Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε γμτ ...

Το one φαινεται πιο ελκυστικο σε games για τα γουστα μου right now....

Στο μελλον ομως δεν ξερω...

Γενικα πιστευετε/μαντευετε οτι  μεχρι το τελος της next gen γενιας το ps4 θα εχει περισσοτερα exlusives;;;

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν θα εχει,τουλαχιστον συντομα,εναν της προκοπης sim racing τιτλο ενω στο one με το καλημερα τσιμπαω δωρακι forza κ fifa

Βαλε ryse,killer instict κ dead rising που μου αρεσουν περισσοτερο απο infamous,knack κ killzone....

Μετραει ομως κ το μελλον το τι exclusives θα εχουμε μετα

(τα multi ετσι κ αλλιως θα τα εχω κ στα δυο)

Βαλε κ κατι τιμες περιφερειακων που ειναι πιο φτηνες στο one

Πχ το controller του one στο zavvi το βρισκω 40€

Του ps4 60€ minimum

Και με αυτή σου την κίνηση θα χάσεις όλα τα μελλοντικά exclusives της Naughty Dog.

ποια θα ειναι αυτα;

Δημοσ.

Πιο πολλά αδύνατο να πει κανείς αυτή τη στιγμή. Εγώ λέω να το πας καθαρά με το τι σε τραβάει περισσότερο. Αν είναι, δηλαδή, να έχεις μια κονσόλα να κάθεται για να παίξεις 5 exclusive το '16 δεν ξέρω κατά πόσο λέει. Από την άλλη, θα μπεις μέσα αν την πουλήσεις και την ξαναγοράσεις αργότερα, οπότε ίσως να έχει πιο πολύ νόημα, εφόσον τα multiplatform θα αρχίσουν να βγαίνουν όπου να 'ναι, να το κρατήσεις το PS4 και να πάρεις το Χ1 αργότερα, ίσως και φτηνότερο. 

Στην τιμή του controller το Χ1, βέβαια, πρόσθεσε και τις μπαταρίες ή το επαναφορτιζόμενο κιτ. Για τα μάτια είναι η διαφορά τιμής, όπως ήταν και στο 360. Εκτός αν το έχεις ως wired, οπότε πάσο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι χοντρο διλλημα η κατασταση

Παντως πιστευω οτι μια απο τις δυο αξιζει να εχει καποιος λογω multi που ειναι το 80% που θα παιξει καποιος (την ανεση να τις παρω κ τις δυο την εχω παντως)

Δεν ειναι σαν το wiiu πχ

Μπαταριες για το χειριστηριο του one ολοι εχουμε επαναφορτιζομενες καπου

Παντως εχει αρχισει κ γερνει η πλαστιγκα προς ps4 γιατι δεν ειχα σκεφτει κατι που ανεφερε ενα παιδι σε αλλο forum:

Η αγορα των μεταχειρισμενων επισης πιο ευελικτη αφου σε καθε μαγαζι με μεταχειρισμενα βρισκεις τουλαχιστον εξαπλασιους τιτλους ps... Στα δωρεαν παιχνιδια επισης το ps plus εδωσε ποιοτικοτερους τιτλους στη προηγουμενη γενια

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβασει οσο αφορα τις μπαταριες για το controller του xbone, με ενα ζευγαρι αλκαλικες βγαζεις μηνα και με πολλες ωρες gaming. Οχι και ασχημα, και σε λιγο καιρο λογικα θα βγει(αν δεν εχει βγει ηδη) η επαναφορτιζομενη με το καλωδιο οπως και στο 360. Το να αλλαζεις μπαταριες για μενα ειναι προτιμοτερο κατα την γνωμη μου απο το να αγοραζεις 2ο dualshock 4 το οποιο ξεφορτιζει ανα 3 με 4 ωρες και χρειαζεται να κανεις τραμπες με τα χειριστηρια, γιατι θελεις να παιζει ασυρματα και μονο. Οπως προτιμα ο καθενας βεβαια..

ps: +1 pigos23, για τα μεταχειρισμενα, ειτε παω στο public ειτε σε καποιο καταστημα της περιοχης, 360/xbone games δεν βρισκεις τον ιδιο αριθμο(πολλες φορες δεν εχει καθολου) σε σχεση με τα ps3/ps4.

Δημοσ.

Η αγορα των μεταχειρισμενων επισης πιο ευελικτη αφου σε καθε μαγαζι με μεταχειρισμενα βρισκεις τουλαχιστον εξαπλασιους τιτλους ps... Στα δωρεαν παιχνιδια επισης το ps plus εδωσε ποιοτικοτερους τιτλους στη προηγουμενη γενια

Οντως, είναι κι αυτό. Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά τα videoclub για ενοικίαση. 

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε γμτ ...

Το one φαινεται πιο ελκυστικο σε games για τα γουστα μου right now....

Στο μελλον ομως δεν ξερω...

Γενικα πιστευετε/μαντευετε οτι  μεχρι το τελος της next gen γενιας το ps4 θα εχει περισσοτερα exlusives;;;

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν θα εχει,τουλαχιστον συντομα,εναν της προκοπης sim racing τιτλο ενω στο one με το καλημερα τσιμπαω δωρακι forza κ fifa

Βαλε ryse,killer instict κ dead rising που μου αρεσουν περισσοτερο απο infamous,knack κ killzone....

Μετραει ομως κ το μελλον το τι exclusives θα εχουμε μετα

(τα multi ετσι κ αλλιως θα τα εχω κ στα δυο)

Βαλε κ κατι τιμες περιφερειακων που ειναι πιο φτηνες στο one

Πχ το controller του one στο zavvi το βρισκω 40€

Του ps4 60€ minimum

Είχα προγραμματίσει αγορά του one το 2015. Αλλά απ την στιγμή που ανακοινώθηκε η master chief collection, που ακόμα και τώρα που μιλάμε μου φαίνεται απίστευτο κάτι τέτοιο όπως έχω ξαναπεί, νομίζω ότι θα το πάρω πριν τελειώσει το 14. Μιλάμε για μια συλλογή με άπειρο remaster υλικό, που κάλλιστα μπορεί με το online της να σε κρατήσει, κι αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή, μια ολόκληρη γενιά. Μπορώ να ζήσω με μια κονσόλα που δεν τρέχει τόσο καλά τα multiplatforms όσο το ps4, αλλά έχει τα exclusives που ανέφερες + αυτά που ανακοινώθηκαν ότι θα βγουν σύντομα. Για μένα δεν υπάρχει καν δίλημμα, το one είναι η μόνη επιλογή. Αυτά χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις και σεβόμενος και την αντίθετη άποψη, ότι κάποιος δηλαδή θέλει μια κονσόλα για να παίζει καλύτερα τα multiplatforms αλλά και τoυ αρέσουν περισσότερο; τα exclusives του ps4.

Δημοσ.

εντάξει κατά τα φαινόμενα και για το ΟΝΕ θα είναι σχεδόν standard το Full HD από εδώ και μπρος, ίσως με λιγότερα effects και AA , αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι χαμηλότερης ανάλυσης τα games του.

Δημοσ.

Παιδιά σε κάθε περίπτωση η αγορά του kinectless one με τα 2 παιχνίδια δώρο είναι vfm αυτή τη στιγμή όσον αφορά τις next gen consoles.

Ειναι χοντρο διλλημα η κατασταση

Παντως πιστευω οτι μια απο τις δυο αξιζει να εχει καποιος λογω multi που ειναι το 80% που θα παιξει καποιος (την ανεση να τις παρω κ τις δυο την εχω παντως)

αφού εχεις την άνεση γιατί δεν κρατάς το PS4 και να αγοράσεις και το Οne ; (σε κόβω αν πουλήσεις το ps4 να το ξαναγοράζεις μετα...)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δε το συζητάμε ότι το ιδανικό είναι να τα έχεις και τα δύο. Αλλά ίσως συμφέρει να ξεκινήσεις με κάποιο και να πάρεις το 2ο αρκετά αργότερα σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Καλά με το Kinect τι γίνεται? Θα βγει τίποτα της προκοπής ή το έχει παρατήσει και η Microsoft?

Δημοσ.

Εγω νομίζω οτι αυτή τη στιγμή αν καποιος ενδιαφέρεται για ποδοσφαιράκι (Fifa δωρεάν) και αυτοκίνητα (Forza 5 δωρεάν και προσεχώς Forza Horizon 2) απλά στα 399 ευρώ παει καρφωτός για το One.

Με τα saves μεταξύ digital copy games και  physical copy τι ισχύει στο xbox one (πχ στο forza 5) ; Υπάρχει προβλημα οπως στο playstation;

Δημοσ.

Αλλά ίσως συμφέρει να ξεκινήσεις με κάποιο και να πάρεις το 2ο αρκετά αργότερα σε πολύ χαμηλότερη τιμή

+1

Αυτο θα κανω αλλα δεν ξερω με ποιο να κανω την αρχη....ουφ....

Δημοσ.

+1

Αυτο θα κανω αλλα δεν ξερω με ποιο να κανω την αρχη....ουφ....

Διάλεξε αυτό που έχει το καλύτερο πακέτο την εποχή που θέλεις να το πάρεις. Για παράδειγμα αν κάποιος ενδιαφέρεται εξίσου και για τα δύο, είναι καλύτερα να πάρει τώρα το πακέτο της ms με τα δύο παιχνίδια και αργότερα παίρνει ps4 σε ένα αντίστοιχο καλό πακέτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...