να μπερδευτείς και να βάλεις όπισθεν εν κινήσει. ο φιλος μαλλον εννοει οτι ο φιλος του εχει καποιο εξαταχυτο και οδηγησε το σαξο και μπερδευτηκε. εχω παει να την παθω και εγω αρκετες φορές ετσι ακριβως μιας και την 6η στο δικο μου την κουμπώνω ακομα και με 50χαω οποτε παρατρίχα τη γλυτωσα τη μπουρδα αλλα οπως και να εχει δεν εμπαινε (εκανε σαν γχκρρρρ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα